Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naši v novém domově

Příspěvky

Martin 02

3. 8. 2016

martin270.jpgKocour, kastrovaný, nar.
Umístění:
depozitum Hodonín I.

Martin je nádherný zrzek, který s k nám dostal podvodem - jeho majitelka s přítelem nám kocoura přivezli s tím, že už se týden hladový vyskytuje v objektu TESPRY Hodoníně. Protože byl kocourek kastrovaný, předpokládali jsme, že má majitele a zveřejnili jsme jeho fotku na FB. A na to se nám ozvala první majitelka kocoura, že ho poznává a že ho s rodinných důvodů dala kamarádce. A světe div se, kamarádka byla ona slečna, která k nám kocoura přivezla!
Každopádně Martin je skvělý kocour, mazlivý a přátelský k lidem velkým i těm malým, rád se chová, rád je na klíně a rád si hraje s ostatními kočkami.
Nevhodný jako jedináček. 3.8.2016 byl Martin umístěn do Blanska, do domku ke kočičce.

Další fotky zde.

Martin byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Renata a Slávek Oborníkovi, kočičáci Morrisek, Tadeáška, Jurášek, Miky, Monty, Matěj, Mario a pejsci Oliver a Ajlínka. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Venda a Želvička

27. 6. 2016

venda350.jpg

Kotě, kočička, nar.  konec dubna 2016
Kotě, kočička, nar.  konec dubna 2016

 

16.6.2016 objevila cyklistka v lese v oblasti Sedlec u Mikulova 9 opuštěných koťat. Někdo je sem vyhodil, byly to dva různé vrhy - od dvou koček. Čtyři starší koťata si vzal útulek Břeclav, pět menších je v dočasné péči u naší spolupracovnice, ta má krátce před porodem, proto koťatům hledáme naléhavě nové domovy. Budou se ještě očkovat a odčervovat a příští týden by koťata mohla do nových domovů - vždy ve dvojici, jsou malinká, samotnému kotěti by u vás bylo moc smutno, potřebuje si hrát se stejně starým nezbedou, potřebuje se k někomu přitulit při spinkání. Černobílá Venda a želvovinová Želvička byly 27.6.2016 společně umístěny do Kvasic u Kroměříže, do bytu.
zelvicka350.jpg

 

 

 

 

 

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Mefisto 02

22. 6. 2016

mefi-320.jpgKocour, kastrovaný, nar. 8/2015

Mefisto je mladý černý kocourek, kterého si jako kotě pořídila mladá rodina, ale nedovedli se o něj dobře postarat, kocurek měl průjem a často býval sám doma zavřený v bytě i několik dnů. Vzali jsme ho k nám, vyléčili a Mefisto hledá nový domov. 22.6.2016 byl Mefisto umístěn do Kyjova, do domku se zahradou ke dvěma pejskům.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Marry

17. 6. 2016

marry300.jpgKocour, kastrovaný, nar. cca r.2014

Kocourek Marry byl nalezen v Hodoníně u gymnázia, kam ho lidé omylem přivezli v motoru auta. Byl kastrovaný. Marry je přítulný kocourek, ale naprosto hluchý, takže je vhodný pouze do bytu, ne k dětem, když se mu něco nelíbí, klidně naznačí kousnutí. S ostatními kočkami vychází v celku v pohodě, sem tam některou plácne, ale nepere se, dá se ale říct, že kočičí společnost nevyhledává, se psem problémy nemá. 17.6.2016 byl Marry umístěn jako jedináček do Hodonína, do domku, ale nebude chodit ven.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Prince a Lemmy

14. 6. 2016

prince-350.jpg

Koťata, kocourci, stáří 3 měs.

Nebudete tomu věřit, ale stalo se - tato dvě nádherná koťata někdo odložil asi před měsícem do zahrádek Na výhoně, na místo, kde se krmí plaché kočky. Jsou to kocourci - Prince je šedivý, Lemmy zrzek. Jsou zdraví, odčervení, vakcinovaní. 14.6.2016 byli oba umístěni do Kyjova, do domku se zahradou.

Další fotky zde - Lemmy, Prince.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Nina 04

10. 6. 2016

nina220.jpgKočka, nar. 4/2016

V Moravské Nové Vsi se potulovalo vyhládlé koťátko, které za každým chodilo. Ujala se ho jedna paní, která už má hodně koček a tak se obrátila na nás.
Je to kočička, dostala jméno Nina. V jednom kuse vylizuje misky a pochutnává si na kuřecím mase. Je velmi mazlivá a teď hodně odpočívá. 10.6.2016 Nina byla umístěna do Mikulčic, do domku se zahrádkou ke dvěma pejskům a k jednomu koťátku, které před pár dny našli.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Uma 02

6. 6. 2016

uma270.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 6/2015

Uma běhala vyděšená v Hodoníně po sídlišti, hladná, špinavá. Ostatní kočky moc nemusí, jinak je velice mazlivá, ale když se jí to nelíbí, dá vám to patřičně najevo. Je hluchá nebo možná se zbytky sluchu, proto nesmí chodit ven. 6.6.2016 Uma byla umístěna jako jedináček do Starého Poddvorova, do domku, ale ven chodit nebude.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Matouš 02

29. 5. 2016

matous250.jpgKocour, kastrovaný, nar. 9/2014

Matouš je pěkný, černobílý kocourek, kterého si pán přivezl do Ratíškovic u Hodonína v motoru svého auta, kam se kocourek asi schoval. Doma měl dva velké psy, kteří nebyli na kočky zvyklí a tak přivezl Matouše k nám. Je to naprosto úžasný kocurek, velký mazel, který vás bude objímat okolo krku, olizovat nos, žužlat vám vlasy - zkrátka samou láskou by vás nejraději snědl - podívejte se na fotky do jeho alba. Je dlouhý, štíhlý, na vysokých nohách, ten, kdo mu dá domov, nebude litovat. Ostatní kočky má rád, je nekonfliktní. 29.5.2016 byl Matouš umístěn do Slavkova, do bytu ke kocourkovi. 19.6.2016
Domácí kocour Zrzek našeho Matouše nepřijal, přestal komunikovat, začal čurat mimo záchod. Takže jsme se dohodli s majiteli a Matouše vzali zpět k nám.

4.11.2016 byl Matouš umístěn do Brumovic k Dorotce.

Další fotky zde.

Matouš byl do 29.5.2016 adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli kocouří kluci Čenda a Matěj.  Děkujeme!

Matouš byl od 7/2016 znovu adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Mirka a Pavel Žižkovi a kočička Zlata. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Kamilka

15. 5. 2016

kamilkapiz1.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2014

Kamilka je jednou ze čtyř kočičích slečen, které jsme přijali z útulku pro psy v ZOO Hodonín, kam je někdo přinesl, protože je našel v zahrádkářské kolonii. Je to krásná kočka, nádherně zbarvená, je roztomilá, hravá a mazlivá, přesto čeká na svůj domov bezmála dva roky! 15.5.2016 byla Kamilka umístěna do Prahy, do domku ke kočce Paní Chapmanové.

Další fotky zde.

Kamilka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Naďa Slavíková a kočky Angie a Roxy. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Arizona

8. 5. 2016

arizona250.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 5/2015

Arizona je jedním z koťat z Tvrdonic, více zde. Je to mladá a hravá kočička a ke svým hrám potřebuje parťáka. Nevhodná jako jedináček. 8.5.2016 byla Arizona umístěna do Brna, do bytu, ke kocourkovi.

Další fotky zde.

Arizona byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla firma IZOVELLA s.r.o. a kocour Markus a kočička Sofi. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 4

Valentýnka

30. 4. 2016

val300.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2013
Valentýnka je jedno z koťat nechtěného chovu v bytě na sídlišti v Hodoníně, tzv. Zrzounovy jedenáctky.
Valentýnka   je hodně přítulná, mazlivá a milá, dobře se snáší s ostatními kočkami. V dočasné péči, kde byla s ostatními sourozenci, kteří už domovy mají, se rozhodli si ji ponechat (je tam už dva roky), ale nyní se změnila jejich rodinná situace a Valentýnka hledá nový domov, raději do domku se zahrádkou. 30.4.2016 byla Valentýnka umístěna do Olomouce, do domku, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Chloupek a Bill

23. 4. 2016

chloupek-270.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2015

Chloupek je jedním z koťat, které porodila kočka v Sudoměřicích u domu, kam se přitoulala. Lidé se rozhodli kočku po kastraci ponechat, ale 4 koťata skončila u nás. Jsou to kocourci Chloupek, Bill a Ben a kočička Margitka. Kocourci se ukázali plašší a bázlivějčí než kočička, ale lepší se to, jsou už smělejší a nechají se rádi hladit. Chloupek má nádhernou jemnou delší srst a v novém domově by neměl být sám, ideální by bylo, kdyby mohl být umístěn s některým ze svých sourozenců, to by mu velmi pomohlo při překonávání strachu z nového prostředí. 23.4.2016 byl Chloupek umístěn spolu s Billem do Prostějova, do domku, ke kocourkovi.

Další fotky zde.

bill-300.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2015

Bill je jedním z koťat, které porodila kočka v Sudoměřicích u domu, kam se přitoulala. Lidé se rozhodli kočku po kastraci ponechat, ale 4 koťata skončila u nás. Jsou to kocourci Chloupek, Bill a Ben a kočička Margitka. Kocourci se ukázali plašší a bázlivějčí než kočička, ale lepší se to, jsou už smělejší a nechají se rádi hladit. Bill je pěkný černý kocourek a v novém domově by neměl být sám, ideální by bylo, kdyby mohl být umístěn s některým ze svých sourozenců, to by mu velmi pomohlo při překonávání strachu z nového prostředí. 23.4.2016 byl Bill umístěn spolu s Chloupkem do Prostějova, do domku, ke kocourkovi.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Suri 03

23. 4. 2016

suri300.jpg

Kocour, kastrovaný, nar. 5/2015

Suri je jedním z koťat (Bobo, Sába, Murin, Čiko, Tuli a Suri), která našla paní v Dubňanech ve své garáži. Před tím našla před domem kočku, kterou srazilo auto, kočka nebyla její a tak nevědělĺa, že má v garáži šest koťat! Ta dala o sobě vědět, až byla hladová, bylo jim asi měsíc. Je to hravý, mladý, mazlivý a přítulný kocourek vhodný ke kočičím kamarádům, případně i jako jedináček pokud by nebyl po celý den doma sám. 23.4.2016 byl Suri umístěn do Kyjova, do bytu, ke dvěma kočkám.

Další fotky zde.

Suri byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla MVDr. Jana Charvátová. Moc děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Linda 04 - Kessy

16. 4. 2016

linda-350.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2014

Linda je v dočasné péči u slečny, která nám napsala:
Lindu jsem našla v noci nedaleko valtického hřbitova. Pokoušela se prokousat odpadkovým pytlem k nějaké potravě. Na jídlo se mi ji taky podařilo odchytit. O Lindu se nikdo nepřihlásil. Je to moc mazlivá a přátelská tříbarevka. Linda vyhledává společnost, ale zdaleka né tu kočičí, má ráda lidi. Po pár dnech u nás bych ji nedoporučila k jiné kočce, ale po měsíci co je u nás si na ostatní kočky vcelku zvykla. Někdy je dokáže pěkně prohnat, ale konflikty už nevyvolává. Je vhodná spíše jako jedináček. 16.4.2016 na naší VI.umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byla Linda umístěna do Rajhradu, do bytu, jako jedináček.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Tamarka

16. 4. 2016

tam270.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2015

Tamarku našli na sídlišti Jihovýchod v Hodoníně. Stále se tlačila do vchodu. Někteří ji krmili, jiní vyhazovali ven, kde pak běhala mezi auty. Tamarka je krásná dlouhosrstá kočička s milou a mazlivou povahou. Je hravá a ráda pomáhá a u všeho asistuje. Nejraději by byla rozmazlovaným jedináčkem v rodině, kde budou mít hodně času se jí věnovat. Je možné, že by snesla hodnou, nedominantní kočičí konkurenci, ale u nás na ostatní kočky zatím vrčí, bojí se jich. 16.4.2016 na naší VI.umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byla Tamarka umístěna do Olomouce, do bytu, ke kocourkovi.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 4

Čiko 05

16. 4. 2016

ciko350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2015

Čiko je mladý kocourek, který byl nalezen v lokalitě Nesyt v Hodoníně. Je to mazel a v novém domově bude rád s kočičími kamarády, ale pokud bude mít možnost chodit ven, může být i jedináček.
 16.4.2016 na naší VI.umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byl Čiko umístěn do Ústí nad Orlicí, do domku, k pejskovi.


Další fotky zde.

Čiko byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Lenka, Libor, pes Justýnka, kočky Gája a Bína. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Quentin

16. 4. 2016

q350.jpgKocour, kastrovaný, nar.

Quentin byl odchycen ke kastraci u cihelny, kde se přidal k plachým kočkám. Ukázalo se, že je ochočený. Quentin je nádherný veliký kocour s klidnou a milou povahou. Rád se mazlí a rád a hodně spí (aspoň u nás). Je upovídaný a mazlivý. K jiným kočkám nekonfliktní, ale nenechá nikoho na pochybách, že "on je někdo". Potřebuje výběh. Je vhodný jako společník ke kočce, pouze do domku se zahrádkou. 16.4.2016 na naší VI.umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byl Quentin umístěn do Třemešné, do domku, ke dvěma kočkám.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Ládínek

16. 4. 2016

ladinek270.jpg

Kocour, kastrovaný, nar. 6/2015

Ládínek je kocurek, který byl nalezen na benzínce ve Veselí nad Moravou. Byl velmi zanedbaný, podvyživený a nemocný. Nyní už je v pořádku a může do nového domova - je to velký mazel, ale s ostatními kočkami se neustále konfrontuje, snaží se značkovat, bude lépe, když bude v novém domově sám. 16.4.2016 na naší VI.umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byl Ládínek umístěn do Brna, do bytu, jako jedináček.

 

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Molinka

16. 4. 2016

molinka270.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2015

Molinka byla se svou sestřičkou Claudinkou nalezena u Domova důchodců ve Strážnici, někdo je tam jako koťata odložil.
Molinka - černá kočička je mazlivé povahy, nebojí se dětí a ráda dovádí  skopičiny se sestřičkou Claudinkou, honí se  navzájem  a také spolu rády spinkají. Bylo by úžasné, kdyby mohly do nového domova spolu. Není vhodná jako jedináček. 16.4.2016 na naší VI.umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byla Molinka umístěna do Brna, do bytu, ke kocourkovi.

Další fotky zde.

Molinka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byl  Petr Kapoun, Josef Nekula a kocourek Uhlík. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Claudinka

16. 4. 2016

claudinka-270.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2015

Claudinka je kočička, kterou někdo spolu s její sestřičkou Molinkou vhodil na pozemek Domova důchodců ve Srážnici.
Claudinka je živější povahy, všude musí být, nejraději má houbičku na nádobí, to je její nejlepší hračka, nosí ji v zubech po celém domě a vrčí jaký, že to má úovek :-) Nepohrde ani opravdu velkými plyšáky, které s  radostí snáší v zubech po schodech, troufne si i na metrovou plyšovou žížalu! Takže pokud najde domov v rodině s dětmi, zajisté o legraci nebude nouze. Obě kočičky, Claudinka i Molinka jsou zvyklé na děti a nevadí jím druhé kočky. 16.4.2016 na naší VI.umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byla Claudinka umístěna do Malhostovic, do domku, jako jedináček.

Další foto zde.

Claudinka byla adoptována na dálku, její adoptivní rodinou byla paní Jana Hegerová. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Macík

16. 4. 2016

macik350.jpg

Kocour, kastrovaný, nar. 8/2014

Macík je mladý mourovatý kocourek, který se odněkud přitoulal jedné paní v Mikulčicích na zahradu. Je mazlivý, rád se nechává hladit a nemá problém s dašími kočkami, rád se s nimi prohání a hraje. Je zvyklý chodit ven, pouze do domku se zahrádkou. 16.4.2016 na naší VI.umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byl Macík umístěn do Brna, do domku, ke kočce.

Další fotky zde.

Macík byl  adoptován na dálku, jeho adoptivní rodinou byla Naďa Slavíková  & kočičí sestry Roxy a Angie. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Halina 02 a Milánek 03

16. 4. 2016

halina250.jpegKočka, kastrovaná, nar. 10/2013

Halina je krásná černá kočka, která se několik dnů potulovala u restaurace na Cigánce v Hodoníně, její pracovníci ji přivezli k nám. Zjistily jsme, že Halina byla už vykastrovaná a pravděpodobně někde měla svůj domov, ale majitele se nám nepodařilo najít, zůstala u nás a hledáme jí nový domov. Je to hodná a přítulná kočička, bude vás milovat. 17.11.2014 byla Halina umístěna do Brna, do bytu ke kocourkovi.

Další fotky zde.

milanek.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2015

Milánek spolu s bráškou Lojzíčkem jsou koťátka, která někdo odložil v krabici v zahrádkách Na Výhoně v Hodoníně. Jsou to dva veselí a dovádiví rošťáci a ke svým hrám potřebují parťáka, ideální by bylo, kdyby mohli do nového domova spolu. Nevhodný jako jedináček. 16.4.2016 na naší VI.umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byl Milánek umístěn do Brna, do bytu,  k Halině-Nelince a kocourkovi.

Další fotky zde.

Milánek byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Olga a Libor Šafaříkovi a kocouři Karel a Cyril. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 11

Špinka

10. 4. 2016

spinka250.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 5/2013

Špinka je krásně vybarvená černobílá kočka, která se přitoulala do sklepa jednoho činžáku. Porodila tam dvě koťata a majitelka sklepa nás požádala o pomoc. Kočky u ní zůstaly a paní jsme dovážely krmivo, kočky postupně navakcinovaly a vykastrovaly. Bohužel, paní se musela po čase odstěhovat do Domu s peč. službou a tak Špinka i s koťaty Miňonkou a Bukynem musela k nám. Bukyn je stále v nabídce, Miňonka už nový domov má. Špinka je klidná a mírná kočička. Potřebuje, klidný domov, na děti není zvyklá. S pejkem a ostatními kočkami se snese dobře, jenom má delší domu aklimatizace. 10.4.2016 byla Špinka umístěna do Brna, do domku ke dvěma kocourkům.

Další fotky zde.

Špinka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Kolářovi z Prostějova - Eva, Marek a Matěj + kočičáci Kája, Vojta, Ruda a Toníček. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Tesa 03

4. 4. 2016

tesa270.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2011

Tesa je černobílá kočička, která se přitoulala na dvůr jednoho domku v Hodoníně. Majitelka domu ji začala krmit, ale jako psovod měla doma policejní psy - německé ovčáky a to nešlo dohromady. Kde žila před tím a kde se tu vzala, nevíme. Tak se Tesa dostala k nám, je to kočička starší, odhadujeme 4 - 5 let, má drobná poranění, nemocné oči a rýmu. Dostala antibiotika a zatím ji necháme odpočívat a zotavovat.
3.1.2016 - Tesa je v pořádku a může do nového domova! Po zánětu dásní jí byly odstraněny zuby, to ale ničemu nevadí, baští pěkně. Zůstala jí také chronicky nemocná očka, má z nich slabý výtok, ale je to moc hodná a mazlivá kočička! Je vhodná jako společnice k jedné kočce nebo může být i jedináčkem, je vhodná i ke starším lidem, do bytu nebo do domku se zahrádkou. 4.4.2016 Tesa byla umístěna do Hodonína, do domku jako jedináček.

Další fotky zde.

Tesa byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Lenka, Libor, pes Justýnka, kočky Gája a Bína. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Merlin ze Zlína

3. 4. 2016

merlin300.jpgKocour, kastrovaný, stáří 5 - 7 let, kříženec

Merlina našla naše známá v zahrádkách ve Zlíně vloni v létě. Kocour byl zasvrabený, plný klíšťat a se zacuckovanou srstí. Kocoura nechala ošetřit a vzala domů. Doma má několik koček a se všemi Merlin vychází, ale s jedním bázlivým kocourkem si nesedl a dává mu najevo, že on je tady šéf a kocourek má z Merlina strach a počurává se, proto Merlinovi hledáme prostřednictvím našich stránek nový domov.
Merlin má citlivé zažívání a potřebuje pouze kvalitní krmivo a granule určené pro citlivé zažívání. Merlin chodí čurat na WC, ale vykadí se vždy vedle záchodku. Neví se proč to dělá, možná je s pobytem v bytě nespokojený, stačí dát okolo WC noviny (potřebu dělá opravdu jen v těsné blízkosti WC, ne po bytě), ale je možné, že tento problém v novém domově zcela odezní. Merlin by mohl být jedináček, ale snese i druhou kočku, ale takovou, která se ho nebude bát, jinak jí Merlin dá najevo, že on je pánem. Byl zvyklý žít venku a proto si myslíme, že je s pobytem v bytě nespokojený a doporučujeme ho pouze do domku s možností výběhu. 3.4.2016 byl Merlin umístěn do Křenovic u Slavkova, do domku se zahradou, k jedné kočce.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Amigo 02 a Sundance Kid

2. 4. 2016

ami250.jpegKocourek, nar. 5/2014

Amigo je dvouměsíční kocourek, byl nalezen, když jsme kastrovaly plaché kočky ve vepříně v Moravském Žižkově. Kočky se po kastraci vracely zpět, ale jedna z nich už porodila 10 koťátek. Koťátka byla nemocná a tak jsme je vzaly léčit k nám. Jediný tento kocourek byl mazlivý, ostatní koťata prskala a syčela. Vrátily jsme je zpět, všechny kočky i koťata mají zajištěné krmení, koťata se budou kastrovat až dorostou.
12.7.2014 byl Amigo umístěn do Kuřimi, do bytu, kde bude dělat společnost koťátku ragdolla.

Další foto z pobytu u nás i z nového domova zde.

kid350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 3/2015

Sundance Kid a jeho bráška Butch Cassidy, dva dlouhosrstí kocourci, které někdo vyhodil v Šardicích do areálu bývalého JZD. Kid je velmi statečný kocourek. Má utrženou zadní nožku, kterou si zahojil úplně sám. K nám již přišel se zahojenou ránou, noha byla utržená v kloubu a při kastraci jsme oholením místa zjistili, že není šitá, ani jinak veterinárně ošetřená. Kid je velmi mazlivý, hodný, chovací kocourek, který rád dovádí s ostatními kočkami. Je vhodný i k dětem. 2.4.2016 byl Sundance Kid umístěn do Kuřimi, do bytu k Amigovi (Edík) a Reggiemu.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 9

Oliver 03

31. 3. 2016

oliver350.jpg

Kocour, kastrovaný, nar. 5/2015

Oliver se objevil na stavbě a když mu dal pán najíst, nechtěl se od něj hnout a dokonce mu nastoupil do auta. Protože kolem dokola bylo jen staveniště, vzal ho sebou. Oliver je velmi mazlivý a chovací, nejraději spí přímo na člověku. Mírně hysterický z velkého počtu koček u nás, ale jeden, dva kamarádi nevadí. 31.3.2016 byl Oliver umístěn do Hodonína, do domku jako jedináček

Další fotky zde.

Oliver byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Pupíček

21. 3. 2016

pupicek300.jpg

Kocour, kastrovaný, nar. 9/2014

 

Kocourek Pupíček se potuloval po Moravském Žižkově. Nakonec skončil u školy a paní učitelka zavolala k nám. Pupíček je v depozitu naší kolegyně a je velký mazel. 21.3.2016 Pupíček byl umístěn do Dubňan, do domku k dalším kočičím kamarádům.

 

Další fotky zde.

Pupíček byl  adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byly Anna a Jitka Říhovy s habešánkem Mominkem. Moc děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Michal 02 a Anička

18. 3. 2016

michal350.jpg

anicka-350.jpg

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Zoro 03

16. 3. 2016

zoro400.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2014

Hendikepovaný Zoro je mladý čipera, který se k nám dostal na kost vyhublý a s vytečeným očičkem. Pravděpodobně po něm někdo střílel vzduchovkou a zasáhl oko. To mu ale vůbec nebrání v tom, aby si naplno užíval života. Je to velmi hravý a milý mladý kocourek. Zamiluje si jakékoliv hračky - myšky, udičky, koloudráhu, škrabadla - prostě cokoliv, co mu přijde pod packu. A když se nakonec unaví, rád se stulí na klíně a umazlí se ke spánku. Miluje ostatní kočky, pořád je pronásleduje a chce si s nimi hrát, nejraději na honěnou. Ale když není po ruce kočička, nepohrdne ani pejskem.
16.3.2016
Zoro byl delší dobu nemocný, po všech možných vyšetřeních se ukázalo, že trpí vážnou potravinovou alergií a musí dostávat pouze speciální krmivo a je nutná pravidelná veterinární péče.

16.3.2016 Zoro byl umístěn do Mikulčic, do domku, k dceři naší paní depozitářky, takže ho budeme mít i nadále "pod kontrolou" heart

Další fotky zde.

Zoro byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Lenka, Lukáš a kočičí kamarádi z Prahy. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 5

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54

následující »