Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naši v novém domově

Příspěvky

Fidorka(02) a Kail(02) (nyní Kim)

23. 1. 2013

fidorka-kail-doma01.jpg

Zrzečka Kaila hodil někdo ještě spolu s Ofélií ve Strážnici zavázané v tašce přes plot do zahrady. Jsou trochu bojácní, ale citlivý přístup to jistě spraví. Je vhodný jako kamarád ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo do domku se zahrádkou. 23.1.2013 byl společně s Fidorkou umístěn do Brna do bytu a přejmenován na Kima.

 

Děkujeme Petrovi Elznerovi, Alfrédce a Mariance, kteří Kaila podporovali formou adopce na dálku.

Fotky z doby jeho pobytu u nás a nového domova najdete  zde.

3.3.2013
Fidorka s Kimečkem sou naší mazlíci občas zlobí ale jsme rádi že je máme oba.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Wolfi

21. 1. 2013

wolfi01.jpg Wolfi je krásný kocour, zbarvením podobný vlkovi. Poté, co jej někdo zřejmě vyhodil, živořil u zbořeniště za kulturním domem v Hodoníně. Pán, který si ho všimnul a pak chodil krmit, získal přesvědčení, že přestože se velmi bojí a zažil venku těžké chvíle, je asi ochočený. Je klidný a vyrovnaný a za dobré nakrmení velice vděčný. Velmi nutně hledá domov, aby se nemusel vrátit tam, kde strádal. 21.1.2013 byl umístěn jako jedináček do bytu do Valtic. Zprávy z nového domova najdete zde.

Děkujeme manželům Břečkovým  naší bývalé svěřenkyni Tosce, kteří Wolfiho během jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Tomča

15. 1. 2013

tomca03.jpgMourečka Tomča pochází od lidí, kteří měli tři nevykastrované kočky a kocoura a obrátili se na nás o pomoc s umístěním koček a koťat, když se ocitli ve finanční tísni a potřebovali odjet za prací do zahraničí. Je bezproblémová, hodná, kontaktní, zvyklá na život v bytě, ale spokojená bude samozřejmě i v domku se zahrádkou. U nás byla velmi nešťastná, a tak jsme ji majitelce 15.1.2013 vrátily.

Děkujeme Jan a Lenka Niesytovi & Linda a Scarlet. kteří Tomču během jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Barnabáš 03 a Ned (nyní Garfield)

13. 1. 2013

 

barnabas03-02.jpg ned01.jpg

Mouratého kocourka Barnabáše našla v 9/2012 paní na náměstí Osvobození v Hodoníně, kde seděl na pomníku sovětských padlých hrdinů. Bylo jí ho líto, protože bylo evidentní, že k venkovním kočkám, které tam s ostatními lidmi krmí, nepatří. Zrzečka Neda jsme v 7/2012 přivezly spolu se dvěma sourozenci a maminkou z Bojanovic, když jejich majitel vyhrožoval, že je zabije. Nedovi sourozenci byli plaší, podařilo se nám je umístit do hospodářského stavení, maminku Terezku jsme umístily do domku se zahrádkou do Bystřice pod Lopeníkem. A úplně nakonec se dočkal i Ned - 13.1.2013 byl spolu s Barnabášem umístěn do Rakouska.

Děkujeme Petrovi Elznerovi, Alfrédce a Mariance, kteří Barnabáše během jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

Fotky Barnabáše z doby jeho pobytu u nás najdete zde, fotky Neda zde, fotky z nového domova najdete v albu Barnabáše.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Sebastián 02

11. 1. 2013

sebastian02-02.jpg Bílošedého Sebastiána srazilo auto a městská policie ho donesla do útulku u ZOO, odkud zavolali nám. Byl tam asi 4 dny. Po zranění na jednu nohu trochu kulhá, jinak je v pořádku. Je dost dominantní, měl by být jedináček někde, kde by byl středem pozornosti. 11.1.2013 -Sebastián byl jako jedináček umístěn do domku se zahrádkou do Rohatce.

Děkujeme Haně Karasové, Tomášovi Michalcovi & kočce Mie, kteří Sebastiána během jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

Fotky Sebastiána zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Jim 02 a Klárka 02 (nyní Albert a Josefína)

31. 12. 2012

fotografie0017.jpgKlárku a Jima jsme přijaly 28.12.2012 spolu s dvěma sourozenci od paní z Moravské Nové Vsi, která v listopadu našla na své zahradě v kůlně 5 opuštěných koťat. Pro jedno domov našli, ale další čtyři se jim umístit nedařilo. 31.12.2012 - Klárka a Jim byli společně umístěni do bytu do Velkých Bílovic.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Kevin(02)

29. 12. 2012

kevin02.jpgČerného Kevina našel pán z Brandlovky, když byl s rodinou na chalupě v Kelčanech. Potuloval se tam sám a dva dny bezradně bloudil. Nakonec si ho vzali starší manželé, ale jelikož z důvodu nemoci si jej nemohli nechat, kontaktovala nás paní a skončil u nás. Kevin je moc hodný, neustále něco zkoumá a pozoruje. Jakmile však vejdu do kuchyně, je z něj rázem velký loudil. Pořád chodí jak ocásek za mnou a mňouká a vyžaduje pozornost a dobrůtku... 29.12.2012 byl umístěn ke kocourovi do Brna do bytu. Zprávy z jeho nového domova si můžete přečíst zde.

Děkujeme Lindě Šildové & Drobkovi, kteří Kevina během jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Kate

27. 12. 2012

kate01.jpg Bílomouratou Kate našel 8.8.2012 asi 9letý chlapeček u kasáren, kde se každý měsíc koná chovatelská burza (a kde pravidelně nacházíme vyhozená koťata, která se na burze neudala). Nesl ji domů a my jsme zrovna jely kolem. Řekl nám, že ji našel a nese ji domů, aby jí dal najíst a napít. Daly jsme mu vizitku a řekly mu, aby ji dal mamince, že Kate vezmeme k nám a kdyby ji chtěli, ať se ozvou. Neozvali. U nás je Kate velká kamarádka s Williamem (proto ta jména - Kate a William - opravdu se milují. 27.12.2012 byla umístěna do bytu do Prahy ke kocourovi Charliemu.

Děkujeme Haně Karasové, Tomášovi Michalcovi & kočce Mie, kteří Kate během jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

Fotky Kate z doby jejího pobytu u nás najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Můryna

24. 12. 2012

murina01.jpgMůryna se původně jmenovala Micinka, ale jelikož byla ze začátku zlá na ostatní koťata, začala jsem jí říkat Černá Můra, což postupem času, jak si začala na ostatní zvykat, přešlo do Murysáka a Můryny. Můrynu k nám dala její majitelka na hlídání 7.9.2012 s tím, že má špatnou životní situaci, musí se přestěhovat a dokud nenajde nové bydlení, nemůže se o Můrynu starat. Z Můryny se vyklubala neskutečně umazlená a upovídaná kočička, která má na všechno odpověď. 24.12.2012 byla umístěna jako jedináček do Hodonína do bytu.

Děkujeme Adéle Procházkové & chlupáčům Amis, Dori a Mie, kteří Můrynu během jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Adámek(02)

23. 12. 2012

adamek02-02.jpg Zrzečka Adámka jsme spolu se sestřičkami Lotkou a Luisou dovezly 29.5.2012 od lidí z Bojkovic, kterým se namnožily kočky a oni neměli tolik peněz, aby je všechny mohli uživit. To, že majitelé neměli peníze, bylo vidět i na kočkách - všechna tři koťata byla velmi hladová. Kromě nich mají ještě tři 3týdenní koťata, ty taky přijmeme a kočku jim po kastraci vrátíme.  23.12.2012 byl Adámek umístěn jako jedináček do Boskovic do bytu.

Děkujeme Aleně Čechové a Petrovi Ledvinovi, kteří Adámka během jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

Fotky z jeho pobytu u nás a z nového domova najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Bubu

14. 12. 2012

bubu01.jpgBubu jsme spolu s dalšími třemi koťaty - jeho sourozenci - přijaly od sociálně slabé rodiny, na niž nás upozornila jejich sousedka. Koťata byla plná blech, kočka také, všechny jsme zbavily parazitů, kočku vrátily vykastrovanou zpět. Bubu je mazlivé kotě, živé, temperamentní. 14.12.2012 byla umístěna do Bílovic do bytu.

Děkujeme Linda Šildová & Drobek, kteří Bubu během jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Čita(02)

14. 12. 2012

cita02-01.jpg Čitu jsme spolu s dalšími třemi koťaty - jejími sourozenci - přijaly od sociálně slabé rodiny, na niž nás upozornila jejich sousedka. Koťata byla plná blech, kočka také, všechny jsme zbavily parazitů, kočku vrátily vykastrovanou zpět. Čita je mazlivé kotě, živé, temperamentní. 14.12.2012 byla umístěna ke kocourkovi do bytu do Brna.

Děkujeme Alijevovi Vjačeslavovi & kocourovi Kuzovi s kočce Líze, kteří Čitu během jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Sansa

8. 12. 2012

sansa01.jpg Sansu s její sestrou Ariou jsme odchytli na zarostlé zahradě pokryté odpadky u paní, která kočky nekastrovala a momentálně se nedokáže postarat ani sama o sebe. Byla přijatá ve velmi zuboženém stavu, silně podvyživená (vážila 900g) a zablešená. Byla plachá, ale ve společnosti ostatních koček se okamžitě osmělila. Ke všem kočkám je velmi přátelská a hravá. Ráda se mazlí, ale občas se ještě lekne lidské ruky. 8.12.2012 byla umístěna do domku se zahrádkou v Rohatci. 

Děkujeme MUDr. Daně Vitouškové & kočkám Jonášce, Danovi a Amince, kteří Sansu během jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Milánek

7. 12. 2012

milanek02.jpg Milánka jsme odchytli jako jednoho ze šesti koťat, o které se nikdo nechtěl starat. Spolu se svými sourozenci se toulali po vesnici a sháněli si potravu. Byl přijat vyhladovělý, měl nemocné oči a svrab. Zpočátku byl vystrašený, ale ihned se vrhl k jídlu. Snažil se dospat veškerou únavu. Osmělil se poté, co jsme odchytli i jeho maminku, kterou si prvních pár dnů pečlivě hlídal. Začal si hrát se svými sourozenci a rád spí v jejich blízkosti. Už mu nevadí se nechat nosit a hned začne vrnět. Pokud je sám, začne být vystrašený. 7.12.2012 byl umístěn do Rakvic do domku se zahrádkou k rodině s dětmi a pejskem.

Děkujeme  Alijevovi Vjačeslavovi & kocourovi Kuzovi s kočkou Lízou, kteří Milánka během doby jeho pobytu u nás podporovali formou  adopce na dálku,

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Martin (nyní Toby)

6. 12. 2012

martin04.jpg Bílozrzavý kocour Martin se narodil kočce v chatové osadě Lučina. Kočka tam nechala koťata a pak už se neobjevila. Koťat bylo původně pět, jedno se ztratilo, čtyři koťata přivezla paní, která má od nás Chulia, k nám. 6.12.2012 byl umístěn ke kocourovi do bytu do Brna.

Fotky Martina z doby jeho pobytu u nás najdete zde.

Z nového domova máme tyto zprávy:

11.12.2012:
Dobry den, kocurika sme nakoniec pomenovali Toby, uz na meno obcas reaguje..:-)), inak si s nasim Dastickom od druheho dna rozumeju, hraju sa spolu a dokonca ho Dasty pusti na svoje oblubene miesto. Inak je velmi mlsny a vzdy ma zjedenu tu isti porciu ,ako nas 9 kg kocur, ako prvy a potom este vyjeda misku Dastyho. Dnes sme ho navakcinovali. V prilohe Vam zasielam par fotiek. Majte sa dobre..

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Aimee Mullins (nyní Apolenka)

6. 12. 2012

img_0639.jpg Aimee pochází z Prušánek, kde se přibelhala se šrámem od drátu na krku a hlavě a ucvaknutou přední packou k domu jedné paní. Přijaly jsme ji v pondělí večer a hned jsme s ní jely na veterinu, kde jí byla packa amputována. Na jedno oko je slepá, asi po prodělané nemoci. Hubená je jak lunt a hladová byla jak vlk, druhý den po operaci spořádala dvě misky konzervy a ještě se vrhla na granule... Po operaci už je fit, hopká po třech a její hendikep jí nijak nevadí. Ostatní kočky však velmi nesnášela, a tak nám celé dny v útulku plakala. 6.12.2012 byla umístěna jako jedináček do Hodonína do bytu.

Fotky Aimee z doby jejího pobytu u nás najdete zde.

Děkujeme Janě Bartuškové a Michalovi Adamopulosovi, kteří Aimee během jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Karlík a Karolínka 05

4. 12. 2012

karolinka-karlik_02.jpg Černý kocourek Karlík a zrzavá Karolínka se narodili přitoulané kočce v Žeravicích. Jejich majitel se na nás obrátil, že neví, co s koťaty, a zda bychom mu kočku pomohly vykastrovat. Jedno kotě umístil sám, dvě jsme umístily přes Facebook ještě než jsme je odtud vzaly, a dvě zbylá koťata - Karlíka a Karolínku - jsme nechaly 20.11.2012 převézt ke kolegyně do Chýně u Prahy. Všech pět koťat i s maminkou žili v Žeravicích venku na dvoře, kde byl velký nepořádek. Koťata "bydlela" na křesle uprostřed bývalého hnojníku, v uších měla spoustu svrabu, krmena byla jen mlékem a rohlíky, takže měla průjem. Jejich maminka byla vyhublá, jen kost a kůže. 4.12.2012 byli společně umístěni do bytu do Plzně.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Bambulka(02)

1. 12. 2012

bambulka02-01.jpgBambulku donesla v srpnu 2012 sousedka naší předsedkyně, že ji našla u sebe v zahradě. Bambulka je společenská, mazlivá, absolutně bezproblémová. Je vhodná jako společnice k podobně kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou. 1,12,2012 byla umístěna do Břeclavi do bytu ke kocourkovi a pejskovi.

Děkujeme Darině Boukalové, která Bambulku během jejího pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Jituška 02

11. 11. 2012

jituska02-02.jpg

Tříbarevnou Jitušku našla naše známá v prosinci 2011 u gymnázia v Břeclavi. Potulovala se tam, nikdo se k ní nehlásil, a protože to bylo u hlavní silnice a hrozilo, že ji přejede auto, vzala ji raději k nám. 26.3.2012 byla již jednou umístěna, byla ale kvůli změně v rodinné situaci majitelů vrácena. Jituška je u nás moc nešťastná, trpí tím, že je tu tolik koček. Lidi má moc ráda, je milá, hravá a mazlivá. Bude spokojená jako společnice k podobně staré kočce, ale i jako jedináček, pokud nebude doma příliš často sama. Přestože v předchozím domově měla výběh, vzhledem ke své klidné povaze může být umístěna i do bytu. Nový domov našla díky umisťovací Výstavě pro kočku - 11.11.2012 byla umístěna do Prahy. 

Děkujeme Garfovi, Johance a Flekiemu Straňákovým, kteří Jitušku do jejího prvního umístění podporovali formou adopce na dálku. 

Fotografie z prvního nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

Fotky Jitušky najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Jůlinka(04)

11. 11. 2012

julinka04-01.jpgTříbarevná Jůlinka se delší dobu potulovala v Dubňanech. Když pak v červnu 2012 na rohožce jednoho domu porodila 5 koťat, obrátila se na nás slečna s tím, jestli bychom ji přijaly. Nyní je u nás i s koťaty, o které se vzorně stará. Je tichá a mazlivá. Jakmile se jí dotkne ruka a jemně jí hladím kožíšek, spokojeně vrní. Nejradši odpočívá a zkoumá novinky, co kde trčí. Občas loupí na kuchyňské lince nějakou tu dobrůtku. Už se několikráte stalo, že jsme hledali kousek buchty, rozdělaný sáček se sušenkami nebo i obyčejný rohlík. Nejradši má šunku od kosti a to dokáže vyskočit kamkoliv. Panáčkuje a je schopna i ukousnout prst.:-) Společnost a hraní využívá plně se svými potomky. Velké kočky moc nemusí, dokáže je pěkně nakrknout. Syčí a dává najevo,že je šéf!! Je to moc hodná a mazlivá kočička, ale musí mít na to náladu. Nový domov našla díky umisťovací Výstavě pro kočku - 11.11.2012 byla umístěna do Kladna.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Šarlota(03)

11. 11. 2012

sarlota03-01.jpgSvětle bílozrzavou Šarlotu a její čtyři sourozence porodila kočka 6.6.2012 na rohožce před domem, kam chodila prosit o domov. Bohužel ale lidi, kteří v domě bydleli, odmítli se o ni postarat. Když pak porodila, dovezla nám ji i s koťaty slečna, která o ní věděla a chodila ji tam krmit. Šarlota je takový bumbrlíček. Kotě, které je největší a nejsilnější ze všech. Od malička je moc vynalézavá a chytrá... Nový domov našla díky umisťovací Výstavě pro kočku - 11.11.2012 byla umístěna do Prahy. Zprávy z jejího nového domova si můžete přečíst zde.

Děkujeme Jiřině Vyskočilové & kočkám Išince a Žanetce, které Šarlotu během jejího pobytu u nás podporovaly formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Vendulka 03 (nyní Jinx)

11. 11. 2012

vendulka03-01.jpg

Světle bílozrzavou Vendulku a její čtyři sourozence porodila kočka 6.6.2012 na rohožce před domem, kam chodila prosit o domov. Bohužel ale lidi, kteří v domě bydleli, odmítli se o ni postarat. Když pak porodila, dovezla nám ji i s koťaty slečna, která o ní věděla a chodila ji tam krmit. Vendulka je chytrá kočička, která kazí dobré vychování ostatním. Sama zkouší, kam až může zajít, a pokud nevidí letět utěrku, troufne si na vše. Příprava dobrého jídla pro ni i pro sourozence je její lákavá disciplína, co opatrovatelka (já) vydrží... zdolat topení a skočit na stůl a asistovat není problém, ale k tomu se většinou nedostane, jelikož ji hnedka zaženu tleskáním. Ovšem někdy už musím chytat utěrku a ženu ji. Tleskání asi dlouho fungovat nebude. Je hodně živá a aktivní, ráda provokuje sourozence a kouše je, kde může, samozřejmě z lásky. Ale když se unaví, je to zlatíčko, tulí se a spokojeně vrní, když jí hladím kožíšek. Snese velké kočky a sourozence miluje k sežrání. Nový domov našla díky umisťovací Výstavě pro kočku - 11.11.2012 byla umístěna ke kocourkovi Bondovi do Mělníku.

Děkujeme Jiřině Vyskočilové & kočkám Išince a Žanetce, které Vendulku během jejího pobytu u nás podporovaly formou adopce na dálku.

Fotky Vendulky z doby jejího pobytu u nás najdete zde, fotky všech koťat zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

William

11. 11. 2012

william.jpgBílomourka Williama našla paní a přinesla ho 7.8.2012 do útulku v ZOO. Odtud zavolali nám. Je moc milý, mazlivý, přítulný, evidentně zvyklý na lidi. Nejspíš ho někdo vyhodil. U nás se velmi skamarádil s Kate (proto ta jména - Kate a William - opravdu se milují..). Nový domov našel díky umisťovací Výstavě pro kočku - 11.11.2012 byl umístěn do Prahy.

Děkujeme Adéle Procházkové & chlupáčům Amísovi, Dori a Mie, kteří Williama během jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

Fotky Williama z doby jeho pobytu u nás najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Beruška 03

11. 11. 2012

beruska03-02.jpg

Světle bílozrzavou Berušku a její čtyři sourozence porodila kočka 6.6.2012 na rohožce před domem, kam chodila prosit o domov. Bohužel ale lidi, kteří v domě bydleli, odmítli se o ni postarat. Když pak porodila, dovezla nám ji i s koťaty slečna, která o ní věděla a chodila ji tam krmit. Beruška je naše nejmenší. Když se narodila, byla takový drobeček, že oproti ostatním vypadala jako myšička. Věčně zalepené očička, ale vylízala se z toho. Neustále jsem ji ošetřovala a jakmile na mne zamžourala těmi kukadly, byl to ten nejkrásnější pocit. Jako když na Vás kouká narozené miminko. Je to mazlíček, něco jako druhý Filípek, ovšem nepřehání to s tou láskou až tak.. Když se chce mazlit, přijde a tulí se jak dlouho chce. Zkoumá nejvíc naše křečky v koupelně, zda by mohla trénovat na myšilovku. Ráda si hraje se sourozenci a pozoruje ostatní jak si hrajou. Nový domov našla díky umisťovací Výstavě pro kočku - 11.11.2012 byla umístěna do Prahy.

 

Děkujeme Jiřině Vyskočilové & kočkám Išince a Žanetce, které Berušku během jejího pobytu u nás podporovaly formou adopce na dálku.

Fotky Berušky z doby jejího pobytu u nás najdete zde, fotky všech koťat zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Valmont

11. 11. 2012

valmont01.jpg Bílomourka Valmonta jsme 15.8.2012 přijaly od paní, která nenechala vykastrovat své kočky a koťata se jí nedařilo umístit. Kočky jsou již vykastrované, koťata jsme převezly k nám. Valmont je milý hravý kočičí kluk, nejraději tráví svůj čas hrami s ostatními koťaty, ale je to i velký mazel, který si k vám večer lehne do postele a bude vám zahřívat nohy. Je vhodný pouze do domácnosti, kde již nějaké zvířátko je, popř. je možné si jej osvojit spolu s některým dalším kotětem od nás. Nový domov našel díky umisťovací Výstavě pro kočku - 11.11.2012 byl umístěn do Prahy.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Afrodita (nyní Pralinka)

11. 11. 2012

img_1530.jpgŽelvovinovou Afroditu a její dvě sestřičky jsme 15.8.2012 přijaly od paní, která nenechala vykastrovat své kočky a koťata se jí nedařilo umístit. Kočky jsou již vykastrované, koťata jsme převezly k nám. Afrodita je milá a hravá, svůj čas tráví nejraději se svými sourozenci, je tedy vhodná pouze do domácnosti, kde již nějaké zvířátko je, popř. je možné si ji osvojit spolu s některým dalším kotětem od nás. Nový domov našla díky umisťovací Výstavě pro kočku - 11.11.2012 byla umístěna do Kladna do domku se zahrádkou ke 2leté kočce Fidorce.

Fotky Afrodity z doby jejího pobytu u nás a z nového domova najdete zde.

Zprávy z jejího nového domova najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Vanesa (nyní Adélka)

11. 11. 2012

vanessa02.jpgTříbarevnou Vanessu a její dvě sestřičky jsme 15.8.2012 přijaly od paní, která nenechala vykastrovat své kočky a koťata se jí nedařilo umístit. Kočky jsou již vykastrované, koťata jsme převezly k nám. Vanesa je milá a hravá, nejraději tráví svůj čas hrami se sourozenci a ostatními koťaty, je tedy vhodná pouze do domácnosti, kde již nějaké zvířátko je, popř. je možné si ji osvojit spolu s některým dalším kotětem od nás. U nás se nejvíce kamarádí s Valmontem. Nový domov našla díky umisťovací Výstavě pro kočku - 11.11.2012 byla umístěna do bytu do Ústí nad Labem k 5letému kocourkovi Matýskovi.
Fotky Vanesy z doby jejího pobytu u nás i z nového domova najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Jáchym(04) (nyní Princ)

11. 11. 2012

jachym04-02.jpgBílomourek Jáchym je jedním ze tří koťat z Tvarožné Lhoty. Narodil se kočce staré paní, která svou kočku neměla kastrovanou a její manžel koťata zabíjel. Vnučka už se na to nemohla dívat a požádala nás o pomoc. Koťata jsme 14.6.2012 vzaly k nám a kočku jsme jim po kastraci vrátily. Jáchym byl jediný z koťat ochočený, ostatní koťata (Vincent a Rebeka) se zpočátku bála. Nový domov našel díky umisťovací Výstavě pro kočku - 11.11.2012 byl umístěn do Prahy.

Děkujeme manželům Břečkovým &  Tosce, kteří Jáchyma během jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Cilka(03) a Damián(02)

10. 11. 2012

dscf2225.jpgSourozence Cilku a Damiána odložil jejich majitel 26.10.2012 v zavřené krabici s víkem propíchaným dírkama u ZOO. Zavolali nás pro ně z tamního psího útulku. Umístěni byli v rekordně krátkém čase - 9.11.2012 odjeli společně do Petrova do domku se zahrádkou.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Tramp 03

4. 11. 2012

tramp03-01.jpg

Černobílý Tramp byl 20.8.2012 nalezen u silnice mezi Hodonínem a Dubňany. Pravděpodobně ho tam do lesa vyhodil jeho majitel. Je velký mazel a moc krásný. Je vhodný jako společník k dalšímu zvířátku do bytu nebo do domku se zahrádkou. 4.11.2012 byl umístěn do domku ke kočce do Holubic.

Děkujeme Martině Svobodové + Anetce a Aretce, které Trampa během jeho pobytu u nás podporovaly formou adopce na dálku. 

Fotky Trampa z doby jeho pobytu u nás a z nového domova najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54

následující »