Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mia(02)

26. 1. 2013

mia02-01.jpg Mia je jedno ze tří koťátek zachráněných z romské osady na východním Slovensku. Miu jsem viděla sedět na parapetu okna u příbytku, kde lidé dřív měli kočku, ale jelikož měla koťata vyhnali ji ven a přestali se o ně starat. Všechna koťata byla plachá, ale jelikož byla Mia vyhladovělá a slabá podařilo se ji chytit. Byla celá od motorového oleje a lidem vůbec nedůvěřovala. Teď je z Mii přítulné, hravé kotě, ke kterému je nejlepší cesta přes jídlo. Ráda asistuje v kuchyni, při vaření sedí u nohy a čeká, jestli něco nespadne. Mia je velmi bystrá a ráda si hraje s hračkami, u koloudráhy vydrží i hodiny. Má krásný hebký kožíšek jako medvídek. Mia potřebuje trpělivou rodinu, která jí dá čas, aby si na ně zvykla a které se pak může odvděčit předením na klíně. S ostatními zvířátky vychází bezproblémově. 26.1.2013  byla umístěna do Prostějova do domku se zahrádkou. 

Děkujeme manželům Břečkovým &  Tosce, kteří Miu během jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

Fotky najdete zde.

Zprávy z nového domova:

17.4.2013
Dobrý den, 
při návštěvě rodičů jsem se byla na Miušku podívat. Má se dobře, kastrace se povedla, ranka je moc hezká, jen se zatím bratrovi nedaří ji přeučit z Royalek, zvykla si na ně potvůrka. Přikládám 2 fotky, mám jich mnohem víc, ale vesměs rozmazané šmouhy, chvíli neposedí.

30.4.2014
Dobrý den,
moc se omlouvám, měla jsem moc práce a nějak se mi to pomotalo, myslela jsem že jsem vám odepisovala. Nepamatuji se co jsem vám kdy posílala, tak máte v příloze všechny "slušné" fotky, některé už asi máte. Uvozovky proto, že na můj vkus moc povedené nejsou. Mia je...jak to říct...čipera :-)...není skoro možné ji vyfotit bez člověka hezky celou a nerozšmouhanou. Aspoň tedy ne telefonem. Jak na to teď koukám, tak z vánoc žádnou fotku nemám, ale vůbec si nemohu vzpomenout proč, jestli jsem ji fotila něčím jiným nebo bratr hodně sloužil. Mia se má výborně, ačkoli se často nechová jako kočka. Před velikonocemi jsem koukama jak se ke vší radosti válí a dovádí v čerstvě pohrabaném a zasetém záhonku, ale to asi to sluníčko, co ho tak vyhřálo.

 

 

 
 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář