Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kasandra

27. 5. 2009

ObrazekKasandra je milá bezproblémová tříbarevná kočka, která se jednoho dne objevila u rodinného domku a později v přilehlé kůlně porodila šest koťat: Gorana, Leona, Juliána, Laru, Edvinu, Tristana. Všechna koťata už jsou umístěna a nyní by nového domova ráda odešla i Kasandra. Je vhodná do bytu i do domku se zahrádkou. 27.5.2009 byla umístěna do Brna do bytu ke kotěti. Zprávy z nového domova si můžete přečíst níže a v komentářích.

25.6.2009:
Dobrý den,
posílám nějaké forečky Kasandry a jejího nového spolubydlícího.
Ke Kasandře jsme pořídili tří měsíčního britského kocoura Montyho. První chvíle setkání byly celkem napjaté. Kasandra ho nezpustila z očí, ale v okamžiku kdy se Monty přiblížil vysloužil si zasyčení, zavrčení a občas i dostal packou. Tak to šlo celý den. Večer už asi pochopila, že jí tu zůstane tak začalo opatrné očuchávání. Druhý den už se poznávali a zkoušeli si spolu hrát. No a od třetího dne už řádí jako černá ruka. Nic jim není svaté, nejhorší je budíček v 5:15, kdy jim příjde postel jako nejlepší místo pro bitku a zběsilé hopsání. Nejúžasnější jsou vždycky odpoledne když jsou utahaní a motají se vám tak dlouho kolem noh dokud si nesednete. Pak vás oblehnou, zapředou si a tvrdě usnou. Prostě zlatíčka.

Fotografie z Kasandřina nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Lisa, dcera od Kasandry

(Denisa Šulekova, 22. 3. 2018 9:07)

Letos je tomu 10 let, co se narodili kotatka od teto kocicky a my mame stale 1 doma.nedalo mi to a hledala jsem, co se stalo s maminkou a nasla :)

...

(Jorga, 26. 6. 2009 14:53)

...prostě nádhera!!!:)))

Kasandra v novém

(Vranková, 6. 6. 2009 11:05)

Dobrý den,
27.5.09 jsem si dovezli Kasandru domů. Její první cesta z přepravky vedla pod stoličku v kuchyni, odkup se odvážila jen pro granule a vodu (cca 50cm). Nechali jsme ji v klidu, jen jsme ji občas zkontrolovali a pohladili.Na průzkum se odvážila až po setmění. Tím její zdrženlivost definitivně skončila.
Teď je z ní neuvěřitelný mazel, kdykoliv připravený ke hře. Jsme moc rádi, že nás vzala za své lidi a neváhá využít každou chvilku ke kontaktu s námi.
10.6. Kasandře dovezeme kočičího kamaráda, tak věříme, že ji to tu s námi ještě víc zpříjemníme.
...ještě se pokusím umístit nějaké fotky na kočky online...

maminka našeho Filípka a Lízinky

(Denisa Šuleková, 27. 3. 2009 20:51)

měla jsem možnost osobně poznat, moc moc miloučká kočička, kdybych mohla, hned bych se jí ujala...je opravdu mazlinka a bude mocinky moc vděčná!! Já jsem si strašně moc vděčná za ty naše 2 kočičáky, které nám odchovala a kteří jsou teď naším štěstíčkem...Kasandro přeji ti ty nejbáječnější páníčky...