Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deli

30. 12. 2011

deli08.jpgČernobílou Deli s delší srstí nám 17.8.2011 přivezla paní, která se stará o kočky v nemocniční zahradě. Našla ji v Kyjově na silnici. Deli je moc milá k lidem, ale ostatní kočky moc ráda nemá, je proto vhodná jako jedináček do bytu nebo do domku se zahrádkou. 30.12.2011 byla umístěna do Dubňan do domku se zahrádkou ke kočce a psovi čičavě.

Fotky Deli z doby, kdy byla u nás, najdete zde.

Z nového domova máme tyto zprávy:

31.2.2011:
Dobrý den, posíláme fotky Delinky. Seznamování zatím probíhá dobře, chodí po domě a obhlíží si terén :) Je moc milá, přítulná, pořád vrní a chce se mazlit. Pozdravuje všechny svoje kamarády v Hodoníně.

4.1.2012:
Vám i všem kočičkám přejeme s Delinkou co nejvíce umístění do nových domovů.:)

Naše odpověď:
Moc Vám děkujeme za přání a za fotky! Přejeme i Vám hodně štěstí, zdraví a spokojenosti. Ovšem Delince spokojenost evidentně přát nemusím! Jako by u Vás bydlela odjakživa. A co ostatní Vaše zvířátka? Nezlobí je?

5.1.2012:
Delinka na naše kočky ještě sem tam zasyčí, spíš v rámci hry, běhá po celém domě :) už ho má celý zmapovaný :) ráda sedí za oknem a pozoruje sýkorky.

15.1.2012:
Dobrý den, posílám nové fotečky Delinky, s našima kočkama už je kamarádka, nevrčí na sebe, hezky si spolu hrají. Dali jsme jí tu tabletu na odčervení a bez problémů nám ji slupla. Je moc milá, hodná a velký jedlík.

25.4.2012:
Dobrý den, posílám Vám dubnové fotky Delinky. Má se moc dobře, je to náš mazílek :) Je strašně hodná a s našimi zvířátky skvěle vychází. Je zdravá a moc milá kočička.

Naše odpověď:
Děkujeme!!!! Je to krasavice a je vidět, že se má báječně! Jen tomu, že je hodná, moc nevěřím. Ale hlavně že je zdravá.

26.4.2012:
Opravdu je to zlatíčko, naše kočky jsou divočáci a Delinka je klidná :) Je z nich nejhodnější :) Až budu mít další nové fotky, tak zase pošlu.  

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář