Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketty (nyní Judy) a Monty

13. 2. 2009

ObrazekObrazek

Bílé kočičce s rezavo-mourovatými znaky Ketty jedna paní zachránila život, když si s ní kluci na sídlišti hráli fotbal. Je to velká vodomilka, fascinuje ji voda v misce na pití. Občas se vodou i projde:-). 21.9.2006 byla umístěna do Brna a přejmenována na Judy. Černobílý fešák Monty se spolu se svými čtyřmi sourozenci (Liou, Anuškou, Geretem a Brunem) narodil přitoulané kočce v Hodoníně. Maminka je už vykastrovaná a zůstala u lidí, kteří nám koťata nahlásili. Monty je moc mazlivý, milý, důvěřivý. 13.2.2009 byl umístěn k Judy. Jejich nová majitelka nám napsala:


21.9.2006:
Pěkný večer, kočky se očuchávaly přes přepravku. Jedly kuře. Teď je Ketty v pokojíku. Taky očuchala celý byt, navzájem na sebe trochu syčely.

26.9.2006:
Dobrý den,
chtěla bych Vám tímto způsobem poslat pár fotografií naši Elzy s její novou kamarádkou Judy (Ketty). Nevím totiž, jak fotografie připojit ke komentáři, který píši přímo ke kočičce umístěné do jejího nového domova.
Hezký den a ráda pošlu další.

26.11.2006:
Dobrý den,
máme od Vás kočičku Judy, která se skamarádila a úžasně si rozumí se svým starším kamarádem kočičkou Elzou. Posílám Vám pár fotek, v jaké pohodičce Judy a Elza žijí, a společnou fotografii se svojí paničkou Magdalénou.

17.2.2009:
Monty se plíží bytem jako tkanička od bot, včera celý večer proseděl manželovi na klíně, skáče jak veverka ze škrábací věže na poličky a zpět. Vytrvale chodí Judy očuchávat, ta chvíli trpně čeká, pak odběhne, někdy trochu vrčí, Monty vyzkoušel všechny její pelechy a ona teď do nich nechce a Monty v nich taky neleží. Všechno je v pořádku, jsme spokojení a kočky určitě taky.

19.2.2009:
Dobrý večer,
posílám Vám pár fotek Montyho. Zatím si zvyká a tudíž není příliš možností ani fotit. To se však zlepší a nám se podaří zhotovit daleko působivější fotky i společné s Judy.

5.3.2010:
Dobrý večer,
posílám Vám pár fotek Montyho, jak se mu u nás daří a jak si pochutnává na kočičí trávě.
Zvykl si rychle a spolu s Judy vychází úplně skvěle.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář