Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kočky, které čekají na nový domov

Příspěvky

Luigi

10. 11. 2023

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2023
Umístění:
dočaná péče Mikulčice

24.9.2023 - V Kosticích pokračuje s kastracemi přemnožených koček, více o případu zde. Všechny budou po kastraci označeni a vráceni zpět na místo, kde zajišťujeme krmivo. Ale ukázalo se, že tři z koček odchycených včera jsou velice mazlivé a moc stojí o kontakt s člověkem a tak se jim budeme snažit najít nové domovy. Bílomourovaté kočičky Ágnes a Whitney a čený kocourek Luigi. 10.11.2023 - Luigi je mladý kocourek, který se rád nechává hladit, chovat a mazlit jakýmkoliv způsobem. Je vhodný do rodiny s dětmi, je zvyklý na psy a určitě potřebuje i kočičí kamarády, ke kterým se moc rád tulí a hraje si s nimi. Domov hledá v domku se zahradou. Je vhodný jako společník ke kočce, POUZE do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Luigi je adoptován na dálku - na krmivo mu přispívá Robert Pech a kocouři Mourek a Čoko. Děkujeme!

Luigi můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Ágnes

9. 11. 2023

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. cca 2021
Umístění:
dočaná péče Mikulčice

24.9.2023 - V Kosticích pokračuje s kastracemi přemnožených koček, více o případu zde. Všechny budou po kastraci označeni a vráceni zpět na místo, kde zajišťujeme krmivo. Ale ukázalo se, že tři z koček odchycených včera jsou velice mazlivé a moc stojí o kontakt s člověkem a tak se jim budeme snažit najít nové domovy. Bílomourovaté kočičky Ágnes a Whitney a čený kocourek Luigi. 9.11.2023 - Ágnes je převelice milá kočička, k člověku je tak kontaktní a mazlivá, že se na vás přilepí, vrní a nechce se pustit. Je vhodná do rodiny s dětmi, zvyklá i na psy. Velká skupina koček jí nedělá dobře, ale jednu, dvě kočky bude tolerovat úplně bez problémů. Zvyklá chodit ven, domov hledá pouze v domku se zahradou. Je vhodná jako společnice ke kočce, pouze do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Ágnes můžete přispívat formou adopce na dálku na krmivo.

Ágnes můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Robinek 09

24. 10. 2023

robinek-11-2023.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2023
Umístění:
depozitum Mikulčice

28.8.2023 - O víkendu někdo vhodil do areálu Ovosadby v Mikulčicích celý vrh - čtyři koťata! Toto už je prostě zoufalé ... Nepoznává je někdo? Prosím vyřiďte majiteli, že vykastrujeme zdarma kočku, ať se přihlásí na 724 142 463! Dvě koťata našla domov v rodině majitelky firmy, zbylá dvě jsme přijali, mají 2 měsíce. Je to černý kocourek Robinek a mourovatá kočička Sisi. 24.10.2023 - Robinek je hravý a mazlivý kocourek, který nejraději běhá s ostatními koťaty nebo honí plyšové myšky.  Může do nového domova, ke kočičímu kamarádovi nebo může odejít s některým od nás, je vhodný i k malým dětem. Je vhodný jako společník ke kočce, POUZE do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Robinek je adoptován na dálku - na krmivo přispívá Ing. Helena Vaculíková (a kočičky Felix, Muf, Malvínka, Bizon, Amálka a Tulačka). Děkujeme!

Robinkovi můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Sisi 07

23. 10. 2023

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2023
Umístění:
depozitum Mikulčice

28.8.2023 - O víkendu někdo vhodil do areálu Ovosadby v Mikulčicích celý vrh - čtyři koťata! Toto už je prostě zoufalé ... Nepoznává je někdo? Prosím vyřiďte majiteli, že vykastrujeme zdarma kočku, ať se přihlásí na 724 142 463! Dvě koťata našla domov v rodině majitelky firmy, zbylá dvě jsme přijali, mají 2 měsíce. Je to černý kocourek Robinek a mourovatá kočička Sisi. 23.2.2024 - Sisinka je drobnější mourovatá kočička, je nebojácná, hravá a mazlivá, vhodná i do rodiny s dětmi. Domov hledá u kočičího kamaráda nebo může odejít s některým od nás, tady ji má každý rád, kamarádí s Robinkem, Fabiánkem i Lexíkem (na fotce). Je vhodná jako společnice ke kočce, POUZE do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Sisi můžete přispívat formou adopce na dálku na krmivo.

Sisi můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Jonas

19. 10. 2023

mensi.jpgKocourek, kastrovaný, nar. 3/2023
Umístění:
depozitum Hodonín I.

29.6.2023 - Děti z Vacenovic nám nahlásily nález opuštěného kotěte. Po domluvě jsme tedy přijeli za nimi na místo, děti už na nás s kotětem čekaly. Ale o kousek dál, u vodárenské věže jsme zahlédli tatínka s dcerkou, jak tady krmí další kočky, bylo tu další stejně staré kotě jako našly děti, a další dvě kočky, jedna starší asi roční a druhá asi 4 měsíční. Všichni drželi při sobě, evidentně se znali a typujeme, že je sem někdo vyvezl, na konec obce, do lesíčku. Nakonec jsme se domluvili a tatínek s dcerkou vzali malá koťátka k sobě a dají jim domov (moc děkujeme) a čtyřměsíční kotě a roční kočičku jsme vzali k nám. Obě kočičky jsou vyhládlé, vyhublé, se špatnou srstí, vyčerpané ... dostaly jména Luisa a Lotka. 24.7.2023 - Změna! Lotka je kocourek ... bude to Jonas. 19.10.2023 - Jonas je milý, mazlivý a důveřivý, odvážný a hravý, prostě perfektní kocourek, který hledá domov v bezva rodině u kočičího kamaráda. Je vhodný jako společník ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Jonas je adoptován na dálku - na krmivo přispívají Pavla a Žaneta s kočkami Chapmanovou a Kamilkou. Děkujeme!

Jonasovi můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Luisa 04

16. 10. 2023

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2022
Umístění:
depozitum Hodonín I.

29.6.2023 - Děti z Vacenovic nám nahlásily nález opuštěného kotěte. Po domluvě jsme tedy přijeli za nimi na místo, děti už na nás s kotětem čekaly. Ale o kousek dál, u vodárenské věže jsme zahlédli tatínka s dcerkou, jak tady krmí další kočky, bylo tu další stejně staré kotě jako našly děti, a další dvě kočky, jedna starší asi roční a druhá asi 4 měsíční. Všichni drželi při sobě, evidentně se znali a typujeme, že je sem někdo vyvezl, na konec obce, do lesíčku. Nakonec jsme se domluvili a tatínek s dcerkou vzali malá koťátka k sobě a dají jim domov (moc děkujeme) a čtyřměsíční kotě a roční kočičku jsme vzali k nám. Obě kočičky jsou vyhládlé, vyhublé, se špatnou srstí, vyčerpané, starší má pokousanou nohu a špatné očičko ... dostaly jména Luisa a Lotka. 16.10.2023 - Luisa je milá kočička, převelice mazlivá, která hledá domov u jednoho kočičího kamaráda nebo nejlépe i jako jedináček v domku se zahradou. Blanka v oku se dá chirurgicky odstranit, ale velice brzy dorůstá znovu, proto se nám zdá zbytečné kočku vystavovat opakovaným zákrokům. Očičko nebolí a Luisa nemá problémy. Je vhodná jako společnice ke kočce nebo i jako JEDINÁČEK, spíše do DOMKU se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Luisa je adoptována na dálku - na krmivo jí přispívají Radka s Lubou a Carrie, Sutinka, Bublina 05 a Silvinka 02. Děkujeme!

Luise můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Klaudie 02

2. 10. 2023

img_20230807.jpgKočka, kastrovaná, nar. cca 2021
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

1.6.2023 - Oznamovatelka nám nahlásila, že v Mikulově u ubytovny venku porodila kočka koťata. Teď jsou jim cca 3 týdny, kočku u ubytovny lidé krmí, ale jedno z koťat v noci zmizelo. Kočičí mámu s celou rodinkou jsme přijali do naší dočasky a u nás jsme zjistili, že další  kotě má na krku absces po kousnutí. Koťata jsou dvě tříbarevné kočičky Kája a Kira, kocourek Kasper. 7.8.2023 - Klaudie je drobná tmavě šedobílá kočička, milá, mazlivá a nenáročná. Ráda si přijde pro pomazlení, nechá hladit na klíně. Velká skupina koček jí nevyhovuje, ale k jedné klidné kočičí kamarádce může a nebo do domku se zahradou i jako jedináček. K hodně maličkým dětem ne. Je vhodná jako společnice ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou a bezpečným plotem. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Klaudii můžete přispívat formou adopce na dálku na krmivo.

Klaudie je adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu přispívá MVDr. Jana Charvátová. Děkujeme!

 

Lina 02

19. 9. 2023

l11.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2023
Umístění:
depozitum Hodonín I.


8.8.2023 - Dnes oznamovatelka ohlásila kotě, které se zdržuje v čajovně na ulici Palackého v Hodoníně. Je to kočička, asi 3,5 měsíční. Kotě nesmíte nechávat venku, nemá zkušenosti, neumí se orientovat, lehce se ztratí! 22.2.2024 - Lina je mladá, milá, přítulná kočička, která hledá domov u kočičího kamaráda nebo může odejít s některým od nás. Je vhodná jako společnice ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou a bezpečným plotem. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Lině můžete přispívat formou adopce na dálku na krmivo.

Lině můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Trudy

19. 9. 2023

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2023
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

20.7.2023 - V Lanžhotě nalezeno kotě, oznamovatelka zkoušela inzerovat v místní FB skupině, nikdo se o kotě nepřihlásil. Takto to dopadne vždy, když si vezmete kotě a hned ho necháte na zahradě. Kotě se dostane za plot a neumí se vrátit, kotě nesmíte nechávat venku! 19.3.2024 - Trudy je milá, hravá a mazlivá kočička. Má ráda lidi i kočičí kamarády a je zvyklá i na pejsky, vhodná i do rodiny s dětmi. Domov hledá u mladého kočičího kamaráda nebo může odejít s některým od nás.  Je vhodná jako společnice ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou a bezpečným plotem. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Trudy je adoptována na dálku - krmivo má hrazeno. Děkujeme!

Trudy je adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku má hrazeny. Děkujeme!

 

Anička 03

19. 9. 2023

mensi2.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2023
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

11.7.2023 - Oznamovatelka z Čejče nahlásila maličké kotě, které by mělo být u své mámy. Přesto se už několik dní zdržuje na ulici, samotné. Obešla okolí, ale nikomu nepatří. Je to kočička a dostala jméno Anička. Kotě nesmíte nechávat venku, nemá zkušenosti, neumí se orientovat, lehce se ztratí! 18.3.2024 - Anička je krásná mourečka, milá, hravá a mazlivá. Domov hledá u kočičího kamaráda nebo může odejít s některým od nás. Je zvyklá i na pejsky. Je vhodná jako společnice ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou a bezpečným plotem. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Anička je adoptována na dálku - na krmivo přispívá Ing. Dana Schmidt a kočičky - Andělka, Emily a Romeo. Děkujeme!

Aničce můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Honza 11

10. 9. 2023

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2022
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

28.6.2023 - Oznamovatelka z Vacenovic nahlásila, že po bývalých nájemnících zůstali u domu kočka s dvěma koťaty a kocour. Nájemníci tu zanechali také králíčka, tomu se jí podařilo najít domov, ale neví co s kočkami, protože právě odjíždí, tak je nebude mít ani kdo nakrmit ... Kočka i kocour jsou hubení, mají průjem, kočka ač sama odrostlé kotě, má dvě koťata. Kočka Lucka, kocour Honza a koťátka jsou dvě kočičky - Barborka a Vivien. 10.9.2023 - Honza je mladý kocourek úžasné povahy. Má rád lidi, kočky, psy. Je velice zvídavý, všechno rád pozoruje, u všeho asistuje. Běhá po zahradě jak malé kůzle. Skáče, prohání ostatní, chce si s nimi hrát. Je moc hodný a jemný, takže člověka pohladí, bez drápků. Miluje pusinky a moc rád se mazlí. Domov hledá v domku se zahradou u podobně aktivního kočičího kamaráda. 21.3.2024 - Dnes byly Honzovi odstraněny některé zoubky. Je vhodný jako společník ke kočce, POUZE do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Honza je adoptován na dálku - na krmivo mu přispívá Jana Kosňovská spolu s Amálkou, Sněhulkou, Kulíkem, Pusíkem a Musjou. Děkujeme!

Honzovi můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Alička

3. 9. 2023

mensi2.jpgKočka, kastrovaná, nar. 05/2023
Umístění:
depozitum Hodonín I.

2.6.2023 - Oznamovatelka z Hodonína nám o víkendu nahlásila, že je na nějaké akci ve Velkých Bílovcích a našla tam maličké kotě, mezi spoustou lidí, unavené, naříkající ... Kotě jsme přijali, je to kočička a dostala jméno Alička. Její nářek nenechal lhostejnou Jovanku a začala se o kotě starat, olizuje ho a maličká se má ke komu přitulit. 3.9.2023 - Alička může do nového domova. Je to mourovatá kočička, trochu svéráz - s kočičími kamarády vychází dobře, s lidmi také, ale nějak velký mazel to není. Je vhodná jako společnice ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou a bezpečným plotem. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Alička je adoptována na dálku - na krmivo jí  přispívá Gabriela Šestáková. Děkujeme!

Alička je adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí přispívá Alice Oppová. Děkujeme!

 

Fabiánek 06

25. 8. 2023

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2023
Umístění:
depozitum Mikulčice

18.8.2023 - Paní našla v lese v Ratíškovicích naříkající hladové kotě, bohužel je to letos už několikáté a není v jejích možnostech všem dát domov ... Kocourek dostal jméno Fabiánek. 20.2.2024 - Přátelský, mazlivý kocourek Fabiánek hledá domov u kočičího kamaráda v domu se zahradou. Je vhodný jako společník ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Fabiánek je adoptován na dálku - na krmivo mu přispívá Monika Pospíšilová a kocour Alan. Děkujeme!

Fabiánkovi můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Violka 05

25. 8. 2023

violka-u-lady.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2022
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

19.6.2023 - V Hodoníně na Velkomoravské, při výjezdu z Hodonína na Lužice nahlášena kočička. Je mladá, cca 10 měsíční, velice unavená, špinavá a vyhublá. Vděčná za každou pozornost a pohlazení. 25.8.2023 - Violka je krásná převážně bílá kočička s mourovatým ocáskem, je velmi kontaktní a mazlivá, ráda se tulí, je také hravá a trochu upovídaná. Velká skupina koček jí nevyhovuje, ale k jedné klidné kočičí kamarádce může a nebo když bude mít dost pozornosti od svých lidí či do domku se zahradou i jako jedináček.  Je vhodná jako společnice ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Violka je adoptována na dálku - na krmivo jí přispívá Anna Kubištová a kočičí kluci Kominíček a Bobešek. Děkujeme!

Violka je adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí přispívá Anna Kubištová a kočičí kluci Kominíček a Bobešek. Děkujeme!

 

Lexík 02

15. 8. 2023

l1.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2023
Umístění:
depozitum Mikulčice

3.8.2023 - Volala nám seniorka z Prušánek, že se jim na zahradě objevilo kotě. Obešla okolí ale nikomu ze sousedů nepatří. Je to kocourek, hladový, ale jinak zdravý. Dostal jméno Lexík. Kotě se dostane za plot a neumí se vrátit, kotě prostě nesmíte nechávat venku! V 6 měsících kastrovat a pak můžete kotěti ukázat, jak to vypadá u vás na zahrádce! 9.2.2024 - Lexík je krásný zrzek, mladý kocourek, milý, hravý a mazlík. Domov hledá u mladého kočičího kamaráda nebo může odejí s některým od nás, do domku se zahradou. Je vhodný jako společník ke kočce, do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Lexíkovi můžete přispívat formou adopce na dálku na krmivo.

Lexík je adoptován na dálku - na veterinární péči a náklady spojené s pobytem v depozitu přispívá Eva J. s rodinou a kočandy Rocky, Remi a Sofinka. Děkujeme!

 

Kasper

6. 8. 2023

kasper-2-2024.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2023
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

1.6.2023 - Oznamovatelka nám nahlásila, že v Mikulově u ubytovny venku porodila kočka koťata. Teď jsou jim cca 3 týdny, kočku u ubytovny lidé krmí, ale jedno z koťat v noci zmizelo. Kočičí mámu s celou rodinkou jsme přijali do naší dočasky a u nás jsme zjistili, že další  kotě má na krku absces po kousnutí. Koťata jsou dvě tříbarevné kočičky Kája a Kira, kocourek Kasper. 26.2.2024 - Kasper je mazlivý, zvědavý kocourek, je vhodný i do rodiny s dětmi, samozřejmě potřebuje i podobně starého kočičího kamaráda ... (má u nás sourozence, kočičku Kiru). Je vhodný jako společník ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Kasprovi můžete přispívat formou adopce na dálku na krmivo.

Kasper je adoptován na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku přispívá Natálie Grégrová. Děkujeme!

 

Kira 04

6. 8. 2023

mensi-kira.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2023
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

1.6.2023 - Oznamovatelka nám nahlásila, že v Mikulově u ubytovny venku porodila kočka koťata. Teď jsou jim cca 3 týdny, kočku u ubytovny lidé krmí, ale jedno z koťat v noci zmizelo. Kočičí mámu s celou rodinkou jsme přijali do naší dočasky a u nás jsme zjistili, že další  kotě má na krku absces po kousnutí. Koťata jsou dvě tříbarevné kočičky Kája a Kira, kocourek Kasper. 21.11.2023 - Kira je krásná tříbarevná kočička, k člověku je mazlivá, určitě potřebuje kočičího kamaráda, má u nás sourozence - kocourka Kaspera. Je vhodná jako společnice ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou a bezpečným plotem. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Kira je adoptována na dálku - na krmivo přispívá Jana Krupka, Bid4Auction a kočička Galina. Děkujeme!

Kiře můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Melichar 04

1. 8. 2023

img_20231229_132415.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2023
Umístění:
depozitum Hodnín I.

27.6.2023 - Oznamovatelka nám nahlásila nález dvou koťat (jedno spadlo ze střechy), dva kocourci hladoví a vyděšení naříkali v Mutěnicích u sklepů. Jsou ve špatném stavu, blechy, svrab, a těžký průjem, který způsobil že oba mají částečně vyhřezlé konečníky, okolí zadečku bolavé, olysalé, bez chlupů ... Kastrujte kočky a nenechte koťata umírat opuštěná, hladová, bez vody ... Kocourci dostali jména Melichar a Baltazar. 1.8.2023 - Kluci krásní, bratři jak se patří, 3 měsíční mazliví kocourci Melichar a Baltazar hledají domov!  24.9.2023 - Melichar je krásný, velice kontaktní a mazlivý kocourek, který hledá domov u kočičího kamaráda nebo může odejt s některým od nás. Pokud bude moci i na zahradu, může být i jedináček.  Je vhodný jako společník ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Melichar je adoptován na dálku  na krmivo mu přispívá Soňa Nejedlá a kočičky Maja a Kokoska. Děkujeme!

Melicharovi můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Vítek 04

30. 7. 2023

vitek-mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2023
Umístění:
depozitum Mikulčice

7.7.2023 - V rámci Kastračního programu kastrujeme kočky ve firmě Truhlářství Víšek v Mikulčicích a bylo tu i jedno kotě, kocourek, mazlivý, milý, tak toho jsme vzali k nám, léčíme svrab v ouškách, po očkování budeme hledat nový domov. 17.12.2023 - Vítek je milý, hravý a mazlivý kocourek, vhodný i do rodiny s dětmi. Domov hledá u kočičího kamaráda, v domku se zahradou. Je vhodný jako společník ke kočce, POUZE do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Vítek je adoptován na dálku - na krmivo přispívá Hana Koukalová a kočička Ulinka. Děkujeme!

Vítkovi můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Zázvorka 02

10. 6. 2023

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 10/2022
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

7.4.2023 - Dnes k nám přivezli oznamovatelé mladou kočičku, cca 6 měsíců starou, kterou našli v Dubňanech. Kočka je vyhladovělá a obojek proti blechám měla tak utažený, že má na krku otok. Je umístěna do karantény. 18.11.2023 - Zázvorka je opatrnější kočička, hodná, submisívní. Až si u vás zvykne, uvidíte jak je to jemná a něžná kočička. Větší skupina koček je pro ni nevhodná, je vůči nim bázlivější, vhodná jako jedináček, s jednou klidnou kočkou bude vycházet dobře. Je zvyklá na psy a domov hledá v domku se zahradou. Je vhodná jako společnice ke kočce, pouze do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Zázvorka je adoptována na dálku - na krmivo jí přispívá Hanka a kočičáci Jája, Pája a Máša.

Zázvorce můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Mia 07

1. 6. 2023

menensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2022
Umístění:
depozitum Mikulčice

14.4.2023 - Přijali jsme dvě kočky z Hodonína, Micinku a Miu. Jejich majitelka se stěhovala a v novém bytě nesměla kočky mít. Tak se vystěhovala a nechala kočky zavřené v prázdném bytě a její přítel prohlásil, že když se nenajde nikdo kdo by si kočky v nejbižší době vzal, vypustí je ven na ulici. Takto nám to nahlásila jejch sousedka, které bylo koček líto a měla strach, že skutečně svou hrozbu vyplní. 26.4.2023 - Mia je mladá, je hodně mazlivá a brzy si u nás zvykla, ale Micinka nese situaci hůře. 1.6.2023 - Mia je mladá kočička, pořád v pohybu, běhá po zahradě, ale jakmile vidí člověka, doběhne a chce se mazlit. Lehne si, opře se tlamičkou a spokojeně vrní. Je vhodná i do rodiny s dětmi, které má moc ráda. Je vhodná jako společnice ke kočce, pouze do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Mie můžete přispívat formou adopce na dálku na krmivo.

Mia je adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku jí přispívá Renata Čížková. Děkujeme!

 

Micinka 09

1. 6. 2023

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. cca 2020
Umístění:
depozitum Mikulčice

14.4.2023 - Přijali jsme dvě kočky z Hodonína, Micinku a Miu. Jejich majitelka se stěhovala a v novém bytě nesměla kočky mít. Tak se vystěhovala a nechala kočky zavřené v prázdném bytě a její přítel prohlásil, že když se nenajde nikdo kdo by si kočky v nejbižší době vzal, vypustí je ven na ulici. Takto nám to nahlásila jejch sousedka, které bylo koček líto a měla strach, že skutečně svou hrozbu vyplní. 26.4.2023 - Mia je mladá, je hodně mazlivá a brzy si u nás zvykla, ale Micinka nese situaci hůře, zatím se bojí, je smutná. 1.6.2023 - Micinka je kočička mírná, neprůbojná, moc hodná. Ke kočkám nekonfliktní, submisívní, může být umístěna k hodné, klidné kočce, ale kočičí kamarád není nutný, bude spokojená, když bude mít svoje lidi a přístup na zahrádku. Je vhodná jako společnice ke kočce, pouze do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Micinka je adoptována na dálku - na krmivo jí přispívají Šumberovi & kočky Matylda a Mína, kocouři Šmudlík, Ondrášek, Béďa, Gipsy a pejsek Gerry. Děkujeme!

Micince můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Editka 05

28. 5. 2023

mensi3.jpgKočka, kastrovaná, nar. 7/2022
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

18.2.2023 - Oznamovatelka nahlásila opět ze sídliště v Kyjově kočičku, která se tam zdržuje, je hladová a má velký zánět v obou uších. Je to loňské kotě, nyní cca 7 měsíční. Umístěna do karantény. 28.5.2023 - Editka je drobnější kočička opatrnější povahy, je aktivní, hravá, má ráda hračky a mávátka. Společnost člověka miluje, ráda se mazlí a když na ni promluvíte, tak by se rozpustila láskou, ale stále jako by jí něco napovídalo - "buď opatrná". Určitě si ale dokážete získat její důvěru. Měla by mít kočičího kamaráda, také může odejít s některým od nás. Není vhodná do rušné rodiny s maličkými dětmi. Není vhodná do rušné rodiny s maličkými dětmi. Je vhodná jako společnice ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Editka je adoptována na dálku - na krmivo jí přispívá Zdeňka Formánková Markovičová z Vyškova. Děkujeme!

Editce můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Monty 07

4. 4. 2023

monty8.jpgKocour, kastrovaný, nar. 7/2022
Umístění:
depozitum Hodonín I.

3.11.2022 - Oznamovatel ohlásil, že v chatové oblasti Radějov se zdržují dvě malá koťata. Sezóna končí, všichni odjeli a neumí si vysvětlit, kde se tam koťata vzala, snad je tam někdo vyvezl ... Jsou to kocourci, dostali jméno Monty a Zachariáš. 4.4.2023 - Monty je pěkný mourek, mazlivý, větší skupinu koček nemusí, domov hledá u jedné kočičí kamarádky, ... a asi by se mu více líbilo v domku se zahradou. Je vhodný jako společník ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Monty je adoptován na dálku - na krmivo mu přispívá Martina Koubková. Děkujeme!

Montymu můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Tygřík

19. 3. 2023

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. cca 2021
Umístění:
depozitum Mikulčice

19.3.2023 - Kocour Tygřík se přitoulal k naší voliéře v Moravské Nové Vsi. Ze začátku se bál, ale později se už nechal pohladit a protože byl velmi zablešený, vyhublý, plný šrámů a v uších měl svrab, tak jsme ho přeléčili, vykastrovali, naočkovali a zabydlel se ve firmě manžela naší depozitářky, u voliéry. Každé ráno vyhlížel, kdy už přijede a celý den mu asistoval při práci. Tygřík vyžaduje mazlení a je mu smutno, když je sám a proto jsme ho nakonec vzali k nám. S ostatními kočkami vychází dobře a je vhodný ke kočičímu kamarádovi, ale může být i jedináček, pouze do domku se zahradou, s možností chodit ven. Je vhodný jako společník ke kočce, POUZE do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Tygřík je adoptován na dálku - na krmivo mu přispívá rodina Večeřova. Děkujeme!

Tygřík je adoptován na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku přispívá Adam Ivičič a kočky Laďa a Šery. Děkujeme!

 

Lolinka 03

15. 3. 2023

2.jpgKočka, kastrovaná, nar. 3/2022
Umístění:
depozitum Mikulčice

11.12.2022 - Oznamovatelka nahlásila, že na ulici v Dolních Bojanovicích se už několik dní zdržuje černá kočka. Nikomu v okolí nepatří a tak jsme ji vzali k nám. 1.2.2024 - Lolinka je mazlivá, klidná kočička, vyhraje si s koulodráhou i s plyšovými myškami. Kočičí kamarády dobře toleruje, ale v domku se zahradou může být jedináček, je zvyklá i na pejska. Je vhodná jako společnice ke kočce nebo i JEDINÁČEK, do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Lolinka byla do 3/2023 adoptována na dálku - na krmivo jí přispívala Zdeňka Formánková Markovičová z Vyškova. Děkujeme!

Lolince  můžete přispívat formou adopce na dálku na krmivo.

Lolinka je adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu přispívají Judáš, Verdel a Štěpánka. Děkujeme!

 

Miky 06

20. 2. 2023

miky9a.jpgKocour, kastrovaný, nar. 7/2022
Umístění:
dočasná péče Kostice, okres Břeclav

24.10.2022 - V Lanžhotě u MŠ nalezeno kotě a kousek dál na autobusovém nádraží evidentně jeho sourozenec, bohužel mrtvý, po srážce autem. Vypadá to, že je někdo odložil na místo, kde chodí hodně lidí. Kdyby se to dostalo nějakým způsobem k majiteli, proboha, zavolejte nám a my vám vykastrujeme zdarma kočku! Toto se prostě nedělá ... Kocourek dostal jméno Miky a pomoci mu můžete adopcí na dálku. 2.10.2023 - Už to bude rok co se Miky našel u školky v Lanžhotě. Vyrostl z něj krásný kocour, hravý, s kočkami dobře vychází a potřebuje kamaráda (v dočasné péči je velký kamarád s Teem). Pomazlit se přijde rád, je zvyklý na děti. Oběma kocourkům by se asi líbilo v domku se zahradou. Je vhodný jako společník ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Miky je adoptován na dálku - na krmivo mu přispívá Míša. Děkujeme!

Mikymu můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Sára 12

17. 2. 2023

sara9.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2022
Umístění:
dočasná péče Kostice, okres Břeclav

14.10.2022 - Dnes někdo zastavil u Domova pro seniory v Břeclavi a přes plot vhodil do areálu 4 koťata! Všechno jsou to kočičky, jedna černá a tři želvovinové - Agátka, Sára, Štěpánka a Šarlotka, byly umístěny do dočasné péče v Lanžhotě. 1.10.2023 - Už to bude rok, co Sára a její sourozenci čekají na nový domov. Sára je krásná želvovinová kočička, je hravá, kontaktní, ráda si přijde pro pomazlení a je vhodná i do rodiny s dětmi. Společnost koček má ráda a potřebuje kočičího kamaráda nebo může odejít s některým z dočasné péče v Kosticích. Je vhodná jako společnice ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Sáře můžete přispívat formou adopce na dálku na krmivo.

Sára je adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu přispívá MVDr. Jana Charvátová. Děkujeme!

 

Štěpánka 06

17. 2. 2023

stepanka8a.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2022
Umístění:
dočasná péče Kostice, okres Břeclav

14.10.2022 - Dnes někdo zastavil u Domova pro seniory v Břeclavi a přes plot vhodil do areálu 4 koťata! Všechno jsou to kočičky, jedna černá a tři želvovinové - Agátka, Sára, Štěpánka a Šarlotka, byly umístěny do dočasné péče v Lanžhotě. 1.10.2023 - Už to bude rok, co Štěpánka a její sourozenci čekají na nový domov. Štěpánka je krásná želvovinová kočička, je hravá, kontaktní, ráda si přijde pro pomazlení a je vhodná i do rodiny s dětmi. Společnost koček má ráda a potřebuje kočičího kamaráda nebo může odejít s některým z dočasné péče v Kosticích.Je vhodná jako společnice ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Štěpánka je adoptována na dálku - na krmivo jí přispívá Lenka Plichtová. Děkujeme!

Štěpánce můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Agátka 05

17. 2. 2023

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2022
Umístění:
dočasná péče Kostice, okres Břeclav

14.10.2022 - Dnes někdo zastavil u Domova pro seniory v Břeclavi a přes plot vhodil do areálu 4 koťata! Všechno jsou to kočičky, jedna černá a tři želvovinové - Agátka, Sára, Štěpánka a Šarlotka, byly umístěny do dočasné péče v Lanžhotě. 1.10.2023 - Už to bude rok, co Agátka a a její sourozenci čekají na nový domov. Agátka je krásná kočička, je hravá, kontaktní, ráda si přijde pro pomazlení a je vhodná i do rodiny s dětmi. Společnost koček má ráda a potřebuje kočičího kamaráda nebo může odejít s některým z dočasné péče v Kosticích. Je vhodná jako společnice ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Agátka je adoptována na dálku - na krmivo přispívají Radka s Lubou a Carrie, Sutinka, Bublina 05 a Silvinka 02. Děkujeme!

Agátce můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.