Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naši v novém domově

Příspěvky

Rozárka 07 a Pišta 02

29. 11. 2015

rozarka250.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2015

Rozárka je mourovatá kočička, ke které nás přivolali pracovníci penzionu pro seniory v Bažantnici v Hodoníně. Nikdo neví kde se tam vzala. Byla vyhublá na kost, dehydrovaná, slabá. Čumáček plný rýmy a oči plné hnisu. V pravém oku měla osinu, musela se operovat a o oko bohužel přišla. To ale nevadí, Rozárka je kočka i bez oka! Nevhodná jako jedináček. 29.11.2015 byla Rozárka umístěna společně s Pištou do Kyjova, do bytu ke dvěma pejskům.

Další fotky zde.

Rozárka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Lucie Strmisková a kocourek Amorek. Děkujeme!


pista250.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2015

Pišta je kocourek, kterého sundaly děti i s jeho bráškou Fištou ze stromu, za školou na Vančurově ul. v Hodoníně. Jsou to milá uvrněná, umazlená a ukecaná koťata, ale jako správná koťata i pořádně akční. U všeho musí být, žádná sranda jim nesmí utéct. Pišta má nádherné nezvyklé tmavě šedé zbarvení. Nevhodný jako jedináček. 29.11.2015 byl Pišta umístěn společně s Rozárkou do Kyjova, do bytu ke dvěma pejskům.

Další fotky zde.

Pišta byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla firma IZOVELLA s.r.o. a kocour Markus. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 4

Houdiny

28. 11. 2015

hodiny-270.jpg

Kocour, kastrovaný, nar. 5/2015

Houdiny je krásný tmavě mourovatý kocourek, kterého kluci přinesli v batohu ke statku v Mutěnicích, na místo, kde krmíme vykastrované plaché kočky. Jestli kluci kocourka někde našli nebo je poslali rodiče, aby se ho zbavili, to nevíme - kluci kocourka vypustili a utekli. Houdiny je mladý koourek, veselý, hravý a ke svým hrám potřebuje parťáka. Nevhodný jako jedináček. 
28.11.2015 na V. umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byl  Houdiny umístěn do Brna, do domku ke kočce a pejskovi.

 

Další fotky zde.

Houdiny byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Miroslav Krybus, Lucie Maksová a Micka. Moc děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Končitka a Čikitka

28. 11. 2015

koncitka320.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 6/2015

Končitka je je jedno z koťat, která se narodila kočce v Březové. Kočka se přitoulala k domu jednoho pána a tam porodila koťata. Pán bydlí v domě sám a pracuje jako řidič, jezdí na dlouhé cesty do zahraničí a tak se o kočku nemohl postarat. Kočka i s třemi koťaty je u nás. Nevhodná jako jedináček. 
28.11.2015 na V. umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byla Končitka spolu s Čikitkou umístěna do Brna, do bytu.

Další fotky zde.

Kočka, kastrovaná, nar. 6/2015

Čikitka je je jedno z koťat, která se narodila kočce v Březové. Kočka se přitoulala k domu jednoho pána a tam porodila koťata. Pán bydlí v domě sám a pracuje jako řidič, jezdí na dlouhé cesty do zahraničí a tak se o kočku nemohl postarat. Kočka i s třemi koťaty je u nás. cikitka.jpgNevhodná jako jedináček. 28.11.2015 na V. umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byla Čikitka spolu s Končitkou umístěna do Brna, do bytu. 7.1.2016 Přišla smutná zpráva, u Čikitky byla diagnostikována FIP a byla uspána, je nám to moc líto.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 5

Saly

28. 11. 2015

saly350.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 6/2015

Saly je krásná černobílá kočička. Spolu se svými sourozenci zůstala na zahradě jednoho domku v Kosticích - babička zemřela a děda, který koťata kočce vždy utratil je nedovedl pochytat  tak zdárně přežila. Nahlásila nám to jeho sousedka. Kočku mámu jsme vykastrovali a koťata si vzala sousedka do dočasné péče, než jim najdeme domov. Zajišťujeme jim krmivo, koťata jsme očkovali a později budeme i kastrovat. Nevhodná jako jedináček. 28.11.2015 na V. umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byla Saly umístěna do Brna, do bytu ke kocourkovi.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Murin a Čiko 04

28. 11. 2015

murin270.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2015

Murin je jedním z koťat (Bobo, Sába, Murin, Čiko, Tuli a Suri), která našla paní v Dubňanech ve své garáži. Před tím našla před domem kočku, kterou srazilo auto, kočka nebyla její a tak nevědělĺa, že má v garáži šest koťat! Ta dala o sobě vědět, až byla hladová, bylo jim asi měsíc. Je to hravé a zvídavé kotě a v novém domově potřebuje parťáka. Nevhodný jako jedináček. 28.11.2015 na V. umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byl Murin umístěn spolu s Čikem do Brna, do domku se zahrádkou.

Další fotky zde.
 

Kocour, kastrovaný, nar. 5/2015

Čiko je jedním z koťat (Bobo, Sába, Murin, Čiko, Tuli a Suri), která našla paní v Dubňanech ve své garáži. Před tím našla před domem kočku, kterou srazilo auto, kočka nebyla její a tak nevědělĺa, že má v garáži šest koťat! Ta dala o sobě vědět, až byla hladová, bylo jim asi měsíc. Čiko je hravé a zvídavé kotě a v novém domově potřebuje parťáka.
ciko.jpg28.11.2015 na V. umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byl Čiko umístěn spolu s Murinem do Brna, do domku se zahrádkou.


Další fotky zde.

 

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Iška

28. 11. 2015

iska300.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2014

Iška je nádherná mourovatá kočička, kterou  jsme si odvezli z Lužic, kde ji našla paní a vzala si ji domů. Bohužel si ji nemohla nechat, protože pes na ni útočil. Iška byla pravděpodobně kousnuta, nebo nějak jinak zraněna u pánve. Rána se jí zahojila, ale nechce se k vůli tomu chovat. Pořád ji zádíčka bolí a jsou citlivá. Jinak je Iška čertík. S naším psem vychází v pohodě a vůbec se ho nebojí, na děti je zvyklá ale velké množství koček jí vadí. 28.11.2015 na V. umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byla Iška umístěna do Brna, do domku, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Iška byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Miloš a Tanja. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Konny

28. 11. 2015

kony400.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2014

Konny je kocourek, dostala ho paní z ubytovny v Hodoníně od souseda, který Konnyho našel na své zahradě. Paní však  kocourka nechtěla a dala ho k nám. Je to krásně mourovatý kocourek, velice přítulný a mazlivý, rád si hraje a pokud si chce s vámi hrát, bez váhání vám hračku přinese sám. Z našeho depozita bude i uvyklý na psa. Je vhodný pouze do domku se zahrádkou. 28.11.2015 na V. umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byl Konny umístěn do Řícmanic u Brna, do domku ke kočce, kocourovi, papouškovi, kozám, slepičkám a dalšímu zvířectvu.   

Další fotky zde.

Konny byl  adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Jirka a Dana, Princezna, Mikeš, Vinci, Lucky, Rona a Viky. Moc děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 4

Ríša 04

25. 11. 2015

risa350.jpgKocour, kastrovný, nar. 10/2014

Ríša je pěkný, dlouhosrstý kocourek, který se našel hladový v Sedleci u Mikulova. Zatím o něm mnoho nevíme, jen to, že je velmi bázlivý a potřebuje čas. 15.7.2015 - Ríša zůstal opatrný, ale když si na svého člověka zvykne, je velký něžný mazel, který rád nastavuje bříško k pohlazení a chodí za svým člověkem jako pejsek. Vhodný do klidnější rodiny, nevhodný k malým dětem. 25.11.2015 byl Ríša umístěn do Dubňan, do bytu, ke kočce.

Další fotky zde.

Ríša byl do 9/2015 adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byl Bedřich Vymyslický. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Nugátek

22. 11. 2015

nugatek250.jpg

Kocour, kastrovaný, nar. 4/2015

Nugátek je nádherný zrzeček, který se ocitl hladový u obchodu v Moravské Nové Vsi a všímaví lidé ho přivezli k nám. je to zlatíčko, velice zvídavý a hravý kocourek, hodně si hraje a kamarádí se s Aninkou, hezké by bylo, kdyby mohli do nového domova spolu. 22.11.2015 Nugátek byl umístěn místo Limetky do Hustopeč, do domku, kde bude mít za kamarády dva psy.

 

Další fotky zde.

Nugátek byl  adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Soňa Tomčalová se Sašenkou, kočičky Žužu, Masha a kocourci Muf a Šmudla. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Saturnin

13. 11. 2015

saturnin350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 11/2013

Saturnin se začal objevovat na krmícím místě pro plaché kočky v Bažantnici. Je to nádherný, veliký, dlouhosrstý zrzek s úžasně milou povahou a bohatým slovníkem, bude se s vámi mazlit a bude s vámi čile konverzovat. Ostatní kočky mu nevadí, přes svůj veliký vzrůst je submisivní. Potřebuje bezpečný výběh. 13.11.2015 byl Saturnin umístěn do Reinthalu v Rakousku, do domku, ke kočce.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Tea a Tristan 02

9. 11. 2015

tea250.jpegKočka, kastrovaná, nar. 2013

Tea je kočička, která žila u ubytoven v Holíči, kde ji obyvatelé krmili. Jeden z nich nám zavolal, že Tea asi nemůže porodit, že má velmi tvrdé břicho. Když jsme pro ni přijely, zjistily jsme, že Tea už rodila, ale o koťata asi přišla nebo se o ně nestarala, nevíme, ale to tvrdé břicho bylo zatvrdlé mléko. Tea byla ošetřena na veterině, užívala antibiotika a dnes už je zdravá a připravená odejít do nového domova. Je to velice milá a mazlivá kočka, nádherně vybarvená. 22.11.2014 Tea našla svůj nový domov na III. umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně. Byla umístěna do Brna, do domku, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.


tristan240.jpgKocour, kastrovaný

Tristan je kocourek, kterého srazilo auto v Ratíškovicích u Hodonína. Paní, která ho našla nás přivolala a my jsme kocourka okamžitě odvezli na operaci na veterinární kliniku v Uh. Hradišti. Přestože byl kocourek kastrovaný, na naši výzvu na stránkách a na FB se o něj nikdo nepřihlásil. Celý příběh Tristana najdete zde. 8.11.2015 našel Tristan nový domov v Brně, v domku, kde na něj čeká Tea-Ťapka a pejsek Eimi.

Fotky Tristana z pobytu u nás zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 8

Bohoušek 02 nyní Mikeš,Tulačka, Esmé a Vanesska

8. 11. 2015

bohousek01.jpg

tulacka.jpegvanesa250.jpgesme250.jpg

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Zuzanka 03

31. 10. 2015

zuza300.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2013

Zuzanka byla nalezena jako 3 měsíční koťátko, které se potulovalo po Měšťanské ulici v Hodoníně. Z koťátka vyrostla pěkná mourovatá kočička, je moc hodná a přítulná, mazlivá a ráda by už měla svůj domov. 21.10.2015 - V útulku ji máme už dva roky, čeká jenom na vás! Dovede si představit, jak často se jí mezi padesáti dalšími kočkami podaří dostat na klín (kam ona moc ráda) a pomazlit se? Když přijde návštěva, Zuzanka vše pozoruje z bezpečné výšky škrabadla nebo z úkrytu pod postelí a tak si jí málokdo všimne. Ano, zachraňujeme kočky z ulice, ale ty pak potřebují zachránit ještě jednou - před životem v útulku. Potřebují nový domov a to už je na Vás! Zeptejte se prosím doma své kočky, jestli by nechtěla kamarádku a zachraňte Zuzanku podruhé! 31.10.2015 Zuzanka se dočkala a po dvou letech v útulku byla umístěna do Bavor, do domku se zahradou ke kočce Lojzičce. Hodně štěstí Zuzanko!

Fotky Zuzanky najdete zde.

Zuzanka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Jarda a Viola. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 12

Lucy Bell, Poseidon a Mary

30. 10. 2015

lucy350.jpgpos250.jpgmary350.jpg
 

 

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 7

Izzý 02

24. 10. 2015

izzy250.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2014

Izzý je nádherná kočka s delší srstí a krásnou kresbou kožíšku. Potulovala se po Dolních Bojanovicích nemocná a hladová. U nás se ukázalo, že nemá ráda větší množství koček, napadá je, ale je u nás krátce, je možné, že si zvykne. Momentálně je nemocná a bere antibiotika.
5.6.2015 Izzý se uzdravila a je připravena odejít do nového domova, na kočky si také zvykla a nemá s nimim problém. 24.10.2015 byla Izzý umístěna do Milotic, do domku (bez přístupu ven) ke kocourkovi a králíkovi.

Další fotky zde.

Izzý byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Eva Horáková, Eduard Valentík a kočička Mazlinka. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 6

Vendelín 04

18. 10. 2015

vendelin250.jpg

Kocour, nar. 7/2015

Vendelín je kocourek, kterého jsme našly v Mikulčicích - jednoho dne se procházel po chodníku přímo na ulici u našeho depozita. Pokaždé, když viděl lidi, ihned za nimi běžel a říkal si o pozornost. Byl drobný, vyhublý a celý špinavý. Zkusily jsme na něj zavolat a v ten okamžik v tom měl Vendelín jasno, jde s námi domů. Zkoušely jsme se ptát i v okolí, ale nikdo o tak krásném kocourkovi nic nevěděl. V našem mikulčickém depozitu se zabydlel neuvěřitelně rychle. Byl tak hladový, že se okamžitě vrhl na všechno jídlo a nic nemohl nechat. S plným bříškem se konečně zastavil a usnul. A spinkal celé dva dny, jak byl vysílený. Je to neuvěřitelně hodný, milý, chytrý kocourek a velká osobnost. Miluje společnost lidí, bude vám asistovat u každé činnosti, ale jen tak dlouho, jak ho to bude bavit. Ostatní kočky ani psi mu nevadí, Vendy se jen tak něčeho nezalekne. Má rád vyvýšená místa a na stole je jako doma. Je to sice stále ještě kotě, ale už teď jde poznat, že jednoho dne to bude PAN KOCOUR. Potřebuje kočičího parťáka. 18.10.2015 byl Vendelín umístěn do Hodonína, do bytu ke kotěti britské kočky.

Další fotky zde.

Vendelín byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Jarmila Teturová & kočičky Káťa a Klingr. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Karinka

18. 10. 2015

karinka300.jpg

Kočka, nar. 6/2015

Karinka je malá, asi 2 měsíce stará kočička, která běhala opuštěná a vyhublá po Mikulčicích a zoufale hledala někoho, kdo by se jí ujal. Karinka je mazlivé, hravé koťátko, které se ničeho jen tak nezalekne, navadí jí děti, ráda se nechá pohladit a vždy s nadšením uvítá plnou misku něčeho dobrého. Nevhodná jako jedináček. 18.10.2015 byla Karinka umístěna do Brna, do bytu ke dvěma kočkám a dvěma pejskům.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Jonáš (05) a Fido (03)

18. 10. 2015

dsc_0342.jpgfido.jpgdarinka220.jpg

 


 

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 16

Žužu a Django

17. 10. 2015

zuzu350.jpeg

Kočka, kastrovaná, nar. 5/2014

Žužu je mladá kočička, lidé ji našli vyhládlou a nemocnou ve vinohradě v Čejkovicích. Byla nemocná, prodělala léčbu antibiotiky a nyní čeká na nový domov. Povahou je velice mazlivá, jak vidí klín, už je na něm a mazlí se a mazlí, až se vám vyšplhá až k obličeji :-) 17.12.2014 byla Žužu umístěna do Uherského Hradiště, do bytu kde budou jejími kamarády ruská modrá kočka, pejsek a králík.

django-300.jpgKocour, nar. 5/2015

Django je černý kocourek až z Veselí nad Lužnicí. Tam se na parkovišti přidal k manželovi naší kolegyně, moc plakal a tak ho tam nemohl nechat...
17.10.2015 byl Django umístěn do Uherského Hradiště, do bytu k naší Žužu a dalším zvířátkům.

Další fotky z pobytu u nás i z nového domova zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 11

Kiliánek a Ori 02

3. 10. 2015

kilianek300.jpgKocour, nar. 5/2015

Kiliánek a Ori se k nám dostali ze sociálně slabé rodiny, kde jsme kastrovali kočku. Koťata vadila domácímu a nemohla tam nadále zůstat. Kiliánek je umazlené koťátko. Jeho hlavním cílem je vždy hlazení. Rád se mazlí u jídla, u hraní, kdykoliv. A když ho to přestane bavit, jde vymýšlet nové rošťárny se svým bratříčkem Orinkem. 3.10.2015 Kiliánek a Ori byli společně umístěni do Žabčic, do domku ke dvěma pejskům.

Kiliánek byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Jarmila Teturová & kočičky Káťa a Klingr. Děkujeme!

ori250.jpgKocour, nar. 5/2015

Ori je velmi zvídavé kotě. Rád prozkoumává vše na co přijde a neustále vymýšlí nová dobrodružství. Ze začátku je trochu opatrnější, ale hned na druhý den poznal, že mu u nás nikdo neublíží a naplno si užívá kočičí dovádění. Je to malý dobrodruh, který čas mezi dováděním vyplňuje mazlením. Dokážou se spolu zabavit celé hodiny, ale jakmile slyší kliku od dveří, hned přestanou a jdou přivítat svého návštěvníka. 3.10.2015 Kiliánek a Ori byli společně umístěni do Žabčic, do domku ke dvěma pejskům.

Další fotky z pobytu u nás  zde.

Fotky z nového domova Oriho a Kliánka zde.

Ori byl  adoptován na dálku, jeho adoptivní rodinou byla Naďa Slavíková  & kočičí sestry Roxy a Angie. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 5

Penny 02 a Oki a Sára 08

3. 10. 2015

penny350.jpg
oki300.jpgsara350.jpg

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 8

Guliver 03

19. 9. 2015

guli250.jpgKocour, kastrovaný, nar.  7/2013

Guliver je nádherný kocour s delší srstí (mainská mývalí kočka). Nechápeme to, ale objevil se jednoho dne na parkovišti na sídlišti v Hodoníně. Nebyl kastrovaný, za to byl hladný, vyhublý a špinavý, se zacuckovanou srstí. Upozornili nás na něj lidi ze sídliště, nikdo se o něj nepřihlásil a tak mu hledáme domov. U nás Guliver přibral a přestože je štíhlý, váží už přes 7 kg, je milý, přátelský, mazlivý a velmi něžný. 19.9.2015 byl Guliver umístěn do Těmic, do domku ke dvěma kocourům.

Další fotky zde.

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 5

Nany a Mušu

19. 9. 2015

nany250.jpeg

musu350.jpg

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 6

Ájinka a Tobinka

3. 9. 2015

aji250.jpgKočka, nar. 4/2015
Kočka, nar. 4/2015


Tobinka je bílomourovatá a její sestřička Ájinka je černá. Jsou to 4 měsíční koťata, která porodila kočka v kůlně rodinného domku, jehož majitel  chtěl koťata utopit Tobinka i Ájinka jsou malí tygříci, velmi hravé a čistotné, zvyklé žít v bytě. Obě jsou odčervené i očkované. Ostatní kočky snáší dobře, ale jsou hodně fixované na sebe, proto by bylo ideální, kdyby našly společný domov. 3.9.2015 Tobinka s Ájinkou našly společný domov, byly umístěny do Brna, do bytu ke kocourkovi, který přišel o svého kamaráda.

Další fotky zde.

tibi250.jpg

 

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Aranka a Moly 04

3. 9. 2015

aranka250.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2014

Aranka je moc pěkná černá kočička, která se k nám dostala z Rohatce. Tam si ji na zahradu přivedl domácí kocour, ale druhý domácí kocour to nehodlal tolerovat a kočičku napadal a vyháněl. A protože v sousedství bydlí majitelé našich bývalých svěřenců Merila a Hely, měli na nás kontakt a zavolali nám. Aranka je mladá, hravá a mazlivá kočička, která u nás čeká na svůj nový domov. 3.9.2015 byla Aranka spolu s Moly umístěny do Prostějova, do bytu.

Další fotky zde.

Aranka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodina nechce být jmenována. Děkujeme!


Kočka, kastrovaná, nar. 10/2014

Moly je hezká tříbarevná kočička, která má za sebou smutný život. Hladová a zubožená se krčila na plechové střeše garáže, protože se bála volně puštěných psů. Na střeše porodila i koťata a ta, jak se začala pohybovat, popadala ze střechy dolů a psi je na místě roztrhali! moly250.jpg
V létě dosahovala na rozpálené střeše teplota až k 50 stupňům! Paní už se na to nemohla dívat a šla sousedku upozornit a zeptat se jestli ví, že se tam kočka zdržuje a že nemůže dolů a bylo jí řečeno, že ji to nezajímá, že kočku si přinesla vnučka. Paní se odhodlala a kočku od sousedky "ukradla", přivezla ji k nám a tím jí zachránila život. Moly je velmi vděčná a mazlivá kočička. 3.9.2015 byla Moly spolu s Arankou umístěny do Prostějova, do bytu.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Maud

30. 8. 2015

maud250.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 4/2014

Maud je nádherná, světle šedá mourečka, která se objevila na sídlišti Větrná hůrka v Hodoníně. Zdržovala se tam v okolí dětského hřiště a pískoviště a jedna z maminek zavolala na Městskou policii a ta se obrátila na nás. Dali jsme na náš FB fotku kočičky a výzvu, zda se někomu neztratila, ale nikdo se nám neozval. Maud se zatím nijak neprojevuje, byla velice unavená a hladová a tak zatím pouze jí a spí a nebo pro změnu spí a jí :-)
12.7.2015 Po dvou měsících už víme, že
Maud je velmi milá a hrozně krásná kočka. Velmi mazlivá a vděčná za každé pohlazení. Neskutečně kouká! :-) Opatruje všechna koťata, i odrostlá. Jak se k ní některé dostane, hned ho poumývá od hlavy k patě! 30.8.2015 Maud byla umístěna do Brna, do bytu ke kočce.
 

 

Další fotky zde.

Maud byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Lukášek, Šivon (nyní Belinka) a Lalíbela

29. 8. 2015

ObrazekObrazeklalibela200.jpg  
 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Medlin 03

7. 8. 2015

medlin350.jpgKočka, kastrovaná, nar. 2009

Medlin je krásná dlouhosrstá kočka z Dubňan, kde zůstala u domku po zemřelé majitelce. Je matkou koťat, která jsme tady chytali na podzim 2014, ale tehdy jsme Medlin pokládali za plachou. Později onemocněla, zvracela a trpěla průjmem a tak jsme ji odchytli, vyléčili a zjistili, že není plachá, byla jen velmi vystresovaná a bojácná. Dnes můžeme říct, že je to velice milá a přítulná kočka, ostatních koček se bojí, ale jedna submisívní kočka by jí určitě nevadila. Nemusí chodit ven, bude šťastná i v bytě, hlavně, aby tu nechyběl milující páníček. 7.8.2015 byla Medlin umístěna do Strážnice, do domku se zahrádkou jako jedináček, dříve zde byla Koletka.

Další fotky zde.

Medlin byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byly Daniela, Markéta, Pavla a kočičky Mia a Zrzina z Brna. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 4

Dafinka

3. 8. 2015

dafinka250.jpg

Kočka, nar. 3/2015

 

Dafinka je krásná bílomourka s delší srstí. Dostala své jméno podle kamionu DAF, který ji přivezl v motoru. Urazila tak cestu z Moravské Nové Vsi, kde řidič parkoval až do ČSAD v Hodoníně. Byla přehrátá, pokaděná  a velice vyděšená. Za pár dnů se zotavila, baštit jí chutná, ale moc se jí nelíbí velké množství koček, které tu jsou a ráda by co nejdřív do nového domova. 3.8.2015 byla umístěna do Moravské Nové Vsi, do domku jako jedináček.

 

Další fotky zde.

Dafinka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Martinka, Ivuška a Peťa

29. 7. 2015

martinka350.jpg

ivuska350.jpg

peta250.jpg

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54

následující »