Jdi na obsah Jdi na menu
 


Natan

9. 1. 2008

ObrazekMohutný bílý kocour Natan se narodil přitoulané kočce ve vesnici u Přerova. Paní, která se o ně začala starat, jedno černé kotě rozdala, zbylá dvě bílá koťata - Natana a Barborku - však nikdo nechtěl. Natan byl 14.1.2008 umístěn do Svatobořic. Jeho noví majitelé nám napsali:

15.1.2008:
Tak máme první noc za sebou a myslím, že úspěšně. Natan vrní, začíná se mazlit a jídlo mu chutná. S kočičkou o sobě vědí, ale dělají že nic. Já myslím, že to všichni zvládnem.

27.1.2008:
Zítra bude u nás Natan 14 dní a myslím, že se mu tady líbí. Akorát naše princezna kočička moc nesouhlasí. Ale už se jde sem tam i najíst z misky, kde je Natan. On by se kamarádil a rád, ale ona byla asi dlouho sama, tak potřebuje víc času. Věřím, že to časem půjde.

20.2.2008:
Natanovi se daří dobře až na problém s naší kočičkou. Mám dojem, že ho nikdy  nepřijme. Když se k ní přiblíží, začne kočka syčet a vrčet. Jsou ve stejné místnosti, ale kočka si udržuje vzdálenost. Natan začal chodit ven a chodí ven rád. Na přivolání vždy přijde a když chce jít domů a my neotvíráme, tak se umí ozvat. Já si myslím, že si našel v sousedství nějakého kamaráda, a proto chodí ven tak rád.

Naše odpověď:
Jsme rády, že už Natan chodí ven, poslouchá a je spokojený. Je škoda, že Vaše kočička s ním nekamarádí... Možná by to chtělo ještě třetí kočku ;-).

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář