Jdi na obsah Jdi na menu
 


IV. umísťovací výstava opuštěných koček v Brně

15. 3. 2015

IV. umísťovací výstava opuštěných koček v Brně

 

Milí naši příznivci, přátelé a sponzoři!
Zveme Vás všechny na naši IV. umísťovací výstavu opuštěných koček, která se bude konat v sobotu 18.4.2015 v Brně.

Přijďte si vybrat kočičku nebo pokud už nějakou máte, tak jí vyberete kočičího kamaráda. Budeme tady mít také náš charitativní krámek, můžete zde zakoupit pelíšky pro kočky a další pěkné věci a  přispějete tak na opuštěné kočky.

Výstava bude spojena s přednáškou na téma "Problematika otrav u koček"

a pro děti máme připravené oblíbené "Malování na obličej"
 

Prosím, pomozte nám šířit informaci o výstavě po internetu, mezi přátele, propagační letáky můžete roznést po okolí, pokud nemáte možnost tisku, rádi vám letáky pošleme poštou. Letáky k tisku:
Plakát A4 1 ks JPG
Plakát 2 ks JPG
Plakát A4 1 ks PDF
Plakát ks PDF

 

Hlasujte pro naši akci prosím zde :
http://www.pomahamesprovidentem.cz/souteze/provident/pomahame-s-providentem-rodine-v-dubnu-2015/jarni-umistovaci-vystava-opustenych-kocek-a-rodinny-den-s-kockou/

Jak hlasování dopadlo?

Hlasování skončilo a my na druhém místě. Vyhráli jsme 10.000 Kč pro opuštěné a týrané kočky. Přesto, že nejsme na místě prvním, jsme velmi potěšeny kolik lidí si dalo tu práci a hlasovalo pro nás, oslovovalo známé, sdílelo, ... Získali jsme rekordní počet hlasů. Mockrát děkujeme, velmi si Vaší podpory vážíme!

Mapa

Jarní umísťovací výstavu opuštěných koček v Brně přišla na ČT1 do Dobrého rána 7.4.2015 propagovat členka Koček SOS paní Jana Laštovková a členka ZO 36 Brno a majitelka našich bývalých svěřenců Alberta a Sherry paní Michaela Jahnová. Tímto jim moc děkujeme!
Videa:

1.vstup, 2.vstup, 3.vstup

Napsali o nás, zde.

 

A jak to všechno dopadlo:

Výstavy se účastnilo 25 koček, domov našlo 13 koček. V našem charitativním krámku jsme utržily 12 700,- Kč, které budou použity pro naše kočičí svěřence. Dalších 10 000,- Kč jste nám pomohli vyhrát v soutěži Pomáháme s Providentem.
Výstavy se zúčastnilo 136 dospělých osob a spousta dětí.

Děkujeme:

Svazu chovatelů koček Brno 36 za bezplatné zapůjčení klecí, za pomoc s propagací a organizací, ředitelství SOŠ Emila Holuba za umožnění výstavy v prostorách školy, paní Zuzce Široké za velmi zajímavou přednášku na téma "Toxické látky pro kočky", dále děkujeme paní Adaře Petrové a kocourovi Vendelínovi za krásné kočičí perníčky.
Děkujeme dobrovolníkům vyrábějícím různé věci do našeho charitativního krámku a vůbec všem pomocníkům.
Děkujeme sponzorům Krmiva Pučálka, Pet center, Juko a mediálním partnerům.
V neposlední řadě děkujeme všem, co sdíleli naši výstavu a propagovali ji.
A nakonec děkujeme všem, kteří nás přišli podpořit, popovídat si a všem, co si od nás kočku osvojili a dali jí domov.

10350.jpg

203350.jpg
Další fotky z výstavy najdete zde.

 

letak500.jpg

Sponzor výstavy:

krmiva_pucalka_logo.jpg

image001.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Výstava!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 16. 4. 2015 21:38)

Strašně moc přeji hodně štěstí na sobotní umísťovací výstavě,hlavně aby naši miláčkové nalezli jen ty nejhodnější svoje lidičky a krásné,klidné a láskyplné domovy.Budu na všechny celý den ,myslet a doufat ve velký úspěch a to se vším všudy!
Držím pěstičky a pokud byste potřebovaly s přípravou nějak pomoct,můžete se na mne obrátit,udělám co bude v mých silách!
HODNĚ ŠTĚSTÍ!!!!!!
Daniela

nejbližší zastávka

(Renata Žaludová, 15. 3. 2015 13:23)

Při cestě hromadnou dopravou je nutné vystoupit na zastávce Náměstí Republiky, jezdí tam tramvaj č. 4 a trolejbusy 25, 26.
I když vím už přes rok kde to je, podařilo se mi 2x přejet až na Tomkovo náměstí, a to je kus cesty zpátky, takže tuto informaci pokládám za užitečnou.

Re: nejbližší zastávka

(Kočky SOS, 15. 3. 2015 15:02)

Děkujeme za informaci, tentokrát jsme přidali i mapku.