Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vanilka

5. 2. 2011

vanilka02-08.jpgBílou kočku Vanilku krmily zhruba 3 měsíce děti na hodonínském sídlišti. Přestože byla vykastrovaná, žádný majitel se o ni nehlásil. U nás se ukázalo, že nemá ráda ostatní kočky - musí být tedy v depozitu držena stranou od ostatních koček. K lidem je hodná, mazlivá, zpočátku trochu opatrná. Moc ráda by byla rozmazlovaným jedináčkem v bytě nebo v domku se zahrádkou. 5.2.2011 byla umístěna jako jedináček do bytu do České Lípy. Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

7.2.2011:
Dobrý den,
Vanilka je úžasná. Dlouhou cestu do Č. Lípy přestála dobře a doma se zabydlela velmi rychle a už má svá oblíbená spací a odpočívací místa. Je velmi klidná a hodná - pořád přede a nechá se ráda hladit. Děkuji za ní. O víkendu Vám zašlu fotografie, jak se jí u nás daří.
Přeji hodně sil ve vašem boji a snaze pomoci opuštěným kočkám .

11.3.2011:
Dobrý den,
tak už je u nás Vanilka přes měsíc a myslím, že se už plně aklimatizovala. Zpočátku si ani nehrála, ale teď si s radostí hraje s obyčejnou šňůrkou, se kterou vyvádí psí kusy.

15.7.2011:
Dobrý den, po delší době Vám opět zasílám fotky naší Vanilky. Už s námi byla několikrát na zahradě a má to tam velmi ráda. Vyvaluje se na sluníčku a na stromě je jako doma.:)
Je strašně moc hodná a milá. Troufla bych si i tvrdit, že je u nás spokojená.:)
Hezký víkend.

4.2.2012:
Dobrý den,
tak zítra tomu bude přesně rok co jsme si Vanilku přivezli. Řekla bych, že je spokojená.:)

8.9.2012:
Dobrý den, posílám zase nějaké fotky Vanilky. Je u nás od 5. února 2011.

Naše odpověď:
Dobrý den, Renato,
děkujeme Vám za krásné fotky!!!! Vanilka vypadá úžasně a spokojeně. Chodí ven? Ta se má! Mysleli jsme, že šla do bytu. Jestli můžu poradit, pokud chodí na sluníčko, natírejte jí ouška, a hlavně špičky uší, dětský krémem na opalování s vysokým faktorem. Začínáme se hodně setkávat, u koček, které mají bílé uši a u celých bílých ještě víc, s rakovinou uší. Zpočátku se na špičkách dělají jen krvavé stroupky a pak se rakovina rozjíždí víc a víc, ucho je celé krvavé a nehojí se. Ve většině nepomůže ani amputace uší a kočka se musí bohužel uspat. Prostě slunko je sviňa.
Mějte se moc hezky a děkujeme, že jste si na nás vzpomněla! Takových pár fotek potěší.
Lucka

10.9.2012:
Dobrý den,
děkuji za informaci - to jsou teda věci, no ale asi se není co divit...
Vanilka je v bytě, ale jezdí s námi na chalupu - odkud se jí teda vůbec nechce a pak bývá chvíli naštvaná, že musí být zavřená v 3+1.
Mějte se taky hezky a hodně síly - je to nadlidský výkon, co všechno pro opuštěné kočky děláte.

16.1.2013:
Dobrý den,
moc Vás zdravíme opět z Kroměříže z Vanilčiného domova. Trochu uběhl čas, Vánoce a Silvestr máme za sebou a já Vás chci opět informovat, jak se daří bývalé Vaší svěřenkyni, v tomto čase již naši milované Vanilce.
Vanilka už hezky povyrostla, je z ní kočičí slečna jak má být. Nechali jsme ji vykastrovat, tak už radostně běhá i po zahrádce s naším Bobíkem a poznává dosud nepoznané. Největší radost má v současné době ze sněhu, když ji krásně studí na tlapičkách, to pak "lyžuje" po terase a my máme z toho legraci. Taky už ulovila kosa a přinesla nám ho domů, pochlubit se , jaká to není velká lovkyně.Ještě ji čeká seznamka se sousedovic ruskou paní kočičkou Shelinkou a s kočičím kamarádem Mackem.Ale náš Bobík ji myslím chrání před všema, co by ji chtěli ublížit. A největšího ochrance a milence našla ve svém psím bráchovi Egonkovi. Ten na ní může oči nechat a ona na něm, možná , že je to stejnou barevostí kožichu nebo vzájemným okouzlením?Jinak obecně se daří Vanilce dobře, je velmi mazlivá, apetit ji neopouští a je velká bojovnice hlavně u misek s jídlem.Posílám zase pár foteček a těšíme se na nový kalendář na rok 2014. S přáním krásných dnů.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář