Jdi na obsah Jdi na menu
 


Janík (nyní Elvis)

18. 11. 2007

ObrazekRoztomilého mourečka Janíka přinesla spolu s jeho sourozenci ve věku 6 týdnů jejich majitelka na veterinu s tím, že je chce nechat uspat. Paní doktorka zavolala nás a my jsme Janíka vzaly k sobě. Je to moc milý kocourek, hravý, vrnivý a hodný. 18.11.2007 byl umístěn do Újezdu u Boskovic ke dvěma kočičím kamarádkám Mikešovi a Matesovi (nenechte se mýlit - opravdu jsou to kočky :-))) a přejmenován na Elvise. Jeho noví majitelé nám napsali:

18.11.2007:
Dobrý večer,
urazili jsme 120 km z Hodonína za cca 1,5 hodiny, neobešlo se to bez mňoukání. První chvíle v novém domově se Elvis nehnul z přepravky a Mikeš s Matesem si přišli prohlédnout nového spolubydlícího. Zatím na Elvise syčí, ale čas všechno spraví. Elvis se rychle otrkal a snaží se mapovat terén, ale jeho zkoumání ukončí zavřené dveře do dalších prostor. Zatím se ho starší kočky jakoby bojí a někdy před ním i utečou. Další zprávy podáme v průběhu příštího týdne.
P.S. Připojuji první foto + fotky našich současných mazlíků.

27.12.2007:
Kocourek se má k světu a dělá nám radost, zdravotní problémy, které se objevily, nám pomohl odstranit pan MVDr. Pelikán z Brna, doufáme, že to byly na dlouhou dobu poslední. Posílám další fotky!

Fotografie z Elvisova nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář