Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ozzy Osbourne

28. 8. 2012

img_9039.jpgŠedý kocourek Ozzy se zhruba 2 měsíce potuloval v menším lesíku v Ratiškovicích. Nahlásila nám jej paní, která má od nás Celestýnku. Ještě než jsme jej stihli dát do nabídky, vybrala si jej v přednabídce rodina, která přišla o kocourka. Od 28.8.2012 bydlí v rodinném domku v Uherském Brodě a jeho psí kamarádkou bude doga.

Další fotky zde.

 

Z jeho nového domova máme tyto zprávy:

29.8.2012
Dobrý večer,
včera jsme si od Vás přivezli kocourka Ozzyho (nyní Márty). Cestou domů byl trochu vystresovaný, mňoukal a slintal. Jak jsme přijeli domů, tak se skoval do zimní zahrady za květiny, ale potom vylezl za námi do obývacího pokoje a šel se nažrat. Skoro celou noc spal v obývacím pokoji. Ráno přišel za dcerami do postele. Granule i konzervu žere bez problému, je klidný a rád si hraje, takže si myslím, že je to celkem všechno v pohodě. Akorát se mu nelíbí naše doga venku na zahradě, ale to si musí na sebe zvyknut.
Děkujeme za něj a zítra pošleme fotky. Jsme rádi, že ho máme doma.

30.8.2012
Dobrý den, posíláme slíbené fotečky Martyho a dnes se zdá už o hodně klidnější než včera, je opravdu velice milý a hodný. Určitě pošleme společné fotky s naší dogou.
Mějte se hezky, ať Vám dobře dopadne křest Vašeho kalendáře.

4.11.2012
Dobrý den, Márty (Ozzy) je velmi hodný, ale někdy až moc mňauká. Včera se nám stal takový malý zázrak. Márty byl doma a před dveřmi nám mňaukala kočka. Otevřeli jsme daveře a ona nám vběhla do domu. První jsme netušili, co to je za kočku a až po chvilce nám došlo, že je to naše kočka, která se nám ztratila před 4 měsíci. Snědla dvě misky konzervy, je strašně pohublá. S Mártym, když jsou blízko sebe, tak na sebe prskají, jinak vychází dobře. Posílám fotečky Mártyho i Betynky.
Mějte se pěkně.

Naše odpověď:
Dobrý den,
no tak to je opravdu krásná zpráva!!!! Vážně zázrak. Mám velikou radost, že se Betynka vrátila. Kdyby tak mohla mluvit a říct, co se jí stalo, kde ty čtyři měsíce byla, co si prožila.... Je možné, že ji někdo někam odnesl? Každopádně už je doma a v bezpečí.:-) Márty tady s ostatníma kočkama neměl problém, tak snad se časem i skamarádí, vždyť si toho oba zažili už dost.
Mějte se moc hezky a pohlazení Mártymu i Betynce.

5.11.2012:
Dobrý večer,
Betynka se už trochu s Mártym očichává, ale chce to ještě nějaký čas, ale Márty se k ní chová pěkně a v klidu si leží.
Nejvíc mňouká, když otevřu ledničku nebo něco vařím v kuchyni, to si lehne na zem a spustí ten svůj koncert. Myslím si, že si tím vyžaduje jídlo, i když má neustále granule v misce a k tomu dostává třikrát za den do misky konzervu nebo nějaké vařené maso atd. Taky se nám z toho pěkně kulatí, my totiž,aby jsme měli od něho pokoj, tak mu něco dáme, ale ne vždy, někdy musím vzít utěrku a odehnat ho, protože to mňoukání je někdy pěkně otravné. Teď mi naše malá říká, že bude za chvilku vypadat jako ten Váš kocour Pišta. Ale musím říct, že Márty je velice krásný kocour, všichni ho obdivují, no akorát je moc ukecaný. V noci chodí ven, ráno už mňouká na parapetu, že chce jít domů, venčí se už taky jenom venku, takže je to sním v pohodě a jsme rádi, že ho máme.

ozzy2.jpg12.11.2022
Dobrý den,
před deseti lety jsme si od Vás brali kocourka Ozyho nyní Martyho. Tak jen posílám pár foteček, že se má pořád dobře ...

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz a novější zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář