Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dafné

17. 4. 2007

ObrazekDafné byla nalezena ve Strážnici. Přišla k místu, kde se krmí plaché kočky, hladová a zubožená. Srst měla zacuchanou tak, že se musela na bocích ostříhat. 17.4.2007 byla umístěna do Třince.

Syn jejích nových majitelů nám napsal:

17.4.2007:
S Dafne jsme dobre dojeli. Prvnich cca 10 km mnoukala, po 30 s nama zacala komunikovat. Na D1 usnula a probudila se az u Jicina. Doma vse prozkoumala a uz se stala "pani domu". Zitra Vam poslu zazitky z prvni noci u nas.

18.4.2007:
Tak se nam Dafne pomalu zabydluje. Uz si nasla sva mistecka k odpocinku. Dnes jsme navstivili pana doktora, aby ji zkontroloval usi. Pod mikroskopem nasel par "plapolajicich" jedincu (mj. vypadaji opravdu nechutne. Tady by se meli inspirovat tvurci hororovych filmu).Tak ji usi hloubkove vycistil a nasadil medikaci. Priznam se, pozapomnel jsem se zminit o jedne veci. Rodice maji starsiho pudlika aprikot. Bal jsem se, jak ho Dafne prijme. Predcila veskera ma ocekavani. Prijala ho naprosto bezkonfliktne. Dokonce, kdyz se mijeji, se o nej casto i otre, se vztycenym ocaskem tak, jak to dela pri styku s lidma.

19.4.2007:
Posilam par slibenych fotek z dnesniho dopoledne. Dafne je hrozne ziva a je problem ji pri hrach nafotit.:-)

21.4.2007:
Dekujeme vsem za mile komentare a posilam dalsich par fotecek Dafne.

5.5.2007:
Koukám, že se Vám koťátka pěkně rozrůstaji... Jsem rád, že se našla nová "maminka". Jen doufám, že ji "neokoušou" stejně jako Dafné (ps Dafinka je už po kojení téměř zcela zahojená).

3.6.2007:
Dafinka nám už nějaký ten týden vystrkuje růžky. Hlavně od doby, kdy se oťukala a objevila všechna zákoutí v bytě. Teď je z ní typický kočičí puberťák. Dokonce i nás bije pacičkou, když se jí něco nelíbí, nebo se zrovinka nechce nosit nebo hladit. Nejhůře je na tom tatínek, který jí ukázal, že se jí bojí a jí se to děsně zalíbilo. Takže čeká na každičkou příležitost, aby dostal nářez (naštěstí jen symbolicky bez drápků, zato rány pořádné). To mazlení, které předváděla, když jsme ji přivezli, se koná jen občas a hlavně v noci, kdy přijde, ťapičkou někoho z nás probudí a vyžaduje mazlení. Jí pořád stejně - asi tak za 3 kočky. Už i náš pan veterinář se usmíval, když přišla po 10 dnech na kontrolu s ušima, že se jí dobře daří a přibrala skoro kilo!
Pamatujete si, jak se bezproblémově česala? Tak to je taky minulostí. Teď se nechává česat jen když dostane pamlsek, nebo má na česání náladu. Naštěstí má takovou srst, která se moc necuchá, jako naše Terezka před ní.

1.7.2007:
Po delší době Vám posílám aktuální fotky Dafné. Dostala nové škrabadlo až po strop, takže první cca týden z něj neslezla (krom jídla a toalety). Celou noc spí jen na něm. Tytam jsou časy, kdy spávala s rodiči v posteli. Každou chvíli za náma sleze a vede nás zpět k němu, abychom si s ní na něm hráli.

17.10.2008:
Posílám pár aktuálních fotek Dafné a jednu s její novou kamarádkou Saly. Bývalá majitelka ji chtěla nechat uspat po pár vrzích koťat. S Dafné se snášejí nad očekávání dobře, tak jsme si jí nechali.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

YcyjwgDNwxppowGfNzJ

(yxffmr@erhizg.com, 4. 4. 2010 2:17)

2M34bc <a href="http://cdawobyiydyk.com/">cdawobyiydyk</a>, [url=http://rdmbtojgmaha.com/]rdmbtojgmaha[/url], [link=http://fqlenbfjkuvd.com/]fqlenbfjkuvd[/link], http://cjpwgolgvpvy.com/

Dafne

(Lucinka, 16. 7. 2008 21:41)

Ahoj, taky mám doma perskou kočičku jménem Dafné, letos jí budou dva roky, je to moje miminečko zlatý a budeme spolu držet drápky i téhle malé Dafňulce ať se má krásně tak jako ta moje šmudlinka.Je moc krásná a kočičky si nezaslouží být samy.Lucinka a Dafne
PS:Je dobře, že existují hodní lidé,držím palce.

Dafné

(Markéta, 3. 7. 2007 9:56)

je krásnější a krásnější:-)

Dafné

(Markéta, 4. 6. 2007 13:17)

Je vidět, že definitivně zapomněla na strasti, které prožila:-)

Dafné

(Markéta, 20. 4. 2007 16:25)

Zdravím Dafné a její nové majitele. Byla kouzelná s těmi koťaty. Je fajn jí vidět teď na fotkách v novém domově takto spokojenou.

Daf

(Kateřina Šplíchalová, 19. 4. 2007 13:31)

Jsem ráda, že Daf našla novou rodinu. Sama bys si jí vzít nemohla. Vím, že peníze které jsem poslala ač na Daf využijete efektivně, tam kde nejvíce pomůžou... Ať jsou koťátka zdravá a silná, aby mohla co nejdříve najít nové domovy.

Děkujeme

(Lucka, Kočky SOS, 18. 4. 2007 22:31)

Moc děkujeme za příspěvek na Dafinku, i když ji bohužel minul. Ale jako vzorná maminka dostávala samé vybrané pochoutky - kvalitní granule, kapsičky, tučný tvaroh, ... Snad to nebude vadit, ale Váš příspěvek použijeme na nákup kvalitního mlíčka pro koťátka. Dávají si ho opravdu s chutí :-)

Dafinka...

(Kateřina Šplíchalová, 18. 4. 2007 10:08)

16.4.2007: Dafinko, ji krásná kočička a vzorná maminka nalezenců... Měla jsem o tebe velký zájem, ale bohužel partner mi nedovolil druhou kočičku... Přeju Ti, aby jsi našla móóóc hodného páníka... :-) a na přilepšenou jsem Ti poslala pár korunek. Je jich malinko, ale na nějakou dobrůtku to stačit bude... Měj se krásně a drž se...