Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naši v novém domově

Příspěvky

Boris 02

12. 3. 2016

boris-350.jpgKocour, kastrovaný, nar. cca 4/2014

Boris je nádherný kříženec britské stříbrné kočky, tzv. "whiskas". Jednoho dne se objevil u činžáku v Bažantnici v Hodoníně, ubytoval se ve vchodě a odmítal odejít. Nájemníci nás po několika dnech zavolali, kocourek nikomu v domě nepatřil a majitele se nám nepodařilo najít a tak zůstal u nás. Kastrovaný nebyl. Když si u nás trochu odpočinul a rozkoukal se, začal dělat "dusno" a vyvolává rvačky a napadá ostatní kočky, proto mu hledáme domov naléhavě a nejlépe jako jedináčkovi. 12.3.2016 byl Boris umístěn do Jiřic u Miroslavi, do domku, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Nikos

12. 3. 2016

nikos350.jpg

Kocour, nar. 6/2015

 

Nikos je černý kocourek, byl nalezen se svými sourozenci - Rozitou a Noelem. Koťata byla v krabici odložena v lokalitě Nesyt v Hodoníně, kde krmíme plaché kočky. Má hebounkou srst a je to takový malý, mazlivý medvídek. Ke svým hrám potřebuje kočičího parťáka. Nevhodný jako jedináček. 12.3.2016 Nikos byl umístěn do Mělčan - Brno venkov, do domku ke kocourkovi.

 

Další fotky zde.

Nikos byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byl  Petr Kapoun, Josef Nekula a kocourek Uhlík. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Jonáška a Fin (nyní Dan), Ozák (nyní Bertíček) a Bobo

8. 3. 2016

ObrazekObrazekozak.jpegbobo350.jpg  
 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 5

Izidor a Moja

5. 3. 2016

izidor250.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2014

Izidor je černý kocourek, který jednou ráno přišel s našimi kočkami, které chodí ven, do depozita v Hruškách. Byl hladový, hubený a špinavý od nějaké barvy. Je jako všechna koťata, mazlivý a hravý a ke svým hrám potřebuje parťáka, aby mu nebylo smutno. 25.1.2015 byl Izidor umístěn do Lysé nad Labem, do domku ke dvěma kočkám.

Další fotky zde.

moja270.jpgKočka, kastrovaná, nar. 3/2015

Moja je kočka, kterou někdo společně s Laurou vyhodil do zahrádkářské kolonie na Kapřiskách v Hodoníně. Byla velice vyděšená, myslíme si, že je byla zvyklá žít pouze v bytě, byla i kastrovaná. Je to jedna vyjímečná, velmi hodná, milá a mazlivá kočička, ráda si hraje a spí pod peřinou. 5.3.2016 byla Moja umístěna do Lysé nad Labem k Izidorovi.

Další fotky zde.

Moja byla adoptována na dálku - její adoptivní rodina nechce být jmenována. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Fany 02

24. 2. 2016

fany270.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 8/2015

 

Fany je moc pěkná černá kočička, kterou našla opuštěnou a hladovou na sídlišti v Hodoníně paní, která rozvážela pizzu. Fany se u nás projevila jako velký mazlík, který miluje lidi, ale moc se bojí všech těch koček, které jsou kolem ní a odmítá opustit klec. Potřebovala by co nejdřív do nového domova, nejlépe jako jedináček, případně k jedné klidné kočce. 24.2.2016 byla Fany umístěna do Prahy, do bytu, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

 

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Kubík a Felix 04

23. 2. 2016

ObrazekČerný kocourek Kubík se k nám dostal v zuboženém stavu, byl podvyživený a uši měl plné svrabu. Našla ho děvčátka z vedlejší vesnice, říkala, že se tam už měsíc potuluje. Je to malý nezbeda, ale velký mazlík. 17.11.2006 byl umístěn do Brna.
Fotografie z nového domova najdete zde.

felix350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2015

Felixe našly děti na sídlišti v Hodoníně jako malé, podvyživené, hladové kotě. O jméně bylo rozhodnuto okamžitě - jakoby z oka vypadl kocourovi Felixovi z krmiva pro kočky stejné značky. Felix je pohodář, roztomilý kocourek, který čeká na svůj nový domov. 23.2.2016 byl Felix umístěn do Brna, do domku ke Kubíkovi, kterému umřela kočičí kamarádka.
Další fotky zde.
 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Valentýn a Alex 03

22. 2. 2016

valentyn270.jpgKocour, nar. 10/2015

Valentýn je nádherně zbarvený rezavý kocourek, který pobíhal bezradně po silnici v Ostopovicích. Kolem jezdila auta a nikdo nezastavil, až naše kolegyně ho na frekventované silnici odchytla. Je mazlivý, čistý, asi byl domácí mazlík. Pohybují se tam ještě dva černobílí sourozenci, kolegyně se je bude snažit odchytit. Vypadá to, že se zase někdo zbavil nechtěných koťat. 14.2.2016 byl Valentýn umístěn do Doubravníku - okres Tišnov, do domku k pejskovi.

Další fotky Valentýna zde.

 

alex350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 8/2015

Alexe a Medarda našel pán v Lednici, uprostřed polí. Byli malincí, dobře živení a čistí. Jak se tam, na opuštěném místě ocitli? Musel je tam někdo zavézt, aby se jich zbavil. Pořád dokola - místo, aby si lidi nechali vykastrovat kočku, zbavují se jejích koťat tímto způsobem. 22.2.2016 byl Alex umístěn k Valentýnovi a pejskovi, do Doubravníku - okres Tišnov, do domku.

Další fotky Alexe zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Mikeš 04

20. 2. 2016

mik350.jpg

Kocour, kastrovaný, nar. 3/2015

 

Mikeš je černý kocourek, který byl nalezen v Brně. Je milý, hodný, rád si hraje a ještě raději leží na klíně nebo na stole a pozoruje, co jeho človělk dělá. Ráno vás bude budit předením a něžným dotykem tlapky. S ostatními kočkami nemá problém, ale v rodině, kde by se mu dostatečně věnovali, může být i jako jedináček. 20.2.2016 byl Mikeš umístěn do Brna, do bytu kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

 

Další fotky zde.

Míkeš byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla MVDr. Jana Charvátová. Moc děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Lolitka

18. 2. 2016

lolitka-320.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2015

Lolitka je je jedno z koťat, která se narodila kočce v Březové. Kočka se přitoulala k domu jednoho pána a tam porodila koťata. Pán bydlí v domě sám a pracuje jako řidič, jezdí na dlouhé cesty do zahraničí a tak se o kočku nemohl postarat. Kočka i s třemi koťaty je u nás. Nevhodná jako jedináček. 18.2.2016 Lolitka byla umístěna do Hrušek, do domku  k dalším kočičkám.

Další fotky zde.

Lolitka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Zrzinka Lily

16. 2. 2016

zrzi350.jpg

Kočka, nar. 9/2015

Zrzinka Lily byla nalezena jako 14 dnů (!) staré koťátko na silnici v Sudoměřicích. Je možnost, že si kočka přenášela koťata do jiného úkrytu, něco ji vyplašilo a Zrzinku ztratila, ale také ji tam možná odnesl majitel, aby se jí zbavil ... Zrzinka byla odkojena lahvičkou, už má 4,5 měsíce, je očkovaná, zdravá a může do nového domova. Tam ale musí mít přibližně stejného parťáka ke svým hrám. Příběh Zrzinky najdete zde. Nevhodná jako jedináček! 16.2.2016 Zrzinka Lily byla umístěna do Brna, do bytu ke kocourkovi, kterému chyběl kamarád.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 6

Ťapík a Tomík

7. 2. 2016

tapik350.jpgKocourek, nar. 9/2015

Ťapík a jeho sourozenec Tomík jsou koťátka, která plachá kočka přivedla v říjnu na schody ke dveřím domu v Dubňanech, kde máme depozitum a krmíme i plaché kočky, a opustila je. Koťata byla zubožená a nemocná, zavezli jsme je k paní doktorce, vyléčili jsme je a koťátka se už mají čile k světu. Ťapík není vhodný jako jedináček, potřebuje ke hrám parťáka, ideální by bylo, kdyby mohl do nového domova spolu s Tomíkem. 7.2.2016 byl Ťapík společně s Tomíkem umístěni do Brna, do bytu ke kocourkovi, který ztratil svého kočičího kamaráda.
tomik350.jpgKocourek, nar. 9/2015

Tomík a jeho sourozenec Ťapík jsou koťátka, která plachá kočka přivedla v říjnu na schody ke dveřím domu v Dubňanech, kde máme depozitum a krmíme i plaché kočky, a opustila je. Koťata byla zubožená a nemocná, zavezli jsme je k paní doktorce, vyléčili jsme je a koťátka se už mají čile k světu. Tomík není vhodný jako jedináček, potřebuje ke hrám parťáka, ideální by bylo, kdyby mohl do nového domova spolu s Ťapíkem. 7.2.2016 byl Ťapík společně s Tomíkem umístěni do Brna, do bytu ke kocourkovi, který ztratil svého kočičího kamaráda.

Další fotky Ťapíka zde.

Další fotky Tomíka zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Butch Cassidy

2. 2. 2016

buts250.jpgKocour, kastrovaný, nar. 3/2015

Butch Cassidy a jeho bráška Sundance Kid, dva dlouhosrstí kocourci, které někdo vyhodil v Šardicích do areálu bývalého JZD, Sundance měl utrženou nožku, zranění bylo staré a už zhojené. Butch je milý a mazlivý kocourek, který vám bude dělat radost. 2.2.2016 byl Butch umístěn do Uherského Ostrohu, do domku, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Butch našel nový domov tak rychle, že jsme ještě ani nestačili pořídit fotky, máme pouze ty z místa jeho nálezu, fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Zoran 03

1. 2. 2016

zoran350.jpg

Kocour, kastrovaný, nar. 6/2015

Zoran je černý dlouhosrstý kocourek, který se přidal k Hubertovi a společně žili nějaký čas na autobusové zastávce v Ostopovicích. Je to bezpoblémový kocourek, mazel, s nádherným hebkým kožíškem! 1.2.2016 byl Zoran umístěn do Bratislavy, do bytu ke čtyřem kočkám.

Další fotky zde.

Zoran byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Jorga Lišková, Bucík, Liduška a Jeník. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 5

Fin 04 a Triša 02

20. 1. 2016

fin270.jpg

Kocour, kastrovaný, nar. 7/2015

Fin je bílorezavý kocourek, který se hladový přitoulal na dvůr k domku ve Veselí nad Moravou. Protože majitelé už krmí několik koček, nemohli si Fina nechat a tak jsme ho vzali k nám - je to mazel umazlený! 20.1.2016 našel Fin spolu s Trišou domov v kočičí kavárně Envi café v Brně.

Další fotky zde.


Kočka, kastrovaná, nar. 7/2015

Triša je černobílá kočička, kterou asi někdo odložil do objektu bývalého JZD v Mutěnicích. Pohybovala se v areálu, dožadovala pozornosti a nenašel se nikdo, kdo by se o ni postaral, až si jí všimla paní a po domluvě s námi ji přivezla k nám. trisa350.jpgTriša byla vyhublá a nemocná, ale vrhala se na jídlo a vrčela jako divá :-) Brzy se zotavila a nyní čeká na svůj nový domov. 20.1.2016 našla Triša spolu s Finem domov v kočičí kavárně Envi café v Brně.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Pan Bílý

20. 1. 2016

pan-bily.jpegKocour, kastrovaný, nar. 4/2013

Narodil se ve skladišti palet Tesca v Mikulově jedné plašance. Kočku jsme odchytli ke kastraci a vypustili zpět, koťata byla plachá, ale postupem času si zvykla. Dnes je z Pana Bílého dospělý kocour.  Miluje všechny volné klíny, které velice rád zabírá pro sebe. Občas má potíže s výskokem, a tak do vašeho klínu vyšplhá. Je to takový miláček, brzy příjdete na to, že se na něj nemůžete za nic na světě zlobit. 20.1.2016 byl Pan Bílý umístěn do Valtic, do bytu jako jedináček.

Pan Bílý byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Jorga Lišková, Bucík, Liduška a Jeník. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Laura 02

10. 1. 2016

laura250.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 4/2015

Laura je krásná kočička, které se někdo zbavil tak, že ji hodil do zahrádkářské kolonie na Kapřiskách v Hodoníně společně s kočičkou Mojou, obě byly už kastrované. Laura je milá, bezproblémová kočička, která u nás čeká na svůj nový domov. 10.1.2016 byla Laura umístěna do Luleče, do domku ke kocourkovi a dvěma pejskům.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Trampík a Ariel 02

6. 1. 2016

trampik270.jpg

Kocour, kastrovaný, nar. 7/2015

Trampík je mourovatý kocourek, který se objevil v Ratíškovicích na autobusové zastávce směr Hodonín. Byl čistý, s plným bříškem jen strašně zoufalý, naříkal strachy kdeže se to ocitl ve dvou měsících tak daleko od mámy... Je velice přítulný a mazlivý, o pozornost si často říká hlasitým mňaukáním. V novém domově potřebuje kočičího parťáka ke hrám a mazlení. Nevhodný jako jedináček. 6.1.2016 byl Trampík umístěn spolu s Ariel do Boršic u Buchlovic, do domku.

 

Další fotky zde.

Trampík byl adoptován na dálku, jeho adoptivní rodinou byla paní Jana Hegerová. Děkujeme!

ariel350.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2015

Ariel je černá kočička s jemnou hedvábnou srstí. Našla se v parku v lázních v Hodoníně, kde krmíme plaché kočky, nejspíš ji tak někdo přinesl aby se jí zbavil. Ariel je milá a mazlivá, ale druhé kočky moc nemusí, bojí se jich - proto jí u nás není dobře a moc by potřebovala nový domov, buď jako jedináček nebo jednu  kočku by určitě snesla. 6.1.2016 byla Ariel umístěna spolu s Trampíkem do Boršic u Buchlovic, do domku.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Růženka, Tuci (nyní Hašlerka a Sněhurka), Tonda 02, Paris, Tadeáš 04 a Kvído 04

1. 1. 2016

haslerka-a-snehurka-2.jpgtonda300.jpgparis350.jpgtadeas350.jpgkvido250.jpg

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 9

Pacinka

27. 12. 2015

pacinka250.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2015

Pacinka je jedním z koťátek zachráněných s maminkou z opuštěného areálu firmy Dendra v Mikulčicích. Firma se zavřela a kočku tam nechali hladovět a strádat celou zimu. Hlídač tam kočku krmil zbytkama, kočka v květnu porodila. Všichni byli nalezení ve velmi zuboženém stavu, byli nemocní a vyhladovělí na kost. Pacinka je nejmazlivější ze všech. Ráda si hraje a u toho vrní. Ničeho se nebojí a ráda dovádí se svými sourozenci. Nevhodná jako jedináček. 27.12.2015 byla Pacinka umístěna do Brna, do domku ke kocourovi.

Další fotky zde.

Pacinka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodina nechce být jmenována. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Matýsek 05

26. 12. 2015

matysek200.jpg

Kocour, kastrovaný, nar. 2011

 

Matýsek je čtyřletý kocour, který svůj život prožil s párem mladých lidí. Ti se rozešli a protože slečna se vrátila zpět k rodičům a ti jí nedovolili kocoura si ponechat, skončil Matýsek u nás. Ze změny prostředí byl zpočátku velmi nesvůj, ale po čase je z něho mazlík. Zatím žil pouze v bytě, ale výběh na zahrádku určitě uvítá, rád se protahuje na sluníčku a dívá z okna, k dětem má kladný vztah a přestože dosud žil jako jedináček, nevadí mu ani druhé kočky. 26.12.2015 byl Matýsek umístěn do Mikulčic, do domku k pejskovi.

Další fotky zde.

Matýsek byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byl Petr Kapoun, Josef Nekula a kocourek Uhlík. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Bambulka 03

23. 12. 2015

bambulka350.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 8/2014

 

Bambulka je kočička z Brna, která zůstala venku opuštěná, když zemřel pán, který ji krmil. Paní, která se přistěhovala se o ni chtěla postarat, ale její kocour ji vyháněl a pronásledoval a tak přivezla Bambulku k nám a my pro ni hledáme nový domov. 23.12.2015 byla Bambulka umístěna do Bedřichovic u Brna, do domku se zahrádkou, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

 

Další fotky zde.

Bambulka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla MVDr. Jana Charvátová. Moc děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Vanessa

20. 12. 2015

vanesa250.jpgKočka, kastrovaná, nar. 11/2014

Vanessa je krásná mourovatá mladá kočka, která byla nalezena v Hodoníně, v lese u ZOO. Vanesska je velmi umazlená, hravá a je vhodná i k malým dětem. 8.11.2015 Vanesska byla umístěna do Brna, do domku k Esmé a Leontýnce.
20.12.2015 převezena do nového domova v Brně, do bytu ke kočce. Více zde.


Další fotky zde.

Vanessa byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byl  Petr Kapoun, Josef Nekula a kocourek Uhlík. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Cyrilka

20. 12. 2015

cyrilka350.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 5/5014

 

Cyrilka je nádherně vybarvená černobílá kočka (vzadu má bílé podkolenky, vpředu ponožky). Objevila se v Miloticích na místě, kde paní krmí kočky, vyhladovělá a vůbec není plachá, naopak je mazlivá, ale taky hodně žárlivá. Chce mít svého člověka jen pro sebe. U nás je z velkého počtu koček hodně nervózní, ale jednu nebo dvě kočky by určitě zvládla. 20.12.2015 Cyrilka byla umístěna do Břeclavi, do bytu, kde bude rozmazlovaným jedinináčkem.

 

Další fotky zde.

Cyrilka byla adoptována na dálku - její adoptivní  rodinou byla rodina Ludvíkova & kocouři Max, Chip a Muf. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Savana

19. 12. 2015

savana-350.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2013

Savana se jednoho dne objevila i se svými koťaty Tadeáškem a Širou u domova pro seniory ve Strážnici. Kde se tam vzala, jestli se jí takto nezbavil majitel, nevíme. Savana je milé a hebké stvoření, úžasná kočka, pohodová a pořád dobře naladěná, prostě zlatíčko. 19.12.2015 byla Savana umístěna do Brna, do bytu, ke dvěma pejskům.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Rolnička

13. 12. 2015

rolnicka-350.jpgKočka, kastrovaná, 6/2015

Rolnička je pěkná mourečka, která byla nalezena opuštěná a hladová v Hruškách. Kolem krčku měla velice utažený obojek s rolničkou. Nechali jsme vyhlásit místním rozhlasem, zda se někomu neztratila - přihlásila se mladá paní, řekla že ano, že se jim ztratila, ale že se právě stěhuje do |pronájmu a tam si nesmí kočku vzít a tak Rolnička zůstala u nás. 13.12.2015 Rolnička byla umístěna do Kostic, do domku se zahrádkou.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Kalum 02

13. 12. 2015

kalum300.jpg

Kocour, nar. 8/2015

Kalum je krásný kocourek s delší srstí, kterého našla naše známá. Pohyboval se v okolí spořitelny v Hodoníně u frekventované silnice. Je to čtyřměsíční hravý a zvídavý kocourek, který by měl mít v novém domově kočičího kamaráda. 13.12.2015 byl Kalum umístěn do Sobůlek, do domku ke dvěma kočkám.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 4

Noel a Agátka 04

13. 12. 2015

noel350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2015

Noel je černý kocourek, byl nalezen se svými sourozenci - Rozitou a Nikosem. Koťata byla v krabici odložena v lokalitě Nesyt v Hodoníně, kde krmíme plaché kočky. Má hebounkou srst a je to takový malý, kulaťoučký a mazlivý medvídek. Ke svým hrám potřebuje kočičího parťáka.  13.12.2015 Noel byl umístěn spolu s Agátkou do Brna, do bytu.

Další fotky zde.

Noel byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla firma IZOVELLA s.r.o. a kocour Markus. Děkujeme!
agata-270.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2015

Agáta se špinavá a hladová ocitla u hlavní silnice v Dubňanech, zavolala nám paní, která ji tam objevila. Agátka je milounká, hravá a mazlivá. Nevhodná jako jedináček. 13.12.2015 Agátka byla umístěna spolu s Noelem do Brna, do bytu.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 7

Jůlinka 06

12. 12. 2015

julinka350.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 4/2015

 

Jůlinka je sestra Johanky, obě koťata byla odchycena v lesíku u Nesyta v Hodoníně, někdo je tam vyhodil. Jůlinka je drobná, tmavá mourečka s růžovým čumáčkem. Je velmi mazlivá a "tahací" kočka, prostě uvrněné milé zlatíčko připravené se mazlit kdykoli budete chtít a kolikrát i když chtít nebedete! 12.12.2015 byla Jůlinka umístěna do Brna, do domku k pejskovi.

Další fotky zde.

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Floriánek a Fabián

6. 12. 2015

florianek-270.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2015

Floriánek spolu s Kačenkou se stali obětí necitlivé hry dvou chlapců ve Vacenovicích, kteří si s nimi pohazovali. Naštěstí jiní dva chlapci jim koťata sebrali a odnesli k paní, o které věděli, že má doma kočku. Ta o nás věděla a zavolala nám. Floriánek i Kačenka jsou hravá a veselá koťata a ke svým hrám potřebují parťáka, ideálně by mohla jít do nového domova spolu. Nevhodný jako jedináček. 6.12.2015 Floriánek byl spolu s Fabiánem umístěn do Uherského Brodu, do domku k pejskovi.

Další fotky zde.

Floriánek byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!
 

fabian250.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2015

Fabián je mourovatý kocourek, který se v létě objevil v chatové oblasti Radějov u Hodonína. Paní z Brna ho tam celé léto krmila, ale po skončení sezóny, když všichni odjeli, nechtěla ho ponechat opuštěného a obrátila se na nás. Je to milý, hravý a umazlený kocourek. Nevhodný jako jedináček. 6.12.2015 Fabián byl spolu s Floriánkem umístěn do Uherského Brodu, do domku k pejskovi.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Maxmilián 02

5. 12. 2015

max350.jpgKocour, kastrovaný, nar. cca 2012

Maxmilián je britský, kastrovaný kocour, který byl nalezen zraněný - se zlomenou pánví v Dubňanech. Více o celém případu zde. Maxmilián se u nás zotavuje, odpočívá a pomaličku trénuje chůzi - levá zadní nožka ho neposlouchá. 9.11.2015 - Dostali jsme za úkol nožku štípat, masírovat, aby probíhalo dráždění nervu a Maxík prostě musí trénovat, aby se obnovila citlivost. A tu se objevil problém: Max je LENOCH!
Maxmilián se celý den válí na pravém boku, poté na levém a nakonec na zádech :-D Je to jeho zamilovaná činnost, ze které se nechá málokdy vyrušit a když to spojíme s nedostatkem našeho času, není to u nás pro Maxíka nejlepší. Hledáme pro něj domov, kde by se mu měli čas věnovat  a pomocí hry Maxmiliána provokovali k pohybu. Vážnému zájemci sdělíme podrobnější informace.
5.12.2015 byl Maxmilián umístěn do Prahy, do bytu ke třem kočkám. Nová majitelka má zkušenosti a bude se Maxíkovi náležitě věnovat.

Další fotky zde.

Maxmilián byl adoptován na dálku, jeho adoptivní rodinou byli Markéta a Míša z Hodonína. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 10

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54

následující »