Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naši v novém domově

Příspěvky

Salima

7. 3. 2015

sali300.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 7/2014

 

Salima je mourovatá kočička, kterou našly děti na cyklostezce v Hodoníně, kde se pletla cyklistům pod kola a přinesly ji k nám. Je to mladá, moc milá a mazlivá kočička, která u nás čeká na svůj nový domov. 7.3.2015 byla Salima umístěna do Želešic Brno venkov, do bytu ke kočce.

 

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Judita

6. 3. 2015

judita420.jpgKočka, kastrovaná, nar. 2010

Judita je hezká bílomourovatá kočka, která se koncem loňského roku objevila v Hodoníně na sídlišti v Bažantnici. Jedna paní ji začala u domu krmit a nahlásila to nám. A protože začala zima, vzaly jsme Juditku k nám, ale ona si do dnešního dne nezvykla - bojí se ostatních koček a odmítá opustit koupelnu, dokonce nechce ani dolů se skříňky, tráví v pelíšku celé dny a i na záchod chodí tajně v noci nebo ji musíme v koupelně zavřít. Judita měla zánět a v tlamičce posledních několik zubů, ty jí byly odstraněny, ale to jí nedělá žádné potíže se nabaštit. Je to velmi milá a mazlivá kočička a moc naléhavě potřebuje do nového domova, u nás je moc smutná. Je vhodná jako jedináček, ale jednu klidnější kočku by určitě snesla, vhodná do bytu nebo do domku se zahrádkou. 6.3.2015 byla Judita umístěna do Tišnova, do domku, kde bude rozmazlovaným jedináčkem (místo Dotty).

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 4

Míša 08

1. 3. 2015

misa300.jpgKocour, kastrovaný, nar. 2012

Kocourek Míša se objevil v jednom brněnském vnitrobloku. Nikdo nevěděl odkud přišel, nikdo ho nepostrádal. Místní obyvatelé ho však vyháněli a polévali ho studenou vodou. Naštěstí jeho osud nebyl lhostejný hodné paní, která nás na něj upozornila. Míša je kastrovaný cca 2-3 roky starý kocourek.  Jménu Míša odpovídá jeho klidná a pohodová povaha i vzhled. Rád si užívá dobrého jídla a teplého pelíšku. 1.3.2015 byl Míša umístěn do Brna, do domku se zahrádkou.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Beruška 04

27. 2. 2015

beru250.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 6/2014

 

Beruška je bílomourovatá kočička, která se potulovala v nákupním centru Cukrovar v Hodoníně, v areálu Mountfieldu, jehož zaměstnanci nás zavolali a my jsme Berušku odchytily. Je to hravá a milá mladá kočička, která vám bude dělat radost. 27.2.2015 byla Beruška umístěna do Brna, do bytu, zatím jako jedináček, ale v plánu je pejsek.

 

Další fotky zde.

Beruška byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Miloš a Tanja. Děkujeme!

 

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Thalia a Esterka

22. 2. 2015

thalia300.jpeg

Kočka, kastrovaná, nar. 8/2014

 

Thalia je jedním ze 4 koťátek z Mikulčič, které donesla kočka k lidem na zahradu. Paní chtěla po manželovi, aby je svázal do pytle a vyhodil do lesa, ale tomu jich bylo líto a kontaktoval nás. Kočku jsme vykastrovaly a Thali teď hledá nový domov.
Thalinka se nejdříve lidí bála a byla opatrnější, ale po měsíci u nás se z ní stala velká mazlivka. Když vyhledává lidskou společnost, umí mňoukat až do té doby, než si pro ni dojdete. Ráda si hraje a dovádí se svými sourozenci, ale k večeru už se chystá na spánek a drží se u člověka jako pejsek. 22.2.2015 byla Thalia umístěna společně s Esterkou do Zakřan, pošta Zastávka u Brna, do domku k pejskovi.

 

Další fotky zde.     Video zde.

 

Thalia byla  adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Oldřiška a kočičky Bělinka a Micinka. Moc děkujeme!esterka250.jpg

 

Kočka, kastrovaná, nar. 3/2013

Esterka živořila na vesnici u obchodu, tam i přespávala, čekala až jí někdo dá najíst. Měla velikou kýlu, dnes už je po operaci a je v pořádku. Je trochu nedůvěřivá, ale jak si na vás zvykne, je moc hodná.S jednou kočkou se určitě snese. Na svůj vysněný domov čeká už rok.  22.2.2015 byla Esterka umístěna společně s Thalií do Zakřan, pošta Zastávka u Brna, do domku k pejskovi.

Fotky Esterky najdete zde.

Esterka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Jana a Tonda Zapletalovi & kocourci Flíček a Mourinek a kočička Míša. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Edward střihoruký

16. 2. 2015

edward250.jpgKocour, kastrovaný, nar. 3/2013

Tento kocourek se potuloval okolo činžáků ve Strážnici až si ho všimla paní, která tam krmí kočky. Kocourek měl z neznámého důvodu oholenou polovinu těla, zda to byla něčí hloupá zábava nebo jiný důvod, to se už nedozvíme, kocourek skončil u nás a dostal jméno Edward střihoruký. Je to moc milý a mazlivý kocour, rád si zařádí, ale také se rád stulí na klín a vrní a vrní... Na svůj nový domov čeká už téměř rok, nelíbí se právě vám? 16.2.2015 - Edward byl umístěn do Brna, do domku k pejskovi, který je také z útulku.

Fotky Edwarda najdete zde.

Edward byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli manželé Břečkovi a Toska - nejlepší kočka na světě. Moc děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 4

Valentýna a Vendelín

14. 2. 2015

v300.jpegKočka, kastrovaná, nar. 8/2013

Valentýna se přitoulala na zahradu jednoho domu v Rybářích v Hodoníně. Nejdříve se nedala chytit, bála se, ale později se ukázalo, že je to kočička přítulná a mazlivá. Je mladá a velmi temperamentní, potřebuje si s někým hrát, takže musí mít kočičího parťáka! 21.10.2014 byla Valentýna umístěna spolu se Sun do Brna, do bytu.
Valentýna byla po dobu pobytu u nás adoptována  na dálku, její adoptivní rodinou byla paní Jana Hegerová. Děkujeme!

sun250.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2014

 

Sun je kočička, která se v Hodoníně na Národní třídě přitoulala do obchodu "Slunce" a hodlala se tam ubytovat. Zavolaly nám prodavačky, že si neví rady a tak kočička putovala k nám a podle místa nálezu dostala jméno Sun - slunce. 21.10.2014 byla Sun umístěna spolu s Valentýnou do Brna, do bytu. 25.12.2014 Sun podlehla FIP.

 Fotky Valentýny a Sun zde.

 

vendelin250.jpgKocour, kastrovaný, nar. 7/2014

Vendelín, je kocourek, který zmateně pobíhal po ulici S.Viatora v Hodoníně. Našla ho paní, která už má doma několik koček, nemohla si ho nechat a přinesla ho k nám. Vendelín je nádherný, uhlově černý kocourek, povahou milý, hravý a tak velký mazel, až vám to bude na obtíž :-)  14.2.2015 byl Vendelín umístěn k Valentýně do bytu v Brně.

Další fotky Vendelína z pobytu u nás zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Emička 02 a Lea

14. 2. 2015

emicka250.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 5/2014

Emička je jedno ze tří koťat kočky Lei. Kočičí máma je přivedla do zahrady jednoho domku v Mikulčicích. Paní si je bohužel nemohla nechat a Lea i s koťaty skončila u nás. Emička je veselá, hravá, zvídavá. Je vhodná do bytu i do zahrádky. Pejska se nebojí. Je hodně mazlivá, dokáže ležet na klíně i hodiny.  14.2.2015 byla Emička umístěna do Kyjova, do domku se zahrádkou.

Další fotky z pobytu u nás z nového domova zde.

Emička byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Jana Kosňovská. Děkujeme!

 

lea180.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2012

Lea je milá, dobře stavěná kočička, která přivedla svá tři koťata jedné paní na zahradu rodinného domku v Mikulčicích.
Její koťátka dostali jména Vašík, Emička a Žofinka. V současné době už jsou koťata odstavená a Lea je připravena odejít do nového domova.
Její příběh čtěte zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 6

Bublinka

6. 2. 2015

bublinka300.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2014 

Bublinka byla nalezena jako koťátko mezi Bojanovicemi a Hodoninem, v lese, kde se choulila v papírové krabici! Kočička byla značně prochladlá a vyhladovělá, teď se má již k světu a je štastná za dočasný teplý domov. Je milá, přítulná a hravá. 6.2.2015 byla Bublinka umístěna do Prostějova, do domku ke kočce.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Hugo 02

1. 2. 2015

hugo250.jpg

Kocour kastrovaný, nar. 5/2012

Hugo je obrovský černý kocour, malinko orientálního vzhledu (má dlouhý čumáček). Je velmi přátelský, hodný a mazlivý. Rád se chová, mazlí a tulí a je vhodný i k dětem. Má rád kočičí společnost. Hugo a  Babetka  byli 23.4.2013 umístěni ke kocourkovi Edovi do Vracova. 23.5.2014 byli všichni tři vráceni, z finančních důvodů, protože si jejich majitelka nedokázala spočítat peníze a k těmto třem si pořídila ještě další tři kočky (více zde). Eda už nový domov má. Vzhledem k tomu, že byl Hugo už jednou vrácen zpět do útulku kde nyní čeká už skoro rok, nový domov by si moc zasloužil.
1.2.2015 byl Hugo umístěn do Uheského Brodu, do bytu jako jedináček.

Fotky Huga v jeho prvním domově s Babetkou a Edou zde.  
Fotky Huga u nás a z jeho druhého domova zde.

Hugo byl  adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli kocouří kluci Čenda a Matěj.  Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 7

Kocour, nyní Deryl

26. 1. 2015

kocour350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2013

Kocour je úžasný kocourek, rodinný typ, společník do každého typu rodiny. Bude vás provázet na každém kroku a všechno dělat s vámi, rád se tulí a nedělá mu problém si o to říct a za malý pamlsek je váš! Zaspí úplně všude a v nepochopitelných polohách, je to velký lenoch. Osvědčil se i ve zkoušce se psem. Svoji pubertu prožil na volné noze, takže teď už je klidnější a užívá si každé pozornosti. Je zvyklý žít ve skupině koček, má hygienické návyky. Kocour má mírně poškozené levé očičko, ale to mu nic neubírá na kráse. Rád je venku, běhá a skáče po stromech. Je očkovaný, odčervený a připravený na odchod do nového domova. Je vhodný jako společník ke kočce, ale pouze do domku se zahrádkou. 26.1.2015 byl Kocour umístěn do Měnína, do domku se zahrádkou ke dvěma pejskům.

Další foto zde.

Kocour byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Andrea Kudláčová & kočička Misha a Julča a kocourek Diamond. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Tabita a Whisky

25. 1. 2015

tabita01.jpgMourečku Tabitu vyhodil někdo i s její maminkou v areálu policie, kde krmíme plaché kočky. Obě byly velmi vystresované, po příchodu k nám se z nich vyklubaly velmi milé a hodné kočky. Tabita byla 30.12.2009 umístěna do domku se zahrádkou do Doubravčic.

Fotografie z nového domova Tabity ve fotogalerii na Kocky-online.cz.

27.5.2015 přišla smutná zpráva, Tabitka odešla do kočičího nebe, více se dočtete ve zprávách níže. Tabitko, je nám to líto.


whisky200.jpgKocour, kastrovaný, nar. 7/2014

Whisky je kocour z akce "Kastrace v Dubňanech", kdy u jednoho domu zůstaly kočky po zemřelé majitelce, sousedka je krmila a kočky se pomnožily. Po kastraci se jim hledají nové domovy, Plyšáček a Sherry už jsou v nových domovech moc spokojení. Whisky je hodný, mazlivý kocour.   25.1.2015 byl Whisky umístěn do Šestajovic k Tabitě a dalším pěti kočkám.

Další foto Whiskyho a Tabity z jejich nového domova zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 6

Lilinka 02

23. 1. 2015

lili350.jpgKočka, nar. 4/2014

Lilinka bohužel zaplatila vysokou cenu za výběr špatného veterináře. Jako koťátko byla vyhozená k firmě, kde se nad ní smilovali zaměstnanci. Začali ji tam krmit a nechali ji tam žít. Jednou přišla Lilinka se zlomenou packou, měli o ni starost a tak na své vlastní náklady vzali Lilinku k veterináři - MVDr. XY ve Skalici. Lilinka podstoupila operaci packy a dostala gel na drobné poranění, kterým jí prý mají packu natírat. To vše se událo před dvěma měsíci! Co bylo záměrem operace a co se vůbec během operace provádělo Lilince s pacičkou, nad tím zůstává rozum stát. Dnes (8.12.2014) po důkladné prohlídce bylo rozhodnuto, Lilinka musí na amputaci celé packy, ta už je bez šance na záchranu. Více zde. Lilinka je po amputaci, je moc statečná a hodná a brzy bude hledat nový domov. 23.1.2015 byla Lilinka umístěna do Brna, do bytu, kde jí budou dělat společnost kočičí kamarádi.

Další fotky  zde.

Lilinka byla  adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Petra Bachtíková. Moc děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 6

Pesi a Ferda 03

22. 1. 2015

pesi270.jpgKocour, kastrovaný, nar. 7/2014

Pesi je kocour z akce "Kastrace v Dubňanech", kdy u jednoho domu zůstaly kočky po zemřelé majitelce, sousedka je krmila a kočky se pomnožily. Po kastraci se jim hledají nové domovy, Plyšáček a Sherry už jsou v nových domovech moc spokojení. Pesi je hodný, mazlivý kocour. 22.1.2015 byl Pesi umístěn spolu s Ferdou do Babic, do domku ke kocourkovi.

Další foto zde.

fer350.jpg
Kocour, kastrovaný, nar. 6/2014

Ferda se objevil před domem majitelky našich bývalých svěřenců Domina, Pišta a Mery. Byl čistý, nebyl nijak podvyživený, ale měl obrovský hlad a byl unavený. Nikomu nechyběl. Ferda je milý a mazlivý kocourek. Je vhodný i k dětem. 22.1.2015 byl Ferda umístěn spolu s Pesim do Babic, do domku ke kocourkovi.

Další fotky zde.

Ferda byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla firma IZOVELLA s.r.o. a kocour Markus. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Majka z Gurunu spadla z oblakov

16. 1. 2015

majka350.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 2011

Majka je mourečka, která se jednoho dne objevila na zahradě naší kolegyně Lucky. Lucka ji několikrát vynesla na ulici, ale vždy se vrátila. Nikdo nevěděl, kde se tam vzala, prostě "spadla z nebe". Lidi má moc ráda, ale ostatní kočky nemusí, je tedy vhodná spíše jako jedináček. 16.1.2015 byla Majka umístěna v Hodoníně, do domku, jako jedináček.


Fotky Majky z Gurunu najdete zde.

Majka byla  adoptována na dálku. Její adoptivní rodinou byli Vykoukalovi a Koukalovi & kočky Mau, Xeně, Fren, Hubert a Chelsea. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Míša 06

15. 1. 2015

misa300.jpgKocour, kastrovaný, nar. 7/2009

Černého kocourka Míšu našel náš známý vyhladovělého u obchodu, kde se potuloval a chodil za lidma. Míšánek je hodný, hravý a přítulný. Hned si zvykl na kočky i na pejsky. Přes den občas chodí ven, ale v noci spí doma v pelíšku. Je vhodný spíše do domku se zahrádkou. 15.1.2015 byl Míša umístěn do Mikulčic, do domku ke třem kočkám.

Míša byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla paní Michaela Valiánová. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Fotografie: Míša | Komentářů: 0

Kvido

11. 1. 2015

kvido250.jpegKocour, kastrovaný, nar. 5/2014

Kvido je jedním z koťat nalezených v krabici u železniční tratě v Lužicích spolu se svými sourozenci, kteří dostali jména Natan, Lulu a Berry a najdete je také v nabídce. U tratě koťata někdo odložil, aby se jich zbavil a lidé, kteří je našli je přinesli k nám do útulku. Kvido je překrásně zbarvený - mramorovaný a je milý, mazlivý a hravý. 11.1.2015 Kvido byl umístěn do Strážnice, do bytu kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Kvido byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Eva, Klára, Roman, pes Barney a kočka Sofie. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Ori a Agátka

3. 1. 2015

eqawd1ndtknt8odfxpmsgag0abwz06btnb5eth2cavrafv-n-m9opbrrfu3a94p5_yowbes.jpgKočka,  kastrovaná, nar. 6/2013

Kočička Ori, Orina nebo Oríša jak jí říkáme je neustále v pohybu a ráda si hraje. Přinesli ji děti, které ji našli u paneláku. Její největší kamarádkou je Agátka a proto pokud by šla do nového domova určitě by neměla jít sama, ale právě s ní. Ori je milá a mazlivá kočička. 3.1.2015 Ori s Agátkou čekala na svůj nový domov v Kunovicích, v domku se zahradou a protože se nám nepodařilo za celý rok najít jim nový domov, paní, která nám kočičky depozitovala se rozhodla nechat si je a poskytnout jim domov trvale.

Fotky Ori najdete zde

Ori byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Andrea Kudláčová & kočička Misha a Julča a kocourek Diamond. Děkujeme!
agatka270.jpgKočka, kastrovaná, nar. 10/2013

Agátka je hodná a milá kočička, která je zvyklá na kočičího kamaráda. Dostala se k nám jako koťátko, dnes už je zní dospělá mladá kráska. Určitě nemůže jít do nového domova sama. Nejlépe s její kamarádkou Ori. 3.1.2015 Agátkou s Ori čekala na svůj nový domov v Kunovicích, v domku se zahradou a protože se nám nepodařilo za celý rok najít jim nový domov, paní, která nám kočičky depozitovala se rozhodla nechat si je a poskytnout jim domov trvale.

Fotky Agátky najdete zde.

Agátka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Roman a Hana Palovi a kočičky Sisinka, Čokinka a Adinka. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Tobiáš 03

2. 1. 2015

tobias250.jpegKocour, kastrovaný, nar. 4/2014

Tobiáš je jedním ze dvou kocourků, které přivezl pán na veterinu. Byly jsme s ním domluveni na vykastrování jeho kočky, ale on ji přivezl i s jejími dvěma koťaty s tím, že s nimi domů nesmí, že je má v Hodoníně někde "udat" a tak samozřejmě oba kocourci skončili u nás. Tobiáš je jako každé kotě, mazlivý, roztomilý a velmi hravý, proto by neměl být sám, potřebuje ke svým hrám parťáka. 2.1.2015 byl Tobiáš umístěn do Lysice, do domku, kde bude rozmazlovaným jedináčkem a jako parťák mu na jaře přibude štěně.

Další fotky z pobytu u nás i z nového domova  zde.

Tobiáš byl  adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Petra Bachtíková. Moc děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Markétka a Alf 02

1. 1. 2015

marketka350.jpegKočka, nar. 6/2014

Markétka je jedním z koťat kočky, kterou jsme kastrovaly v Kosticích.
Je to milé a hravé kotě, jako všechna koťata a proto bude ke svým hrám potřebovat parťáka. Do nového domova může odejít s kterýmkoliv kotětem od nás. Kastrována zatím pro nemoc nebyla. 1.1.2015 byla Markétka umístěna spolu se svým sourozencem Alfem do Rohatce, do domku ke dvěma pejskům.

Další fotky Markétky z pobytu u nás i ze společného nového domova s Alfem zde.

Markétka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Jana Horáková. Děkujeme!

alf300.jpgKocour, nar. 6/2014

Alf je jedním ze čtyř koťat kočky, kterou jsme kastrovaly  v Kosticích. Dvě koťata už domov mají, u nás zůstává Alf a Markétka. Alf je nádherný zrzavý kocourek, milý a hravý. Pro nemoc nebyl zatím kastrován.  1.1.2015 byl Alf umístěn spolu se svým sourozencem Markétkou do Rohatce, do domku ke dvěma pejskům.  

Další fotky Alfa z pobytu u nás zde.

Alf byl adoptován na dálku, jeho adoptivní rodinou byla Darja Čablová. Děkujeme!

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Mikuláš 04

30. 12. 2014

mikulas250.jpegKocour, kastrovaný, nar. 4/2014

Mikuláš je krásný černobílý kocourek, který se jednoho dne objevil v Hodoníně v zahrádkářské kolonii na Výhoně. Paní, která tam krmí plaché, námi vykastrované a ošetřené kočky nám to nahlásila a tak Mikuláš putoval k nám do depozita. Je to moc hodný  a milý kocourek. 30.12.2014 byl Mikuláš umístěn do Lužic, do domku kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Mikuláš byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla firma IZOVELLA s.r.o. a kocour Markus. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Fidorka (03) a Kevin (03)

24. 12. 2014

fidorka300.jpegKočka, kastrovaná, nar. 3.6.2013

Fidorka je sourozenec Chelsey. Je to malá divoška,která ráda zkoumá okolí a soupeří se sourozenci. Malý jedlík a mazlíček. Má ráda ostatní kočičí kamarády určitě by neměla jít sama do nového domova případně doporučujeme stejně starého kočičího kamaráda. 23.1.2014 byla Fidorka umístěna do Ratíškovic, do domku k pejskovi.

Další fotky Fidorky z pobytu u nás a z nového domova zde.

 

Děkujeme paní Markétě Tranové, že Fidorku po dobu jejího pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku. Děkujeme! 

kevin300.jpgKocour, nar. 7/2014

Kevin je kocourek, který se hladový potuloval po Dolních Bojanovicích. Je to krásně vybarvený bílomourek, je hravý a k lidem přátelský a velký mazel. 24.12.2014 byl Kevin umístěn do domku, do Ratíškovic k Fidorce.
13.5.2015 přišla smutná zpráva, Kevina srazilo auto.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Bobeš(04) a Amélie

23. 12. 2014

bobes02-02.jpg Mourečka Bobeše jsme přijaly v červenci 2011 poté, co jeho maminku přejelo na sídlišti auto. Zůstalo po ní ještě jedno kotě, to si vzala jedna paní, Bobeše pak přinesly děti k sestře Nadi Tomalové, ta zavolala nám. 9.10.2011 byl umístěn ke kočce do bytu do Zlína. 23.12.2014 k Bobešovi přibyla Amélie.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

Zprávy z jeho nového domova si můžete přečíst zde.

ameli300.jpgKočka, kastrovaná
Amélie je kočička, kterou našla slečna při venčení psa v Josefově. Kočička byla naprosto vysílená, vyhublá a jen odevzdaně ležela. Co bylo s Amélií dál, to se dozvíte zde.
Amélie se zotavuje, přibrala, dobrala antibiotika. Je velmi hodná a mazlivá. 23.12.2014 našla Amélie domov v bytě, ve Zlíně u našeho bývalého svěřence Bobeše.

Další fotky  zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 10

Jessica

7. 12. 2014

jessi4000.jpgKočka. kastrovaná, nar. 10/2010

Jessica je dlouhosrstá týraná kočička, kterou její majitelé zavírali do malé tmavé komory. Postupem času žila jen tam, sama a ve tmě. Momentálně je v dočasné péči u lidí, kteří ji zachránili, ale ti si ji bohužel z finančních důvodů nemůžou nechat. Nutně hledá nový domov! Jessica je úžasná, přítulná a velmi hodná kočička. I přes všechno, co si prožila, má lidi velmi ráda. Ráda se mazlí, hladí a je vděčná za každou pozornost. Vyžaduje citlivou péči a není vhodná k malým dětem, které by ji tahaly. Není agresivní, nikoho nepoškrábe, ale velmi by ji to stresovalo. Má strach z tmavých a uzavřených prostorů. Může jít jako jedináček i k ostatním kočkám. Pejsci jí také nevadí. 7.12.2014 našla Jessica nový domov v  Šakvicích u Hustopeč, v domku se zahradou, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.  

Další fotky zde.

Jessica byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Lucie Pokorová a Sunny, Ella, Lotta a Toffy. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 5

Tom

7. 12. 2014

tom300.jpegKocour, kastrovaný, nar. 2008

Tom je nádherný, velký, asi 6 letý kocour, který žije se svou majitelkou v jednom domě pečovatelské služby. Paní se špatně pohybuje, péče o kocoura ji zmáhá a navíc chce odejít do domova důchodců, kde kocoura nemůže mít a tak nás požádala, abychom mu našli nový domov. Kocour je hodný, čistotný a mazlivý. Bude stejně rád v bytě jako v domku s možností výběhu. K nám ho brát zatím nechceme, aby nebyl ve stresu nebo neonemocněl, na svůj nový domov čeká ve svém současném domově. 7.12.2014 našel Tom svůj trvalý domov u rodiny v Rohatci, v domku se zahradou.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Shay

7. 12. 2014

shay400.jpeg

Kočka kastrovaná, nar. 2/2013

Shay byla se svými koťátky vyhozena do papírové krabice vedle kontejnerů s odpadky. Po příchodu k nám byla ve velmi špatném zdravotním stavu, zuřivě se škrábala, dělaly se jí lysiny a byla vyhublá na kost. Shay je alergická na bleší kousnutí a musí neustále nosit antiparazitní obojek (mění se každých 5 měsíců). Krásně se u nás zakulatila a konečně prospívá. Je to moc mazlivá a přítulná kočička, která vyhledává a potřebuje lidskou společnost. Ráda si hraje s šantou kočičí a její nejoblíbenější místo je parapet a psací stůl. Ráda chodí ven, ale zdržuje se pouze blízko domu, vhodná jen do domku se zahrádkou. Kočičí společnost nezvládá moc dobře, ale časem by si na  kočku zvykla, ideálně jako rozmazlovaný jedináček. Pejsci jí nevadí. 5.12.2014 našla Shay nový domov v Lužicích, v domku se zahradou, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Fotky Shay zde.

Shay byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla paní Hana Zemanová a 15 kočičích kamarádů.  Moc děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Lotta

30. 11. 2014

lotta400.jpegKočka, nar. 8/2014

Lottu k nám přinesly dvě paní. Prý se potulovala kolem školy. Děcka ji tam tahaly, dostala i najíst, ale byla velmi nemocná. Měla zhnisané oči a veliký průjem. Lotta je moc milé kotě. Umazlené, uvrněné, asistující, z lásky jemně kouše do nosu a uší, prostě k nezaplacení. :) S ostatníma kočkama dovádí a nemá respekt ani před velkýma. Ke svým hrám potřebuje parťáka, proto by neměla být v novém domově sama. 30.11.2014 byla Lotta umístěna do Ostopovic, do bytu k pejskovi a dvěma kočkám.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Eliášek 03 a Sebastian 03

30. 11. 2014

eliasek400.jpeg

Kocour, kastrovaný, nar. 3/2014

Hendikepovaný Eliášek se přitoulal vyhladovělý a nemocný na zahradu domu v Mikulčicích, kde je naše depozitum. Na jednom oku měl veliký glaukom. Po pár dnech se nám ho podařilo odchytit a na veterině oko vyoperovali a kocoura vykastrovali. Eliášek, neboli "Krásnoočko", jak mu s oblibou říkáme, si u nás zvykl na společnost lidí a stal se z něj velmi mazlivý kocourek, který si rád zdřímne na klíně.  Občas se ještě umí při hraní leknout a to hlavně na stranu, kde mu chybí oko. 30.11.2014 - Eliášek byl umístěn spolu se Sebastiánem 03 do Březnice v okrese Zlín, do domku se zahradou.

Eliášek byl po dobu pobytu u nás  adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Mirka Hutáková. Děkujeme!

seba250.jpg
O Sebastiánovi se dočtete zde.

Další fotky Eliáška a fotky ze společného domova obou zde.

 
 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Sebastian 03

30. 11. 2014

img_4636.jpg

Kocour, nar.  9/2013

Sebastiana jsme spolu s dalšími 3 koťaty odchytly v areálu MŠ ve Skalici. Podle učitelek se tam kočky množily už přes 10 let a koťata vždy přes zimu umřela. Na dotaz, proč už je dávno nedaly vykastrovat, nám bylo řečeno, že to přece není v jejich popisu práce. Místo toho učí děti, že kočky jsou fuj, jsou nemocné a ať na ně nesahají.
Koťata byli opravdu ve velmi špatném a zanedbaném stavu. Všichni trpěli na herpes virus a přes neskutečně zhnisané oči už skoro ani neviděli. Sebastian byl vůdce "smečky". Byl z nich největší a při odchytu si nás přišel velmi blízko prozkoumat. Na teplý domov, plnou misku a mazlení si zvykl téměř okamžitě. Není to žádné ustrašené kotě, rozkouká se velmi rychle. 
Sebastian je velký mazel. Rád u všeho asistuje a pomáhá. Když se mu zrovna nikdo nevěnuje, začne se otírat o nohy a my pak máme co dělat, abychom nezakopli. Je velmi přátelský i na ostatní zvířata. Vhodný jako společník k další kočce do domku se zahrádkou, už se snaží nakouknout ven. 26.1.2014 byl Sebastian umístěn do Mikulčic, do domku. 
Fotky Sebastiana z jeho pobytu u nás a z nového domova zde.
 
Děkujeme Jardovi a Viole, kteří Sebastiana během jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!
 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 6

Eda 03

29. 11. 2014

eda400.jpg18.3.2013 byl Eda umístěn od nás do Vracova do domku se zahrádkou, spolu s Hugem a Babetkou.
30.5.2014 byli všichni tři vráceni, z finančních důvodů, protože si jejich majitelka nedokázala spočítat peníze a k těmto třem kočkám si pořídila ještě další tři kočky, více zde. 

Hugo a Babetka jsou stále u nás v depozitu a Edovi se podařilo najít nový domov hned u našich bývalých svěřenců - Domina, Pišty a Merynky, více zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54

následující »