Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naši v novém domově

Příspěvky

Della 02

1. 9. 2023

mensi2.jpgKočka, kastrovaná, nar. cca 2021
Umístění:
depozitum Hodonín II.

26.9.2022 - Ve večerních hodinách nám oznamovatelka z Mutěnic nahlásila nález kočky, která je těžce zraněná. Na místě jsme zjistili, že kočičce visí přední nožka jen na vlásku, je celá špinavá, vyhublá, zranění je staré, silně zapáchající. Vzali jsme ji do našeho depozita, dostala jméno Della. Druhý den byla provedena amputace. Della je úžasná, mazlivá a statečná. Pomoci jí můžete adopcí na dálku. 16.11.2022 - Della je hodná kočka, mírnější, submisívní povahy. Je mazlivá, chytrá a s pohybem nemá žádný problém, zvládne schody i vyskočí na postel. Společnost velkého množství koček jí nedělá dobře, ráda by co nejdříve odešla do nového domova, s jednou či dvěma kočkami v pohodě nebo pokud bude moci i na zahrádku s bezpečným plotem, může být i sama. 1.9.2023 - Della dnes odjela do nového domova, do Moravského Písku, do domku se zahradou, kde na ni čeká kocourek Samuel.

Další fotky zde.

Della byla adoptována na dálku - na krmivo jí přispívala Nicole Schneiderwindová s kočičkami Mínou, Jednoočkou, Pepinkou a kocourkem Dastym. Děkujeme!

Della byla adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku přispívaly Anna a Svatoslava Sůkalovy s Papájou a 8 kočičkami. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Ferda 06

29. 8. 2023

4.jpgKocour, nar. 6/2023
Umístění:
depozitum Hodonín I.

17.7.2023 - Oznamovatelka nahlásila kotě, které se našlo samotné u bytovek v Tvrdonicích. Údajně den před tím tady chodily děti s krabicí, kde byla 4 koťata, bohužel kde koťata skončila neví. Kocourek má 3-4 týdny, neumí sám papat, krmíme stříkačkou. 29.8.2023 - Ferda našel nový domov v Brně, v bytě, kde ho čeká stejně stará kočičí slečna.

Další fotky zde.

Ferda byl adoptován na dálku - na krmivo mu přispívala Jana Kosňovská spolu s Amálkou, Sněhulkou, Kulíkem a Pusíkem. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Mikulášek 08

18. 8. 2023

m12.jpgKocour, kastrovaný, nar. 10/2021
Umístění:
depozitum Hodonín I.

16.2.2022 - U areálu firmy v Bulharech dnes srazilo malého kocourka auto a ujelo. Kocourek je mladý, cca 4 měsíce, je hubený, špinavý, hladový a dehydrovaný. Utrpěl zlomeninu křídla kosti kyčelní a čeká ho na měsíc klidový režim. Oznamovatelka sama odvezla kocourka na veterinu a uhradu i zaplatila - děkujeme. Poté jsme ho přijali k nám. 3.5.2022 - Mikuláškovi zlomenina srostla a je připraven na nový domov. Je to mladý kocourek, moc pěkný, mazlivý, ale není vhodný do rušné rodiny s maličkými dětmi. Kočičí kamárád vítán, ale pokud bude moci i na zahradu (což by mu asi vyhovovalo více), může být i sám ... 18.8.2023 - Mikulášek dnes odjel do nového domova, do Mikulčic, do domku se zahradou, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Mikulášek byl adoptován na dálku - na krmivo mu přispívaly Eva a Lucie Veselé s kočičími kamarády Mozartem a Jožinkem. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Pinďa 02

9. 8. 2023

mensi2.jpgKocour, kastrovaný, nar. 8/2022
Umístění:
depozitum Hodonín II.

19.12.2022 - Oznamovatel z Veselí nad Moravou nahlásil, že se mu na zahradě objevilo kotě. Domnívá se, že mu ho tam někdo vhodil, protože ví, že má své kastrované kočky a krmí kočky v okolí. Je to asi 3,5 měsíce starý kocourek, dostal jméno Pinďa. 8.8.2023 - Pinďa je nádherný kocourek, nekonečné mazlivý a důvěřivý. Také zvědavý, přátelský, hravý. Prostě Pinďa. Hledá domov u kočičího kamaráda. 9.8.2023 - Pinďa dnes odjel do nového domova, do Vřesovic, do domku se zahradou, kde ho čekají kočičí kamarádi.

Další fotky zde.

Pinďa byl adoptován na dálku - na krmivo mu přispívali Dana a Lubomír Klečkovi a kočka Jozefína z Mimoně. Děkujeme!

Pinďa byl adoptován na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu přispívala Kateřina Povýšilová, Milutín Kubík a kočička Lotty.  Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Bernardeta

30. 7. 2023

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 2/2022
Umístěna:
dočasná péče Mikulčice

11.9.2022 - Asi před dvěma týdny nám byla nahlášena kočička pohybující se v areálu nemocnice Kyjov, zaměstnanci ji tam krmili a na FB jsme zkoušeli dohledat majitele. To se nepodařilo, ale ukázalo se, že kočička (ač sama odrostlé kotě) má tři koťata. Blíží se zima, prší a tak jsme je tady nemohli nechat. Koťata jsou tři kočičky, dvě mourečky Brigitka a Babetka a bílomourka Balerínka. 23.11.2022 - Bernardetina koťata měla tři měsíce a tak se kočičí máma může vypravit do nového domova. Je to úžasná parťačka, s kočkami celkem vychází, ale může být i jedináček nebo k pejskovi ..., lidi má ráda. Ráda se mazlí, chodí si pro pohlazení. Moc ráda by šla ven a tak hledá domov v domku se zahradou. 30.7.2023 - Bernardeta dnes odjela do nového domova, do Skalice, do domku se zahradou, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Bernardeta byla adoptována na dálku - na krmivo přispívala Hana Koukalová a kočička Ulinka. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Kofila 04

22. 7. 2023

mensi2.jpgKočka, kastrovaná, nar. cca 2020
Umístění:
dočasná péče Mikulčic

28.7.2022 - Oznamovatel nám ohlásil, že v Rohatci, kde pracuje jako řemeslník se u domků v ulici se zdržuje kočka bez nohy, která má tři koťata. Nikomu nepatří, lidé v okolí prý ji občas nakrmí. Bylo mu kočky s koťaty líto a po domluvě je přivezl k nám. Kočce chybí přední nožka, mysleli jsme, že se jedná o starší zranění, ale RTG snímek ukázal, že se jedná o vrozenou vadu, nožička je zakrnělá. Dostala jméno Kofila a její koťata jsou kočičky Koko a Margotka a kocourek Banánek. 19.10.2022 - Koťata Kofily jsou plachá a člověku se vyhýbají. 15.5.2023 - Kofilka je úžasný mazlík. Chybějící nožka jí nevadí, všechno zvládá, i do schodů běhá. Je upovídaná a moc ráda by měla svého člověka pro sebe. Velká skupina koček jí nevyhovuje, ale je zvyklá na psa. 22.7.2023 - Kofilka dnes odjela do nového domova, do Brna, do domku se zahradou, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Kofila byla adoptována na dálku - na krmivo jí přispívala Jana Kosňovská spolu s Amálkou, Sněhulkou, Kulíkem a Pusíkem. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Barunka 07

10. 7. 2023

barunka-poiz.jpgKočka, kastrovaná, nar. cca 5/2022
Umístění:
dočasná péče Žeravice

27.6.2023 - Barunka je kočička, která se k nám dostala se po zemřelé majitelce z Hodonína, kdy nás na ni upozornili sousedé, že zůstala na zahradě sama. Bohužel kočička nebyla kastrovaná a měla výtok z pochvy, byla okamžitě provedena kastrace. Barunka se dobře zotavuje, je to pěkná tříbarevka s delší srstí, o pomazlení a kontakt s člověkem stojí, ale bohužel je velmi nervózní z přítomnosti dalších koček, z nervozity i špatně reaguje na děti. NALÉHAVĚ JÍ HLEDÁME KLIDNÝ DOMOV (vhodná třeba k seniorům), nejlépe v domku se zahradou jak byla zvyklá, ale myslíme si, že přijme i pobyt v bytě se zasíťovaným balkónem. 10.7.2023 - Barunka našla nový domov v Letovicích, v domku se zahradou, kde bude jedináčkem, bez koček.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Šerlok 02

6. 7. 2023

mensi.jpgKocour, kastrovaný, starší (cca 5 - 8 let)
Umístění:
depozitum Hodonín II.

4.4.2023 - Oznamovatelka nám nahlásila, že u ní na dvoře, v Hodoníně n Palackého ulici se zdržuje zrzavý kocour a vypadá nemocně. Kocoura jsme přijali, je velmi vyhublý, vyhladovělý, teče mu z očí. Umístěn do karantény a snažíme se dohledat pomocí FB majitele. 18.6.2023 - Šerlok se uzdravil a hledá nový domov! Uzdravil se, přibral a je to nádherný velký kocour. A velký mazel, který miluje lidi a jen na něj promluvíte, už přede. Bohužel je u nás ve stresu s velkého množství koček - není na ně agresívní, spíš se bojí, hodně vrčí a utíká, když se některá přiblíží. Moc by se mu líbilo jako jedináčkovi, v domku se zahradou. 6.7.2023 - Šerlok dnes odjel do nového domova, kde bude rozmazlovaným jedináčkem, do Valašského Meziřičí, do bytu (ale půl roku bude trávit na chalupě se zahradou).

Další fotky zde.

Šerlok byl adoptován na dálku - na krmivo přispívali Radka s Lubou a Carrie, Sutinka, Bublina 05 a Silvinka 02. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Pavlík 02 a Žakelína

24. 6. 2023

mensi.jpg1.jpg

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Junis

17. 6. 2023

2a.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2022
Umístění:
depozitum Hodonín I.

13.4.2023 - Dnes jsme přijali mourovatou kočičku, která se už nějakou dobu zdržuje u vrátnice ve vchodu do Šroubárny v Kyjově na Jiráskově ulici a každý den se snaží dostat dovnitř. Je umístěna do karantény. 24.5.2023 - Junis je mazlivá kočička, moc stojí o kontakt s člověkem, bohužel vadí jí přítomnost koček a proto nechce opustit voliéru, kde se stále zdržuje na škrabadle. Velmi naléhavě jí hledáme domov jako jedináčkovi, nejlépe v domku se zahradou, do bytu se zasíťovaným balkónem v případě pokud nejste převážnou část dne mimo domov. 17.6.2023 - Junis dnes našla nový domov, odjela do Šitbořic, do domku se zahradou, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Junis byla adoptována na dálku - na krmivo jí přispívala Kateřina Povýšilová, Milutín Kubík a kočička Lotty.  Děkujeme!

Junis byla adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku přispívala Pavla a Žaneta s kočkami Chapmanovou a Kamilkou. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Vincek

31. 5. 2023

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2022
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

30.6.2022 - Černý kocourek se našel dnes na Vykopávkách v Mikulčicích. Je mu asi 1,5 měsíce a měl by být u své mámy. Sourozenci ani kočka na místě nebyli. Kocourka jsme přijali a dostal jméno Vincek. 26.9.2022 - Vincek je krásný kocourek, mazlík, hravý a v novém domově potřebuje kočičího kamaráda nebo může odejít s kterýmkoliv z dočasky v Mikulčicích. 31.5.2023 - Vincek odjel do nového domova, do Šardic, do domku se zahradou, kde ho čeká kocour a tři pejsci.

Další fotky zde.

Vincek byl adoptován na dálku - na krmivo mu přispívali Sylva, Josef a kocouři Brumelo, Dron a Whiskas. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Bella 04 a Bessie

25. 5. 2023

mensi.jpgmensi.jpg

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Katuška 02

13. 5. 2023

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 7/2021
Umístění:
depozitum Mikulčice

6.6.2022 - Přijali jsme v rámci Kastračního programu kočku ke kastraci, přitoulala se a zdržoval už nějakou dobu na zahradě oznamovatelky v Čejkovicích, zaháněla a útočila na domácí kočky. U nás se ukázalo, že kočička je mazlivá a velmi kontaktní, pobyt v pelíšku si užívá a tak, i když už byla označena nástřihem ucha, necháme ji u nás a jí budeme hledat domov. 28.7.2022 - Katuška byla hned první den jako doma, chvíli si odpočinula v koupelně a za chvíli už prozkoumávala celý dům. Kočky a pejsci jí vůbec nevadili, vypadalo to, jako by je znala odjakživa. Miluje zahradu a nejraději leží pod keřem a nebo na okně. V kuchyni u všeho asistuje a je pořád při chuti. Je vhodná i do rušné domácnosti s malými dětmi nebo se zvířaty. Ráda se chová a je velký mazlik. 13.5.2023 - Katuška odjela do nového domova, do Mikulčic, do domku se zahradou, kde na ni čekají kočičí kamarádi.

Další fotky zde.

Katuška byla adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu přispívali kocourci Tobiášek a Čičmánek. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Lizzie a Brody

8. 5. 2023

img_20220529_103111.jpgmensi1.jpg

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Elizabeth 02

27. 4. 2023

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. cca 2021
Umístění:
dočaná péče Mutěnice

15.3.2023 - V Hodoníně na místě kde krmíme plaché kočky začala docházet černobílá kočička s delší srstí. Byla odchycena ke kastraci, ale ukázalo se že není plachá, je jen vystrašená, ale pomazlení přijímá ráda. Byla plná klíšťat, špinavá ... odpočívá v karanténě. 10.4.2023 - Elizabeth je krásná kočka s delší srstí, zpočátku byla hodně nervózní ze změny, ale uvolnila se, užívá si ráda kontakt s člověkem, přitulí se a mazlí, ale co jí dělá problém, jsou kočky. Velmi je nesnáší, stále vrčí, občas i zaútočí a kvůli kočkám odmítá opustit koupelnu. Naléhavě pro ni hledáme domov v klidnější domácnosti, jako jedináčkovi, nejlépe v domku se zahradou. 27.4.2023 - Elizabeth odjela do nového domova, do domku se zahradou, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Elizabeth byla adoptována na dálku - na krmivo přispívala Jana Kosňovská spolu s Amálkou, Sněhulkou, Kulíkem a Pusíkem. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Sněženka 03

22. 4. 2023

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 10/2022
Umístění:
depozitum Mikulčice

20.1.2023 - Tato malá kočička se zdržovala v Moravské Nové Vsi u masny. Nakonec vběhla pánovi, co bydlí naproti, do dvora. Byla špinavá, vyhublá a uši měla plné svrabu. Dostala jméno Sněženka. 16.3.2023 - Sněženka si u nás brzy zvykla, hraje si s ostatními koťaty a je velký mazel. Nyní je zdravá, naočkovaná a může do nového domova, ke kočičímu kamarádovi. Proč by koťata neměla být sama? Čtěte zde.  Je vhodná i k malým dětem. 22.4.2023 - Sněženka našla nový domov v Praze, v domku se zahradou, kde na ni čeká kočičí kamarádka a děti.

Další fotky zde.

Sněženka byla adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí přispívali Petra Filipová, Miroslav Filip a kocourek Čoky. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Šarlotka 05

20. 4. 2023

sarlotka2.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2022
Umístění:
dočasná péče Kostice, okres Břeclav

14.10.2022 - Dnes někdo zastavil u Domova pro seniory v Břeclavi a přes plot vhodil do areálu 4 koťata! Všechno jsou to kočičky, jedna černá a tři želvovinové - Agátka, Sára, Štěpánka a Šarlotka, byly umístěny do dočasné péče v Lanžhotě. 17.2.2023 - Šarlotka (jako všechny její sestřičky) je mazlivá, krásná a hravá. V novém domově potřebuje podobně starého kamaráda nebo může odejít se sourozencem. 20.4.2023 - Šarlotka odjela do nového domova, do Valtic, do domku se zahrádkou, kde na ni čeká kočičí kamarádka.

Další fotky zde.

Šarlotka byla adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu přispívala MVDr. Jana Charvátová. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Knoflenka 02

15. 4. 2023

mensi.jpgKočka, kastrovaná nar. 9/2022
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

12.10.2022 - U firmy Rakostav v Mikulčicích někdo odložil celý vrh koťat. Malá, nesamostatná, která by měla být u své mámy ..., nemocná a podchlazená. Dvě kočičky - Konoflenka a Medunka a dva kocourci - Neználek a Všeználek. 20.10.2022 - Koťátka neprospívají, jsou nemocná, dostávají antibiotika, dokrmujeme stříkačkou. 22.11.2022 - Bohužel tři koťata nepřežila, zůstala jen kočička Knoflenka a statečně bojuje. 17.3.2023 - Knoflenka je statečná holka, bojovala o svůj život jako lev a přežila jako jediná z celého vrhu koťat. Vyrostl z ní takový malý profous, naplno se projevuje její temperament a musí být u všeho, nic jí nesmí utéct. Má moc ráda lidi i kočičí kamarády a miluje kočičí hry. Hledá domov u kočičího kamaráda nebo může odejít s některým od nás. 15.4.2023 - Knoflenka odjela do nového domova, do Uherského Hradiště, do bytu, kde ji čeká kočičí kamarádka.

Další fotky zde.

Knoflenka byla adoptována na dálku - na krmivo jí přispíval Honzík Studýnka s kamarády - kocourkem Mikešem a fenkou Chelsea. Děkujeme!

Knoflenka byla adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí přispívali Radka s Lubou a Carrie, Sutinka, Bublina 05 a Silvinka 02. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Daenerys a Dory

8. 4. 2023

mensi.jpgmensi.jpg

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Karolínka 10

8. 4. 2023

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 3/2022
Umístění:
depozitum Hodonín II.

29.6.2022 - Oznamovatelé nahlásili, že v Rohatci u motorestu Inablanka našli samotné maličké kotě. Je to kočička a pokud ji sem někdo nevyvezl záměrně, musela se na toto místo dostat v motoru auta. Pomocí FB zkoušíme nají majitele. 15.11.2022 - Karolínka je hodná, mazlivá a nekonfliktní kočička, je vhodná i do rodiny s dětmi. S kočkami celkem vychází, ale větší skupina koček jí nevyhovuje. Ideálně do domku se zahradou a v tom případě může být i jedináček. 8.4.2023 - Karolínka dnes odjela do nového domova, do Těmic, do domku se zahradou, kde na ni čeká kočičí kamarádka.

Další fotky zde.

Karolínka byla adoptována na dálku - na krmivo jí přispívala Hanka a kočičáci Jája, Pája a Máša.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Juliánek 02

7. 4. 2023

mensi3.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2022
Umístění:
depozitum Mikulčice

24.12.2022 - V Hodoníně nalezeni dva vyhladovělí kocourci, zdržují se tady už nějakou dobu, pohybují se mezi ulicí Legionářů a restaurací u řeky Moravy. Paní oznamovatelka si jednoho z nich ponechala, druhého jsme přijali k nám. 11.1.2023 - Juliánek je mazlivý klidný kocourek, je nekonfliktní. Všechny kočky s ním vychází dobře, protože se drží v pozadí a rád je pozoruje. Je to takový plyšový medvídek s krásným, lesklým a heboučkým kožíškem. Hledá domov v domku se zahradou, může mít kočičího kamaráda, ale může být i jedináček. 7.4.2023 - Juliánek dnes odjel do nového domova, do Veselí nad Moravou, do domku se zahradou, kde na něj čeká kocourek.

Další fotky zde.

Juliánek byl adoptován na dálku - na krmivo mu přispíval Adam Ivičič a kočky Laďa a Šery. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Davos a Dejna

7. 4. 2023

20230114_114219.jpg20221113_130523.jpg

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Venoušek 03

5. 4. 2023

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 10/2022
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

13.11.2022 - Dnes nám oznamovatelka z Milotic nahlásila, že má na zahradě už druhý den maličké kotě, které tam naříká. Kočičí matka ani sourozenci nikde nebyli. Kotě je maličké, cca 6 týdnů staré, hladové a podchlazené. 15.2.2023 - Venoušek je převelice aktivní kocourek, miloučký a mazlivý, ale momentálně objevuje svět, má hodně práce, protože musí lovit, číhat a přepadat, takže na mazleníčko, které má rád,  zbývá čas až je ospinkaný a unavený. 5.4.2023 - Venoušek odjel do nového domova, do Prušánek, do domku se zahradou, kde se na něj těší děti a pejsek.

Další fotky zde.

Venoušek byl adoptován na dálku - na krmivo přispívala Jana Kosňovská spolu s Amálkou, Sněhulkou, Kulíkem a Pusíkem. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Barunka 06 a Scott 02

28. 3. 2023

mensi.jpg

mensi.jpg

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Cecilek

26. 3. 2023

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2022
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

30.6.2022 - Oznamovatelka nalezla opuštěné kotě na Cihlářské ulici v Hodoníně. Kotě je maličké, má 2 měsíce a mělo by být u své mámy, má výtok z očiček. Je to kocourek a dostal jméno Cecilek. 26.10.2022 - Cecilek je mladý kocourek, milý, hravý a určitě potřebuje podobně starého kamaráda nebo může odejít s některým kočičím kamarádem z dočasky v Mikulčicích. 26.3.2023 - Cecilek dnes odjel do nového domova, do Znojma, do domku se zahradou, kde ho čeká kočičí kamarádka a pejsek.

Další fotky zde.

Cecilek byl adoptován na dálku - na krmivo mu přispívala do 11/2022 Lucie a Bonnie s Leoškem. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Luki

25. 3. 2023

8.jpgKocour, kastrovaný, nar. cca 2021
Umístění:
depozitum Hodonín I.

26.8.2022 - U ubytovny Hostel Hodonín se už nějakou dobu zdržoval kocourek. Velmi mazlivý, přítulný, za všemi pořád chodil. To vadilo majiteli a pohrozil, že kocoura někam vyveze. 22.11.2022 - Luki je opravdu bezvadný kocour, mazel. Ale větší skupina koček mu nevyhovuje, domov hledá ideálně jako jedináček (jedna kočka určitě vadit nebude), pouze do domku s možností chodit na zahradu. 25.3.2023 - Luki odjel do nového domova, do Břeclavi, do domku se zahradou kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Luki byl adoptován na dálku - na krmivo mu přispívala rodina Večeřova. Děkujeme!

Luki byl adoptován na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu mu přispívali Petra Filipová, Miroslav Filip a kocourek Čoky. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Penelopa 02

14. 3. 2023

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. cca 2020
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

12.12.2022 - V Břeclavi na ulici Svatoplukova ... více. 26.2.2023 - Penelopa je velice mazlivá kočička a moc stojí o kontakt s člověkem. Ve společnosti ostatních koček se necítí dobře a u nás musí být zavřená. Naléhavě hledáme Penelopce domov v domku se zahradou, kde by byla rozmazlovaným jedináčkem a měla své lidi jen pro sebe. 14.3.2023 - Penelopa dnes odjela do nového domova, do Strážnice do domku se zahradou, kde bude rozmazlovaným jedináčkem u babičky a dědečka.

Další fotky zde.

Penelopa byla adoptována na dálku - na krmivo přispívala MUDr. Eliška Rampulová s Čičmůnkem. Děkujeme!

Penelopa byla adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku přispívala MUDr. Eliška Rampulová s Čičmůnkem. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Zoe 05

11. 3. 2023

z1.jpgKočka, kastrovaná, nar. 7/2021
Umístění:
depozitum Hodonín I.

2.5.2022 - Oznamovatelé nám přivezli kočku s tím, že ji našli v dubňanském lese. Je mladá, loňské kotě. Dostala jméno Zoe. 13.7.2022 - Zoe může do nového domova! Je to kočička krásná, k člověku mazlivá a přítulná a ráda ochutnává to, co máte na talíři vy. S kočkami vychází, mohla by mít kočičího kamaráda, ale pokud bude v domku moci chodit i na zahradu, může být i sama. 11.3.2023 - Zoe dnes odjela do nového domova, do Němčiček, do domku se zahradou (místo Amálky), čekají na ni dva kocourci.

Další fotky zde.

Zoe byla adoptována na dálku - na krmivo jí přispívala Monika Pospíšilová a kocour Alan. Děkujeme!

Zoe byla adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu přispívala Jana Krupka a kočička Galina. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Lolinka 02 a Meda 02

7. 3. 2023

mensi.jpg5.jpg

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Honzík 09, Robin 07 a Fionka 05

4. 3. 2023

honzik-mensi.jpgrobin7.jpg1.jpg

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54

následující »