Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pamela(02) (nyní Andělka) a Miky

19. 4. 2014

ObrazekKočka, kastrovaná

Bíločerná dlousrstá Pamela byla nalezena na zahrádkách, kde ji nejspíš někdo (její majitel) vyhodil. Paní, která tam krmí, říkala, že je tam již 14 dní. Pamela je velmi přítulná, mazlivá a milá. 17.3.2010 byla umístěna do Kostic.

Fotografie z nového domova Pamely najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

 

 

miky250.jpeg

Kocour, kastrovaný, nar. 6/2013

Sphynx, barva černý point, z důvodu nevhodnosti do chovu kastrován a hledáme mu domov.
Miky je veliký mazlík, s ostatními kočkami vychází dobře. Je velice závislý na člověku. Rád se chová, rád otírá hlavičku o obličej a slastně zavírá očka. Spí buď ve svém pelíšku, nebo se rád schová pod peřinu.
Má chronický výtok z očí, u kterého je možné, že s věkem vymizí. Testován na chlamydie, bakterie a mikoplazma – negativní.
Na II. umisťovací výstavě opuštěných koček 19.4.2014 v Brně byl Miky umístěn do Kostic k Pamele. 


Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

17.3.2010:
Dobrý večer. Tak jsme s Pamelou šťastně docestovali domů, sice po cestě trošku plakala, ale bylo to asi jen prvních 10 minutek. Hned jak jsme přijeli, tak jsme ji doma pustili a první co bylo tak se nám schovala pod kuchyňskou linku.:) Potom se ale pomalu začala otrkávat a za chvilku už jsme ji chovali v náručí. Je opravdu velice přítulná a mazlivá a netrvalo dlouho a už začla vrnět.:) Posílám prvních pár fotek, sice zatím focených jen z mobilu, ale jsou to její první okamžiky v novém domově. Později pošlu fotky, které budou v lepší kvalitě a z foťáku. Moc Vám děkujeme za skvělý a přívětivý přístup a za Vaši ochotu. Určitě se Vám ještě ozveme a budeme Vás dále informovat.

21.3.2010:
Dobrý večer. Tak posíláme další zprávy po prvním stráveném víkendu s Pamelkou. Hned na druhý den, co jsem Vám psala poslední mail, se nám Pam schovala tak skvěle, že jsme ji nemohli celý den najít, až potom večer se konečně podařilo, když přišla hlady sama a našli jsme ji, jak sedí na začátku půdy a dívá se na nás, pak už stačila jen konzervička a docupitala sama. Zalezla si tam opravdu dobře, protože ani 3 lidé, kteří ji hledali, se prostě nedohledali. Naštěstí už si přes víkend skvěle zvykla a teď už nám na půdu neutíká. Stačí jen, když se zavolá její jméno, a už utíká.:-) Na záchodek už si zvykla a na ostatní kočky taky, ze začátku z nich měla respekt a byla hodně nepřístupná, teď už se ale prohání po domě. Vůbec jsme netušili, že je to takový mazel. Neustále vyhledává něčí společnost. Dokonce ani spát nás pořádně nenechá, žduchá do nás hlavou a ťapká nás packama tak dlouho, dokud ji nikdo nepohladí a tak zůstane samozřejmě na posteli a peleší se.:-) Super zažitky máme s Pam a zrcadlem, to Vám dokonce posílám fotku, jak asi 5 minut nehybně sedí před zrcadlem a upřeně se na sebe dívá, můžeme na ni volat, lákat, stavět se na hlavu, ale ona tam bude hledět a bude.:-D Takhle to probíhá vždycky, když se mihne kolem zrcadla a vidí se tam. Jsme moc rádi, že už si tak hezky zvykla, protože jsme z toho měli docela obavy. Tak se mějte moc hezky a zase se zanedlouho ozveme.

18.7.2011:
Dobrý den.
Je to už více jak rok, co jsme si od Vás adoptovali kočičku jménem Pamela. Posílali jsme Vám fotky hned ze začátku, tak mně napadlo, že by Vás mohlo potěšit jak se jí nadále vede. Je zdravá, krásná a plná života. Sice jsme jí museli asi před půl rokem u paní veterinářky nechat ostříhat úplně do hola, protože si nenchá šáhnout hřebínkem na bříško a měla tam pěkné cucky, ale všechno hezky dorostlo a je z ní zase modelka.:) Je to zkrátka náš miláček.:) Máme ji s přítelem na bytě a často s ní navštěvujeme jeho rodiče se zahradou takže má i prostor se proběhnout. 
Mějte se moc hezky.

 

Další zprávy z už společného domova Andělky a Mikyho:

20.4.2014
Tak vám posíláme zprávu po Mikyho (teď už Jimmyho) prvním dni stráveném v novém domově. Cesta z Brna byla víc než klidná, občas pípl, ale očekávali jsme, že to bude horší :) Při příjezdu domů vyběhl z přepravky a začalo zkoumání každého koutu domu. Potom narazil na naše další 2 kočky, které ho zatím zajímaly míň, než nové prostředí. Zato ty dvě kolem něj chodily a zkoumaly ho z dálky :) Potom to ale začalo, dá se říct, že byl neúnavný! Proháněl ostatní asi dvě hodiny v kuse a nedal jim pokoj, holky z něj byly už docela nervózní, takže už proběhly i první bitky! Jimmy se samozřejmě nenechá vůbec ničím odradit a řádění pokračovalo! Neměl čas se ani najíst, protože tady bylo přece na hraní tolik neznámých věcí a hlavně dvě neznáme kočky. Bylo to tady jak uprostřed tornáda! Nešel nijak zastavit a nebyl vůbec unavený, lítal tam a zpátky, skákal po kočkách, které už pro jistotu prskaly a syčely bez přestání! Dopadlo to tak, že dostal pelíšek do pokoje zvlášť a nechali jsme ho tam chvilku o samotě. Nakonec usnul :) Jupííí, holky se mohly konečně najíst a on v klidu taky :) V noci jsme je nakonec ještě pustili dohromady, ale stejně nás vzbudily rány, jak padá spousta věcí z kuchyňské linky po které se všichni tři proháněly! Tak jsem ho vzala do náruče, odnesla s sebou do postele a tam vydržel pod peřinou spát zbytek noci :) Je to naprosto dokonalé topení, musela jsem se dokonce i odekrývat, protože hřeje opravdu neuvěřitelně :-D Dnešek už byl oproti včerejšku naprosto v pohodě, byl klidnější, jistější a hlavně potvrzuje povahu sphynxe, kam jdete vy, jde s váma i on, občas ho nosíte na rameni kam si sám vyskočí, občas skoro až na hlavě. Stačí když si sednete na sedačku, nebo lehnete do postele, nenechá vás tam dlouho samotné :-) Je skvělý společník. Naprosto si zamiloval mého přítele, jeho vousy mu nedají spát, takže se o ně lísá dokud ho prostě nesundáte dolů. Co se týče těch očiček tak si myslím, že to nebude tak hrozné, rozhodně mu slzí o dost míň jak včera, když byl nervózní a nesvůj. 
Tak se mějte zatím hezky a mockrát vám děkujeme za tak úžasného člena domácnosti :) Určitě o nás ještě uslyšíte, brzy se vám zase ozveme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Mikky

(MíšaJ, 23. 4. 2014 10:07)

Dobrý den, rávě jsem se dočetla, že se Mikky umístil ajsem tomu moc ráda. Měli jsme s manželem výčitky, že jsme ustoupili od lákavé nabídky, ale doufám, že naše okolnosti byly pochopeny v dobrém. Velmi si vážím upřímnosti paní od Mikkyho a novým páníčkům a Mikkymu (Jimmymu)přeji spoustu vzájemné lásky a krásných společných chvil a mnoho zdraví chlapečkovi. Posílám mu dlouhé pohlazení
Míša

krásné kočeny obě!

(Daniela, 20. 4. 2014 8:48)

blahopřeji,máte nádherné kočky a to obě!Každá naprosto jiná,ale jsou úžasné!Přeji Pamelce i Mikymu,aby měli u vás krásný,šťastný a dlouhý život a ten váš plně obohatili!
Daniela a jejich sedm kočičích zlatiček

ChwpArvYXvAkJ

(rpahqz@efymxm.com, 4. 4. 2010 0:02)

mPfdr6 <a href="http://yyyjzuliouqx.com/">yyyjzuliouqx</a>, [url=http://edbsyabwdaem.com/]edbsyabwdaem[/url], [link=http://tbgujfljxxex.com/]tbgujfljxxex[/link], http://ijspwkzpwtmw.com/

Láska na první pohled

(Alena, 3. 1. 2010 17:38)

Taky se mi mooooc líbí.....

Jéééééééé:)

(Nešťastník.., 30. 12. 2009 11:14)

Božee, ta je tak nádherná, ale nevím už, jak přesvědčit mamku, po jedné špatné zkušenosti s číčou..už nechce povolit...achjooo:(:(