Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naši v novém domově

Příspěvky

Matýsek(02)

12. 5. 2012

matysek02-05.jpgBílomourka Matýska (brášku Nicky) jsme 7.4.2012 přivezly od paní Katzerové z Moravské Nové Vsi, která se ve svém domě v Moravské Nové Vsi starala o 10 kočičích nalezenců. V květnu 2011 jsme u ní nechaly vykastrovat 8 kocourů a od té doby tam pravidelně 1x měsíčně zavážíme krmení. Nyní však onemocněla a je upoutána na lůžko, takže se o kočky nemůže dál starat. Domluvily jsme prozatím, aby kočkám sousedky dávaly krmení, a kočky odtud budeme muset postupně umístit. Jako první jsme odtud odvezly právě kocoura Matýska a Paní Hromádkovou, protože byli nemocní. Matýsek je hodný, klidný mazel, vhodný i k dětem. 12.5.2012 byl umístěn jako jedináček do domku se zahrádkou do Ježova.

Děkujeme Janě a Tondovi Zapletalovým & kocourovi Flíčkovi a kočce Míše, kteří Matýska během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

Fotky Matýska z doby jeho pobytu u nás najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Máša a Rendy

11. 5. 2012

 

masa02.jpg rendy06.jpg

Černou Mášu nám spolu se sestřičkou Kristýnkou přinesla v červenci 2011 naše známá s tím, že je má od kamaráda, který je vzal svému bratranci, když je chtěl hodit cizím lidem do zahrady. Máša je milá, hodná, vděčná kočičí slečna. Zrzavobílého kocourka Rendyho jsme spolu s bráškou Ríšou a maminkou Greisy vzaly v červenci 2011 od paní, která má zahradu plnou koček, které jí tam hází její sousedé. Začaly jsme u ní postupně kočky odchytávat a kastrovat, Greisy a koťata jsme přijaly k nám, protože byli nemocní a plní parazitů. Po uzdravení jsme je nevrátily zpět, protože jsou ochočení a velmi mazliví. zvyklí na lidi. Rendy je hodný, hravý kocourek. 11.5.2012 byli společně umístěni do do domku do Týnce.

Děkujeme Aleně Stará, Davidovi Gurin & kočkám Rozárce a Samuelovi, kteří Mášu během pobytu u nás podporovali formou adoptována na dálku. Děkujeme Lence a Markétce Dratvovým, které stejným způsobem do ledna 2012 podporovaly Rendyho.

Fotky Máši z doby jejího pobytu u nás najdete zde, fotky Rendyho zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Garfield(04)

7. 5. 2012

garfield04-02.jpg Zrzeček Garfield pochází od paní Katzerové z Moravské Nové Vsi, která se ve svém domě v Moravské Nové Vsi starala o 10 kočičích nalezenců. V květnu 2011 jsme u ní nechaly vykastrovat 8 kocourů a od té doby tam pravidelně 1x měsíčně zavážíme krmení. Nyní však onemocněla a je upoutána na lůžko, takže se o kočky nemůže dál starat. Hledáme tak pro ně nové domovy. Garfield našel svůj nový domov v Chotěšicích, kam jsne ho 7.5.2012 převezli. Fotky z převozu Garfielda najdete na Facebooku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Pinďa a Jorik

6. 5. 2012

 

jorik03.jpg pinda04.jpg

Černobílého Jorika a jeho tři sourozence jsme našly v říjnu 2010 na místě konání hodonínské chovatelské burzy. Vzaly jsme všechna čtyři koťata k nám, ale bohužel jen Jorik přežil. Černého Pinďu a jeho sourozence našla paní v 7/2011 v areálu JZD Vnorovy. Pinďa je moc milý, hravý a mazlivý, vhodný jako společník k podobně staré kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou. 6.5.2012 byli společně umístěni do domku se zahrádkou v Drnholci k 8letému kocourovi, kterému  zemřel jeho kočičí kamarád.

Děkujeme Janu Černému, který Jorika během pobytu u nás podporoval formou adopce na dálku. Děkujeme MUDr. Daně Vitouškové & kočkám Jonášce, Danovi a Amince, které stejným způsobem podporovaly Pinďu. 

Fotky Pindi z doby jeho pobytu u nás najdete zde, fotky Jorika zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Denis(03)

22. 4. 2012

denis03-04.jpgBílomourka Denise našli lidé na své zahradě. Byl čistý, zdravý, pravděpodobně se narodil někomu doma a ten jej poté, co jej kočka odkojila, vyhodil. Denisek je milé, hravé, mazlivé kotě. Bude rád společníkem podobně staré kočce v bytě nebo do domku se zahrádkou22.4.2012 byl umístěn do Říčan u Prahy. Zprávy z jeho nového domova si můžete přečíst zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Šakira(02)

22. 4. 2012

sakira02-01.jpg Černou Šakiru se světlou, do zrzava zbarvenou skvrnkou pod krkem, jsme v říjnu 2011 přivezly spolu s dalšími koťaty ze zahrádek z Kapřisek. Vyrostla z ní mazlivá, vůči ostatním zvířatům i lidem naprosto bezproblémová kočka. Je vhodná i k dětem nebo jako společnice k podobně kočce do bytu nebo do domku se zahrádkouNový domov našla 22.4.2012 na Výstavě pro kočku, kde byla umístěna do Čelákovic. Zprávy z jejího nového domova si můžete přečíst zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Bublina 03

22. 4. 2012

bublina03-08.jpgMourečku Bublinu a její dva sourozence našly dvě děvčata opuštěné v trávě u bývalého JZD v osadě Nesyt, když tudy šly se psy. Po nějaké době se pro ně vrátily a odnesly je na veterinu, kde dostaly kontakt na nás. Koťata měla sice svrab v uších, ale jinak byla v pořádku, a jsou i vymazlená a moc přítulná. Do té doby tedy musela být někde u lidí a je evidentní, že je tam jejich majitel odložil.  Bublina je moc milá, hravá a mazlivá, je vhodná jako společnice k podobně staré kočce do bytu nebo do domku se zahrádkouNový domov našla 22.4.2012 na Výstavě pro kočku, kde byla umístěna do Kostelce nad Labem.

Děkujeme Evě Studničkové, která Bublinu během pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku.

Fotky Bubliny zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Linet 03 (nyní Liduška)

22. 4. 2012

linet03-07.jpg

Mouratá Linetka byla nalezena v září 2011 u elektrárny. Někdo ji tam evidentně vyhodil, protože byla zvyklá na lidi a moc hladová. Zdravotně byla v pořádku. Linetka je milá, hravá a mazlivá kočka, k ostatním kočkám přátelská. Nový domov našla 22.4.2012 na Výstavě pro kočku, kde byla umístěna do Teplic.

Děkujeme Petrovi & kočkám Mariance a Alfrédce, kteří Linet během jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

Fotky Linet najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Bart(03)

22. 4. 2012

bart03-19.jpgČernobílého Barta a jeho tři sourozence Adélku, Dorotku a Kašpárka našel 5.11.2011 v lese pán, který tam venčil psa. Jejich majitele známe již z dřívějška, kdy jsme jim nabízely zadarmo kastrace jejich 4 koček, ale ozvali se nám až asi za dva měsíce, když jedna z jejich koček porodila 4 koťata. Ty jsme přijmout odmítly. Nyní jsme se jim kvůli kastracím ozvaly znovu a paní řekla, že manžel koťata odvezl do útulku do ZOO. Vše jsme si daly dohromady právě v momentě, kdy volal pán, že našel v lese u ZOO čtyři koťata. Jejich majitel je sice vezl do ZOO, ale když zjistil, že tam mají zavřeno, nechal je v blízkém lese. Bart je hravý veselý kocourek, vhodný jako společník do bytu nebo do domku se zahrádkouNový domov našel 22.4.2012 na Výstavě pro kočku, kde byl umístěn do Prahy.

Děkujeme Janě Hegerové, která Barta během pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Emilka a Emilek 03

22. 4. 2012

 

athos-emilka02.jpg emilek03-07.jpg

Mouraté sourozence Emilku a Emilka našli ještě spolu se sestřičkou v srpnu 2011 pejskaři na místě, kde se konají chovatelské burzy. Strávili tam v dešti pod keřem celou noc a byli tak vyděšení, že jsme je chytaly asi hodinu. U nás jsou z nich velcí mazlíci, vhodní k dětem, ale i jako společníci k další kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou. Nový domov našli 22.4.2012 na Výstavě pro kočku, kde byli společně umístěni do Prahy.

Fotky Emilky z doby jejího pobytu u nás najdete zde, fotky Emilka zde.

Děkujeme manželům Miarkovým & Apolence, Dominikovi a Oskarovi, kteří Emilku během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme naší bývalé svěřenkyni Nině a její partě, kteří stejným způsobem podporovali Emilka.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Čenda a Potter (nyní Tomáš a Martin)

22. 4. 2012

 

cenda02.jpg potter06.jpg

Černý kocourek Čenda byl v srpnu 2011 nalezen u podchodu u nádraží v Hodoníně, vyhublý na kost a velmi zubožený. U nás se dal do pořádku a je z něj velký mazel, velmi milý a vděčný kocourek. Bílozrzavého Pottera našla v srpnu 2011 u školky u činžáků, paní, která má od nás Kulíška. Potuloval se tam již delší dobu. U nás se z něj vyklubal velký mazel, s ostatními koťaty je kamarád, a tak je vhodný k další kočce. Nový domov našli 22.4.2012 na Výstavě pro kočku, kde byli společně umístěni do Prahy.

Děkujeme Heleně Zázvorkové & kočce Kitty, a Jarmile Slavíkové, kteří Čendu během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme   MUDr. Daně Vitouškové & kočkám Jonášce, Danovi a Amince, kteří stejným způsobem podporovali Pottera.

Fotky Čendy z doby jeho pobytu u nás najdete zde, fotky Pottera zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Pepina 02

22. 4. 2012

pepina03.jpg

Bílomourku Pepinu jsme v červnu 2011 přivezly z Národní třídy v Hodoníně, kde živořila vyhublá na kost, zraněná nejspíše po nárazu auta, protože si nenechala sáhnout na zadeček. Dnes je již v pořádku. Je velmi společenská, mazlivá, ale není vhodná k dětem a spíše do domácnosti bez ostatních zvířat. Nový domov našla 22.4.2012 na Výstavě pro kočku, kde byla umístěna do Prahy.

Děkujeme Jarmile Vrtalové, která Pepinu během pobytu u nás od podporovala formou adopce na dálku.

Fotky Pepiny z doby jejího pobytu u nás najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Nemo

22. 4. 2012

nemo05.jpg

Kocourka Nema našla v dubnu 2011 paní v areálu kasáren, kde ho nejspíš zapomněla kočka, když stěhovala koťata. Byly mu tak 2 dny. Nyní je z něj hravý mazlivý kocourek, vhodný jako společník  k podobně staré kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou. Nový domov našel 22.4.2012 na Výstavě pro kočku, kde byl umístěn do Prahy.

 

Děkujeme Mgr. Věře Sukopové & kočce Kitty, které Nema během jeho pobytu u nás podporovaly formou adopce na dálku. 

Fotky Nema najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Pigi(02)

21. 4. 2012

pigi02-09.jpgMourečku Pigi jsme přijaly v srpnu 2011 s jejím bráškou, když přišli k jedné paní na dvůr v Dubňanech a paní volala nám, že by si je nechala, ale manžel jí to zakázal. Pigin bráška umřel, ona prodělala panleukopénii (kočičí mor). Přežila, ale  jako následek jí zůstalo nervové poškození, kvůli němuž nedokáže úplně koordinovat pohyby zadní části těla. Ona sama s tím ale problém nemá, vyskočí si i dojde, kam potřebuje, a nevadí jí to ani při hrách s ostatními koťaty. Naopak nám připadá, že je o to víc milá a vděčná. Je vhodná jako společnice k podobně staré kočce dobytu nebo do domku se zahrádkou21.4.2012 byla umístěna do domku k pejskovi do Velké Bíteše. Zprávy z jejího nového domova si můžete přečíst zde.

Děkujeme Lindě Šildové & Drobkovi, kteří Pigi během jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Johánek(02)

17. 4. 2012

johanek02-01.jpgBílomourka Johánka přivezla v 11/2011 paní ze Žadovic, které lidi, jež své kočky nekastrují, pravidelně hází na dvůr koťata. Má takto již 26 koček a víc už opravdu nezvládá. Johánek je velký mazel, vhodný jako společník k podobně staré kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou. 17.4.2012 byl jako jedináček umístěn do bytu do Hodonína. 

Děkujeme kolektivu společnosti Burberry Praha, který Johánka během pobytu u nás podporoval formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Betík Dubínek

11. 4. 2012

snimek-2660.jpg Moureček s mramorovou kresbou Bertík Dubínek se delší dobu potuloval v Dolních Bojanovicích, až málem skončil pod koly autobusu. V tu chvíli si ho všimla naše známá a vzala si ho do vakcinace k sobě. Je to moc milý, kontaktní kočičí společník, lidi vyloženě miluje, je přítulný a čistotný. Vhodný také jako společník do bytu nebo do domku se zahrádkou. 11.4.2012 se jeho nálezci, u kterých čekal na nový domov, rozhodli, že si ho nechají nastálo.

Děkujeme Alici Poláškové a Danielovi Kudrovi & kocourům Chiccovi a Timmymu, kteří Bertíka Dubínka během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Guliver(02)

10. 4. 2012

ObrazekČerného kocourka Gulivera našla paní v dubnu 2010 ve dvoře u policie, ležícího v dešti a zimě pod stromem. Matka se pro něj nevrátila, a tak zavolala nás. Guliver je hravý, milý a mazlivý, opravdové zlatíčko. Na nový domov u nás čekal přesně dva roky - 10.4.2012 byl umístěn jako jedináček do domku se zahrádkou do Ratiškovic.

Děkujeme Janě a Tondovi Zapletalovým & kocourovi Flíčkovi a kočce Míše, kteří Gulivera během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Lima a Maruška(02)

9. 4. 2012

lima03.jpg maruska04.jpg

O Limě a Marušce si můžete přečíst zde.

Děkujeme Anně a Romanovi Kišovým & kočkám Chiccovi a Elvírce, kteří Limu během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme též Nině a její partě, kteří stejným způsobem podporovali Marušku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Jonáš 04

30. 3. 2012

jonas04-04.jpgBílého kocourka Jonáše se zrzavým žíháním jsme přijaly od jeho majitelů, kteří se ho ujali coby nalezence v Drnholci. Spolu s ním jsme si z Drnholce přivezly i naše bývalé tři svěřence Pištu, Žanetku a Domina. Všech čtyřech koček se jejich majitelé museli vzdát kvůli stěhování. Jonáš je moc milý, mazlivý a hodný, absolutně bezproblémový. Je vhodný jako společník k podobně staré kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou. 30.3.2012 byl umístěn k pejskovi do Uherského Brodu.

Fotky Jonáše z doby pobytu u nás i z nového domova najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Karamelka

29. 3. 2012

karamelka05.jpgMourečku Karamelku se zrzavým žíháním přinesla v srpnu 2011 paní z koupaliště, kde ji našly děti v trávě. Měla asi 5 týdnů, někdo ji tam evidentně odnesl a nechal na pospas svému osudu. 29.3.2012 byla Karamelka umístěna do domku se zahrádkou do Strážnice ke kočce.

Další fotky Karamelky z jejího pobytu u nás najdete zde.

Děkujeme Lence Chmelařové, která Karamelku během pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Leon(02) a Saša(02)

24. 3. 2012

leonek_12_11_100_5843.jpg sasenka01.jpg

O Leonovi a Saše si můžete přečíst zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Dáša a Žabka

23. 3. 2012

dasa.jpg zabka.jpg

O Dáše a Žabce si můžete přečíst zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Evitka a Sisi 02

10. 3. 2012

 

evitka04.jpg sisi02-02.jpg

O Evitce a Sisi si můžete přečíst zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Benedikt a Frodo

4. 3. 2012

Obrazek frodo06.jpg

O Benediktovi a Filípkovi si  můžete přečíst zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Greisy a Ríša(03)

3. 3. 2012

greisy03.jpg risa03-08.jpg

O Greisy a Ríšovi si můžete přečíst zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Išinka

3. 3. 2012

isinka08.jpgTříbarevná Išinka se přitoulala v Moravském Žižkově na dvůr k paní, která má od nás Rosičku. Nejspíš ji hodil někdo na zahradu k jejímu sousedovi, který má na zahradě asi 10 koček a odmítá je kastrovat.  Išinka je moc milá, bezproblémová a mazlivá. 3.3.2012 byla umístěna jako jedináček do bytu do Ivančic.

Děkujeme Markétě & Martinovi z Brna, kteří Išinku během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. 

Fotky Išinky z doby pobytu u nás a z nového domova najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Zoran

19. 2. 2012

zoran01.jpgČernobílý Zoran se k nám dostal přímo od své majitelky, která se po rozvodu stěhovala do podnájmu a Zorana si nemohla vzít s sebou. Je moc hodný, milý, bezkonfliktní, vhodný jako společník k podobně kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou. 19.2.2012 byl umístěn jako jedináček do domku se zahrádkou do Borského Mikuláše.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Terezka(04)

11. 2. 2012

terezka04-02.jpgZrzečku Terezku a její dva sourozence našly dvě děvčata opuštěné v trávě u bývalého JZD v osadě Nesyt, když tudy šly se psy. Po nějaké době se pro ně vrátily a odnesly je na veterinu, kde dostaly kontakt na nás. Koťata měla sice svrab v uších, ale jinak byla v pořádku, a jsou i vymazlená a moc přítulná. Do té doby tedy musela být někde u lidí a je evidentní, že je tam jejich majitel odložil.  Terezka byla 11.2.2012 umístěna do bytu ke kočce do Hranic u Přerova. Zprávy z jejího nového domova si můžete přečíst zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Viky

11. 2. 2012

viky02.jpgVe čtvrtek 15.12.2011 nám volali manželé ze zahrádek u masokombinátu, že našli kocoura, který nejspíš ničí není. Měli na nás číslo, protože jsme jim už kdysi pomáhaly s kastrací jejich kocoura. Nechat si ho prý nemohou, protože žijí z jednoho důchodu a mají dceru na škole. I když jsme je nakonec přemluvily, ať to aspoň zkusí a Vikyho jsme k nim po kastraci, odčervení a odblešení umístily, zůstat tam nemohl, protože údajně velmi útočil na jejich prvního kocoura Mikyho, který pak nakonec ještě onemocněl. Takže jsme Vikyho 31.12.2011 přijaly k nám. A vzápětí zjistily, že je velmi pohodářský a s ostatními kočkami žádný problém nemá. Nijak na ně neútočí a chová se tu jako doma. "Chyba" byla nejspíš na straně prvního kocoura, který pravděpodobně právě kvůli tomu, že byl nemocný, reagoval podrážděně. Viky je tedy vhodný i jako společník k podobně staré kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou. Fotky z celé akce najdete na Facebooku. Viky byl 11.2.2012 umístěn jako jedináček do bytu do Kyjova.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Pipin(02) (nyní Viki)

3. 2. 2012

pipin01.jpgPipina a jeho tři sourozence Bruna, Jonatána a Bolka porodila plachá kočka, která je v červnu 2011 dovedla na dvůr k jednomu pánovi. Ten zavolal nás. Kočku jsme po kastraci vrátily zpět, pro koťata hledáme nový domov. Pipin je hravý kocourek, vhodný jako společník  k podobně staré kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou. 3.2.2012 byl umístěn ke kočce Mie do bytu do Hodonína.

Děkujeme Janě Hegerové, která Pipina během pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku. 

Fotky Pipina z doby jeho pobytu u nás najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54

následující »