Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naši v novém domově

Příspěvky

Anabella

14. 1. 2018

anabella270.jpgKočka, kastrovaná, nar. 2016
Umístění:
depozitum Hodonín II.

Anabella se objevila v Tvarožné Lhotě. Paní ji venku nějakou dobu krmila, ale místní si začali stěžovat, že jim "skáče na auta", odháněli ji a tak se paní obrátila na nás. Anabellka je kočička mazlivá vášnivě - vráží hlavičkou do ruky, válí sudy a úplně šílí :-) Je upovídaná, ale je zatím lekavá a nebude vhodná k malým dětem. Kočky tak nějak snáší a toleruje, ale kdo se přiblíží moc, tak dostane po čenichu. Může být i jedináček. 14.1.2018 - Anabella odjela do nového domova, do obce Herálec, kde bude v domku rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Anabella byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Malotová Jana, Tomáš a kočička Micka. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 4

Grey

13. 1. 2018

grey350.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 5/2017
Umístění:
Depozitum Hrušky

Krásnou šedou kočičku hodil někdo přes plot domu v Hruškách, kde máme depozitum. Dostala jméno Grey. 13.1.2018 - Grey byla umístěna do Prahy, do domku, ke dvěma pejskům.

Další fotky zde.

Grey byla  adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla MVDr. Jana Charvátová. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Kaira 02

13. 1. 2018

kaira300.jpgKočka, nar. 9/2017
Umístění:
dočasná péče Starovičky

19.11.2017 - Dnes někdo odložil dvě dvouměsíční kočičky u Tesca v Mikulově. V zimě, v dešti, koťátka byla moc vystrašená. Zrzečka je Cecilka, mourečka Kaira. Nevhodná jako jedináček.  13.1.2018 - Kaira odjela do nového domova společně s kocourkem Vilíkem z Dočasky u Katky, do Sedlce u Mikulova, do domku.

Další fotky zde.

Kaira byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Lenka, Libor, pes Justýnka, kočky Gája a Bína. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Bruno 04

8. 1. 2018

bruno350.jpgKocour, kastrovaný, nar.
Umístění:
depozitum Hrušky

Bruna přinesla do našeho depozita v Hruškách sousedovic holčička s "vysvětlením", že "omylem vlezl sestřenici do auta a pak do tašky a ona jej donesla domů a maminka ji posílá k nám, protože oni si ho nechat nemůžou" ... 
4.1.2018 - Bruno je velký milovník, mazel a dokáže se hodiny mazlit, nemá problém s kočkami, ani psy, ani s dětmi a může jít kamkoliv, ale potřebuje parťáka! Nevhodný jako jedináček. 8.1.2018 - Bruno byl umístěn do Ledců, do domku, ke třem pejskům a kočce.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Faustýna

6. 1. 2018

faustyna300.jpgKočka, kastrovaná, nar. 2014
Umístění:
dočasná péče Kostice

Faustýna je milá a mazlivá kočička, která se přitoulala na dvorek jedné paní v Kosticích. Paní ji začala krmit, ale všimla si, že kočička kulhá a má sedřené nožičky, tak zavolala k nám.
23.2.2017
Dnes jsme s Faustýnkou byli na vyšetření na veterinární klinice v Uherském Hradišti u MVDr. Kaděry. Faustýna má starší zranění, zlomené obratle, posunutou pánev a obě nožky jsou zlomené, jedna je horší - je  na ní rozdrcená kloubní jamka a roztříštěná stehenní kost a tato nožička se bude muset amputovat. Pan doktor se domnívá, že musela být sražena autem, zpočátku se nemohla vůbec pohybovat a tahala nožky za sebou, proto ta sedřená srst. Faustýnka musela velmi trpět. Faustýnku jsme na klinice zrovna nechali a zítra ji čeká amputace.

27.2.2017 - Dnes jsme přivezli zpátky Faustýnku. Je po amputaci a zvládá to úplně skvěle, krásně si tu hopká. Dobře baští, je dobře naladěná a umazlená.
20.3.2017 - Faustýna změnila názor na kočky, vadí jí a nastěhovala se do koupelny.
6.1.2018 - Faustýna má domov. Dočasná péče v Kosticích se pro ni stala domovem trvalým. Děkujeme.

Další fotky zde.

Faustýna byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Zuzana a Petr s kocourkem Sisilkem a kočičkami Čírinkou, Sněhurkou a Blackie. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Gobi

2. 1. 2018

gobi350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 2015
Umístění:
dočasná péče Mor. Nová Ves

Gobi a jeho sourozenci Dag, Guči a Flip jsou týrani kocourci, kteří prožili svůj život od narození do cca 6 měsíců uvěznění v kotci králíkárny s nedostatkem vody a jídla. Více se dozvíte zde. U nás si pomaloučku zvykají, ale zatím jsou stále velmi bázliví a zatím nevíme, jestli někdy bude možné umístit je do nových domovů.
3.8.2016 - Gobi zůstal stále velmi plachý a navíc si na něj v depozitu zasedli někteří kocouři. Rozhodli jsme se, že Gobiho přestěhujeme na oplocený pozemek a myslíme si, že mu tady bude mnohem lépe.
25.1.2017 - Stalo se, v co jsme vůbec nedoufali. Gobi se na oploceném pozemku, ve volném prostoru přestal svých lidí bát a stal se z něho doslova mazel. K cizím lidem zůstává stále ostražitý, ani pohladit se nenechá. S kočkami nemá problém a rád si hraje. Vzali jsme ho na zkoušku do dočasné péče. 2.1.2018 - Paní Markéta, která měla Gobiho v dočasce se rozhodla si kocourka ponechat trvale a po všem co zažil už ho nestresovat přesunem do jiného prostředí.


Další fotky zde a z pobytu u nás zde.

Gobi byl adoptován na dálku, jeho adoptivní rodinou byli Jolana, Jarda a kočičáci Týna, Fišta a Hubert, Matěj, Myšiš a Máca. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Cecilka

1. 1. 2018

cecilka4.jpgKočka, nar. 9/2017
Umístění:
dočasná péče Starovičky

19.11.2017 - Dnes někdo odložil dvě dvouměsíční kočičky u Tesca v Mikulově. V zimě, v dešti, koťátka byla moc vystrašená. Zrzečka je Cecilka, mourečka Kaira. Nevhodná jako jedináček. 1.1.2018 - Cecilka odjela do nového domova, do Úval u Prahy, ke kočičce.

Další fotky zde.

Cecilka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Petra Šmídlová. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Míša 09 a Ferduška

28. 12. 2017

misa350.jpgKočka, nar. cca 2015
Umístění:
depozitum Hodonín I.

10.3.2017
Dnes dopoledne jsme měli příjem.
Pan Jiří našel kočičku. Ležela v Brumovicích, u silnice, u školy, vedle pomníku a nehýbala se. Pan Jiří si myslel, že je mrtvá, ale šel se podívat. Nebyla. Byla zcela vyčerpaná, zubožená a asi čekala na svůj konec. Pan Jiří kočku vzal a vezl ji do nejbližšího útulku v Bulharech, tam ho odmítli a doporučili mu kočku v tomto stavu nechat utratit. Pan Jiří to nechtěl vzdát a obrátil se o pomoc na policii a obecní úřad - nikde nepochodil.
Vzal kočičku na veterinu do Velkých Pavlovic, kde byla nasazena antibiotika a paní doktorka si vzpomněla na naši spolupracovnici, "dočaskářku" Katku a zavolala jí. Katka dala vědět nám a kočičku jsme dopoledne přijali. Od pana Jiřího dostala jméno Míša. Držte jí palce.

17.3.2017 - Míša je zatím v karanténní kleci a zjistili jsme, že občas leží v pelíšku počuraná. Jedná se pravděpodobně o poúrazovou epilepsii a byly nasazeny léky.
29.3.2017 - Léky Míše zabraly, záchvaty ustaly a dnes Míša podstoupila kastraci.

20.5.2017 - Míša má oční srůsty a slábne jí zrak, jinak je v pořádku a může do nového domova. Je to drobnější kočička, velice přitulná a mazlivá, větší množství koček nemá ráda, v novém domově může být sama nebo k jedné klidné kočce.
29.8.2017 - Míše dnes byly pro vleklé záněty odstraněny všechny zuby.
28.12.2017 - Míša byla spolu s Ferduškou umístěna do domku k 10leté kočce, do Rakouska, obvod Petronell.

Další fotky zde.

Míša byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Míša a Honza z Teplic s kocourem Vincentem. Děkujeme!
 

ferda1.jpgKočka, kastrovaná, nar. cca 2010
Umístění:
depozitum Hodonín I.

Ferduška je kočička, která žila na pozemku u domu po zemřelém majiteli ve Skoronicích. Snažili jsme se jí opakovaně najít nový domov, aby nemusela v tomto věku, zvyklá na svobodu k nám do depozita, ale nepodařilo se ..., a tak když začala zima, nechtěli jsme ji tam ponechat a vzali ji k nám. Více o případu zde. Je zatím v karanténě.
22.12.2017 - Feduška je zdravá a je vhodná ke starší klidné kočce.
28.12.2017 - Ferduška byla spolu s Míšou umístěna do domku, do Rakouska, obvod Petronell.

Další fotky zde.

Ferduška byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Renata Lišková. Děkujeme!  

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 6

Mikulka

3. 12. 2017

mikulka300.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2017
Umístění:
depozitum Mikulčice

14.5.2017 - Dnes v Hovoranech našel pan Adam na hnoji dvě živá koťata! Vzal je k sobě domů, ale mají asi 2 týdny, musí se krmit pravidelně stříkačkou a tak jsme je přijali k nám. Jsou to kočičky Mikulka a Pihulka. 1.9.2017 - Mikulka vyrostla, je zdravá, očkovaná a může do nového domova. 3.12.2017 - Mikulka byla umístěna do Hodonína, do domku, k pejskovi.

Další fotky zde.

Mikulka byla  adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla MVDr. Jana Charvátová. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Liduška 02

30. 11. 2017

liduska350.jpgKočka, kastrovaná, nar. 10/2015
Umístění:
dočasná péče Hodonín

Na zahradu jednoho domu v Dubňanech přivedla kočka pět koťat, když je paní našla, dvě koťata byla mrtvá, zbylá tři - Bořek, Šípek a Toša i jejich matka Liduška jsou u nás a hledáme jim domov. Liduška je mazel, ale nemá ráda velkou společnost koček, v novém domově může být jedináček nebo k jedné klidné kočce. 
28.6.2017 - Lidušce u nás nebylo mezi kočkami dobře a tak jsme jí našli dočasnou péči, kde je sama. 30.11.2017 -
Liduška byla umístěna do Hodonína, do bytu jako jedináček. Dočasná péče se stala pro Lidušku domovem trvalým.

Další fotky zde.

Liduška byla adoptována na dálku, její adoptivní rodinou byla Iva Průžková a kočičky Ája a Rubby. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Saturnin 02

25. 11. 2017

saturnin350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 3/2016
Umístění:
depozitum Hodonín I.

Tento kocour se začal pohybovat na místě, kde se krmí plaché kočky v Bažantnici. Odchytli jsme ho ke kastraci a zjistili, že kocourek je velký mazel. nechali jsme ho tedy v depozitu a hledáme mu domov. Dostal jméno Saturnin.
3.11.2017 - Nedá se říct, že by Saturnin neměl rád kočky nebo že by je šikanoval, ale neumí si hrát. Tak hloupě je vždy přepadne, že je z toho rvačka a kočky se ho bojí! K člověku je mazel. Je vhodný jako jedináček, spíše do domku se zahrádkou. 25.11.2017 -  Saturnin byl umístěn do Brna - Žabovřesky, do bytu ke dvěma pejskům. Domov našel na IX. umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně.

Další fotky zde.

Saturnin byl adoptovan na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Věra Albrechtová, syn Jenda a kocouři Vendelín a Mazlík. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Otík 02 - Domov první

25. 11. 2017

otik300.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2017
Umístění:
depozitum Hrušky

Otík je kocourek, který byl nalezen v srpnu opuštěný na ulici Scotta Viatora. 14.11.2017 - Otík je hravý a roztomilý kocourek, je zdravý a může do nového domova. Nevhodný jako jedináček. Proč koťata dvě? 25.11.2017 -  Otík byl umístěn do Ledců, do domku, ke třem pejskům a kočičce. Domov našel na IX. umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně.
8.1.2018 - Otík si v novém domově nesedl s pejsky a tak jsme ho po domluvě s majiteli vzali zpět k nám a oni si Otíka adoptovali na dálku, dokud znovu nenajde domov. 14.4.2018 - Otík odjel do nového domova z X.umísťovací výstavy. Domov našel u velké kočičí rodiny v Chudčicích.

Další fotky zde.

Otík byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli manželé Tebichovi u kterých si Otík nezvykl na pejsky. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Aranka 03

25. 11. 2017

aranka270.jpgKočka, kastrovaná, nar. 10/2016
Umístění:
depozitum Hodonín I.

Aranka byla nalezena u pálenice v Kyjově, nechal prý ji tam původní majitel. Kočička je zubožená, vyhladovělá, bez očička, a co víc - v tlamičce má nějaký nádorek a jsme objednaní na operaci. K lidem je Aranka velice mazlivá, velký počet koček u nás však nesnáší, zdržuje se ve výškách, poslední dobou většinu času tráví na kuch. lince. Vhodná ke klidné, hodné kočičce.
13.8.2017 - Dnes byla Aranka na operaci. Dala se do pořádku tlamička, odstranily se některé zuby a vyčistil se oční důlek, kde byla objevena diabolka. Fotky zde. Aranka teď odpočívá v kleci, ale snáší moc špatně velký počet koček ...
27.9.2017 - Aranka už se může pohybovat volně, ale bojí se velkého množství koček natolik, že se zdržuje na kuchyňské lince. Pokud chcete dát domov černé, mazlivé kočičce bez očička, můžete zavolat na 724 142 463.
25.11.2017 -  Aranka byla umístěna do Velkých Němčic, do domku, ke kocourovi. Domov našla na IX. umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně.

Další fotky zde.

Aranka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Lenka, Libor, pes Justýnka, kočky Gája a Bína. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 4

Pavlík

25. 11. 2017

pavlik30.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2017
Umístění:
depozitum Hrušky

21.6.2017 - Koťátko v Dubňanech někdo hodil přes plot do zahrady k psům, přijali jsme ho do dubňanského depozita. Je to kocourek a dostal jméno 18.10.2017 - Pavlík je zdravý, očkovaný a těší se do nového domova. 18.10.2017 - Pavlík je zdravý, očkovaný a těší se do nového domova.  25.11.2017 -  Pavlík byl umístěn do Brna, do bytu, ke kocourkovi místo Lojzíčka, který podlehl HCM. Domov našel na IX. umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně.

Další fotky zde.

Pavlík byl adoptován na dálku, jeho adoptivní rodinou byla Jitka Slavíková a kocourci Toník, Honzík, Lojzík a Tim. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Izabela

25. 11. 2017

izabela-350.jpgKočka, kastrovaná, nar. cca 7/2016
Umístění:
depozitum Hodonín I.

Izabelu se zraněným ocáskem nalezla úklidová četa v Dolních Bojanovicích. Ocásek léčíme. 16.6.2017 - Izabele zůstala část ocásku bez srsti. Izabela je svá, když se jí něco nelíbí, umí se i ohnat, proto není vhodná k malým dětem. Ale mazlí se ráda. Může být i jedináček. Na Izabelu si některé kočky zasedly a pronásledují ji. Necítí se u nás dobře a moc by potřebovala domov. Je vhodná ke kočce, ale může být i sama. 25.11.2017 -  Izabela byla umístěna do Ivanovic na Hané, do domku, jako jedináček. Domov našla na IX. umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně.

Další fotky zde.

Izabela byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Petra Šmídlová. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Čert 03 a Suri 04

25. 11. 2017

img_6483.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2016
Umístění:
dočasná péče Valtice

Čert je černý kocourek s bílou náprsenkou. Jako koťátko byl nalezen u obce Sedlec. Nejdřív poděs, a teď nejmilejší společník - je mazlivý, milý, společenský, nekonflikní, zatím čistě bytový, ale pokud bude mít příležitost, tak se určitě rád na zahradu podívá.  26.11.2016 byl Čert umístěn do Brna, do bytu ke kočce. Domov našel na VII.umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně. 5.5.2020 - Čert Hubert podlehl leukémii a odešel do kočičího nebe.


suri320.jpgKocour, nar. 7/2017
Umístění:
dočasná péče Brno
Tato tři černá koťata s delší srstí někdo hodil do zahrady k prázdnému neobydlenému domku ve Skoronicích. Jsou dost bázlivá, syčí a vrčí, tak budeme doufat, že se to zlepší. Jsou to Tizian, Picasso a Suri. Nevhodný jako jedináček. 25.11.2017 -  Suri byl umístěn do Brna, do bytu k Čertovi a ke kočce. Domov našel na IX. umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně.

Další fotky zde.

Suri byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Eva Buryšková a kočička Míša. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 8

Miky 04

24. 11. 2017

miky270.jpgKocour, kastrovaný, nar. 3/2017
Umístění:
depozitum Hodonín II.

16.9.2017 - Dnes jsme přijali dvě asi 6 měsíční koťata britské kočky bez PP. Je to kočka a kocourek - Lili a Miky. Majitelé se museli odstěhovat a v novém bytě není dovoleno chovat zvířata. Koťata jsou v karanténě budou se očkovat, kastrovat a do nového domova budou moci cca za měsíc.
6.11.2017 - Miky se u nás v depozitu projevuje k některým kočkám dominantně, jiné kočky ignoruje a s dalšími je kamarád a hraje si s nimi. Lidi ale miluje nadevše a hodně se dožaduje pozornosti a mazlení. Vhodný i k dětem, je to vrnící, mazlivý medvídek. Hledáme mu domov u rodiny, kde by měl dostatek pozornosti, ideálně k pejskovi, může i ke kočkám, ale je třeba počítat s jeho povahou. 24.11.2017 - Miky byl umístěn do Kyjova, do domku, ke kocourovi.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Matylda 03

22. 11. 2017

matylda350.jpgKočka, nar. 9/2016
Umístění:
depozitum Hrušky

21.3.2017
V Hruškách se kdosi odstěhoval z domku a zůstala tam po něm mourovatá koťata. Přijali jsme je k nám do depozita v Hruškách. Dostali jména Matylda 03 a Ernest.
9.5.2017 - Ernest je plachý, ale Matylda může do nového domova. 22.11.2017 - Matylda byla umístěna do Hrušek, do domku, ke dvěma kocourkům a pejskovi.

Další fotky zde.

Matylda byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Michaela Miklíčková. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Tristan 03 a Triša 03

21. 11. 2017

tristan300.jpgKocour, nar. 8/2017
Kočka, nar. 8/2017
Umístění:
depozitum Hodonín II.

19.10.2017
Dnešní příjem - dvě koťata odložená na Nesytě v Hodoníně. V této lokalitě se to opakuje každoročně, někdo si nenechal kastrovat kočku a každý rok vyváží koťata na Nesyt. Kocourek je Tristan a kočička Triša.
21.11.2017 - Tristan a Triša odjeli do společného nového domova, do bytu ve Valašském Meziříčí. 13.6.2018 - Tristan podlehl FIP. Je nám to moc líto.

trisa280.jpgDalší fotky Tristana zde.
Další fotky Triši zde.

Tristan byl adoptován na dálku, jeho adoptivní rodinou byla Darja Čablová. Děkujeme!

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Fany 03

21. 11. 2017

fany350.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2016
Umístění:
depozitum Dubňany


Fany, kotě nalezené vyhládlé, podvyživené a nemocné u obchodu s potravinami v Dubňanech. Fany se zotavuje.
8.9.2016 - Fany se uzdravila a může do nového domova.
24.7.2017 - Fany čeká na svůj domov už rok. Je to milá a přítulná kočička, takový kočičí pohodář, s kočkami vychází dobře, malá koťata ale ráda nemá. Když na Fany zavoláte jménem, zvedá tlapičku na pozdrav. 21.11.2017 - Dnes odjela Fany do nového domova, v Hodoníně, do bytu, ke kocourkovi.

Další fotky zde.

Fany byla  adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla MVDr. Jana Charvátová. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Ondrášek 02

19. 11. 2017

ondrasek270.jpgKocour, nar. 7/2017
Umístění:
depozitum Hodonín II.

5.10.2017 - Dnes nám zavolala obecní policie z Lužic, že našli zraněné malé kotě. Je to kocourek a dostal jméno Ondrášek. Kocourkovi se musela apmutovat zadní nožka. Více zde19.11.2017 - Ondrášek byl umístěn do Světce v okrese Teplice, do domku, ke kocourkovi a dvěma pejskům.

Další fotky zde.

Ondrášek byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli manželé Přesličkovi, kteří Ondráčkovi dali domov, a  jejich zvířecí miláčkové Stáníček, Nelinka, a Baruška.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 4

Macíček 02

18. 11. 2017

macicek350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2016
Umístění:
dočasná péče Moravská Nová Ves

Macíček je kocourek, který se delší dobu potuloval kolem kostela a obchodu v Moravské, spával v keřích a lidé mu tam nosili jídlo, ale také hodně běhal přes hlavní silnici, kde ho mohlo něco srazit a tak paní, která pracuje v lékárně u kostela ho po domluvě odchytila a přivezla. Je mazlivý, ještě trochu bojácný a strašně "nedožraný", na zavolání přiběhne, mazlí se, ale zatím je stále obezřetný. Je to asi i tím, že přišel rovnou do kočičí smečky, kde si zatím hledá své místo, ale v Gobim a Lexíkovi našel nejlepší kamarády, takže úžasně řádí, je nadšený z šustícího tunelu a škrabacího stromu. 30.5.2017 - Macíček je zdravý, kastrovaný, očkovaný a může do nového domova. Je to úžasný, hravý, milý kocourek, perfektně si rozumí s dalšími kočkami a je vhodný i k dětem. Je zvyklý chodit ven, proto je vhodný jako společník ke kočce pouze do domku se zahrádkou. 18.11.2017 - Macíček byl umístěn do Moravské Nové Vsi, do domku, ke kocourkovi.

Další fotky zde.

Macíček byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla MVDr. Jana Charvátová. Moc děkujeme! 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Tizian

11. 11. 2017

tizi380.jpgKocour, nar. 7/2017
Umístění:
dočasná péče Brno

Tato tři černá koťata s delší srstí někdo hodil do zahrady k prázdnému neobydlenému domku ve Skoronicích. Jsou dost bázlivá, syčí a vrčí, tak budeme doufat, že se to zlepší. Jsou to Tizian, Picasso a Suri. Nevhodný jako jedináček. 11.11.2017 - Tizian byl umístěn do Brna, do bytu, ke dvěma kočičkám a koťátku.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Lenička 03

10. 11. 2017

lenicka270.jpgKočka, kastrovaná, nar. 7/2016
Umístění:
depozitum Dubňany

Leničku k nám někdo chtěl umístit a když jsme odmítli, protože jsme plní a máme STOP STAV, tak Leničku hodil i s granulemi přes plot domu našeho depozita v Dubňanech. Lenička má zlomenou nožku, ale je to milá a hravá kočička. Nevhodná jako jedináček. 21.1.2017 Lenička byla umístěna do Havířova, do domku, k britskému kocourkovi.
26.1.2017 - Dnes byla Lenička po 5 dnech bez udání důvodu vrácena zpět. Viz zprávy najdete na stránce zde.
22.10.2017 - Lenička je hodná, ráda se mazlí i chová, dobře vychází s ostatními kočkami a čeká na svůj pravý domov, kde ji budou mít rádi už celý rok.
10.11.2017 - Lenička byla umístěna do Brna, do bytu, ke kočičce.

Další fotky zde.

Lenička byla do 1/2017 adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Miloš a Tanja. Děkujeme! 
Lenička je od 9/2017 adoptována na dálku - její adoptivní rodinou je Martina a kocour Barnabáš. Děkujeme! 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 13

Bella 03

10. 11. 2017

bella270.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2016
Umístění:
depozitum Dubňany

Bella je jedním z koťat (Daffy, Beky, Bella a Murko) nalezených se svou mámou Kelly v chatové oblasti Radějov. Myslíme si, že je sem někdo odvezl, aby se zbavil nechtěných koťat. Jsou se svou kočičí mámou, která se o ně vzorně stará, u nás v depozitu.
24.7.2017 - Bella na svůj domov čeká už rok. Je to úžasná kočička, je mazlivá a moc hodná, naprosto nekonfliktní. U nás nemá žádný problém ani s nově příchozími kočkami, no zkrátka takový kočičí ideál. Neměla by být sama, potřebuje parťáka. Nevhodná jako jedináček. 10.11.2017 - Z důvodů rušení dubňanského depozita byla Bella přemístěna do kočičího azylu LuckyCats v Brně, kde má větší šanci na umístění do nového domova. Můžete sledovat na stránkách LuckyCats nebo na FB.
6.1.2018 - Bella našla nový domov! Byla umístěna do Brna, do domku ke koourkovi Chlupíkovi. Více zde a zde.

Další fotky zde.

Bella byla u nás adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Táňa Jankovičová a čičindy Kája a Terka.  Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Lili 03

9. 11. 2017

lili380.jpgKočka, kastrovaná, nar. 3/2017
Umístění:
depozitum Hodonín II.

16.9.2017 - Dnes jsme přijali dvě asi 6 měsíční koťata britské kočky bez PP. Je to kočka a kocourek - Lili a Miky. Majitelé se museli odstěhovat a v novém bytě není dovoleno chovat zvířata. Koťata jsou v karanténě budou se očkovat, kastrovat a do nového domova budou moci cca za měsíc. 6.11.2017 - Lili je naprosto úžasná, je to vrnící a mazlící princezna, kamarádská jak k lidem, tak ke kočkám, bude vděčná za dostatek pozornosti. Nevhodná jako jedináček. 9.11.2017 - Dnes byla Lili umístěna do Prahy, do bytu, k britskému kocourkovi.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Olivka 02, Datlička 02, Rupi, Ava 02, Dino a Fey

9. 11. 2017

olivka250.jpg
datlicka320.jpgava300.jpgfey300.jpgdino180.jpg

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Nikolas 02 a Valentýnka 02

29. 10. 2017

nikolas320.jpgKocour, kastrovaný, nar. 7/2016
Umístění:
depozitum Mikulčice

Nikolas je orientální kocourek, staří 14 měsíců, vykastrovaný. Dostal se k nám od chovatelky, která rušila chov. Je velmi hravý, plný energie a rád prohání ostatní kočky po celém domě. Je to taky velký mazel, rád se nechá nosit nebo sedí za krkem a jen vrní. S většinou koček vychází velmi dobře a hraje si s nimi, ale na některé slabší povahy si dovoluje. Vhodný do domku se zabezpečenou voliérou nebo bezpečným oplocením, jako společník ke kočkám, které se nebojí a "udělají si pořádek" nebo i ke koťatům. Není vhodný, do rodiny, kde jsou většinu dne všichni pryč! Je velmi kontaktní a závislý na lidech. 29.10.2017 Nikolas byl umístěn do Pardubic, do domku, ke čtyřem kočkám a dvěma pejskům.

Další fotky zde.

valen420.jpgKočka, nar. 2016, kastrovaná
Umístění:
depozitum Mikulčice

Dozvěděli jsme se, že v Moravské Nové Vsi má paní na bytě kočkou, kterou jí tam nechali mladí a ona ji nechce a pokud si ji někdo nevezme, tak ji někam vypustí. Valentýnka k nám přišla úplně zlomená, vystresovaná a vyděšená.Avšak všimli jsme si, že má Valentýnka velmi zrychlený dech i v době, kdy je v klidu a spí. Na veterině jsme udělali sono a výsledky byly hraniční pro HCM, jelikož má už klinické příznaky, dostává léky na srdíčko a bude je muset brát celý život. Má Valentýnka šanci najít si nový domov? Vzal by si někdo kočičku s léky? Léčba není nákladná, je to cca 300 Kč měsíčně. Může žít i v bytě jako jedináček, ale miluje společnost, tudíž nechce být většinu dne sama. 29.10.2017 Valentýnka byla umístěna do Pardubic, do stejného domu, ale k prearodičům, jako jedináček.

Další fotky zde.

Valentýnka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Kristýna Kubínová a kocourek Fufík. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Coop a Riki

20. 10. 2017

coop350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 2014
Umístění:
depozitum Hodonín II.

Coop je kocourek, který se vloni koncem roku pohyboval hladový u obchodu v Ratíškovicích (Jednota COOP), prodavačky ho krmily, ale začalo mrznout a také si všimly, že kocourek má nějaké zranění na čumáčku a tak nám zavolaly. Coop se velmi bál druhých koček a také bylo vidět, že čumáček má citlivý a bolí ho. Prodělal léčbu antibiotiky, kortikoidy, zkoušeli jsme dračí krev, chvílemi se zdálo, že se čumáček lepší, ale pak se vše zase zhoršilo a tak jsme dnes 23.2.2017 vzali Coopa na veterinární kliniku do Uherského Hradiště, kam jsme měli cestu s Faustýnkou. Byla stanovena diagnáza - jedná se o rakovinu a podobně jako rakovina uší, vzniká u světlých koček ze sluníčka, pokud kočka žije trvale venku. Protože je Coop hodný kocourek a velký mazlík, rozhodli jsme se pro operaci, i když po ní Coop fešák asi nebude. Operace je naplánována na 27.2.2017. Přestože by se Coop neměl moc zdržovat na sluníčku, hledáme mu domov v domku se zahrádkou - je u nás v zavřeném prostoru nešťastný, určitě žil před tím než se k nám dostal venku a nezapomněl na to :-) 24.3.2017 Coop odjel do nového domova, do Javorníku, do domku, ke dvěma kočkám.

Další fotky zde.

Coop byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla  MUDr. Daniela Vitoušková s Davídkem a kočičky Jonáška, Bertík, Dan a Aminka. Děkujeme! 

riki300.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2016
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

Koťata - kocourci Riki, Viki a Miki byli nalezeni opuštěni na poli ve Strážnici. Jsou to veselí a hraví kluci, kteří potřebují v novém domově podobně starého parťáka20.10.2017 - Riki byl umístěn ke Coopovi, do Javorníku, do domku.

Další fotky zde.

Riki byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Táňa Jankovičová a čičindy Kája a Terka.  Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Štafetka

15. 10. 2017

stafetka350.jpgKočka, nar. 5/2017
Umístění:
depozitum Hodonín I.

3.6.2017 - Dnes jsme měli příjem dalších koťat. Byla nalezena na břeclavské silnici, v pročuraném košíku, koťata malinká, hladová ... Jsou to dvě mourovaté kočičky - Laskonka a Barilka a černí - kočička Štafetka a kocourek Indiánek. Krmíme stříkačkou, zahříváme, video zde. 7.7.2017 - Štafetka a Indiánek vyrostli, pěkně už papají sami, ale Laskonka a Barilka podlehly caliciviróze. 22.8.2017 - Štafetka je zdravá, očkovaná a může do nového domova!  Nevhodná jako jedináček. 5.10.2017 - Štafetka byla umístěna do Břeclavi, do bytu, ke kocourkovi.

Další fotky zde.

Štafetka byla adoptovaná na dálku - její adoptivní rodinou byla Jana Trňáková a kočička Apolenka. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54

následující »