Jdi na obsah Jdi na menu
 


Forest 02

5. 4. 2018

f1.jpgKocour, kastrovaný, nar. cca 2015
Umístění:
depozitum Hodonín II.

2.2.2018 - Dnes jsme přijali kocourka. Přitoulal se na dvůr domu v Hovoranech. Paní ho asi dva týdny krmila a snažila se najít majitele. To se nepodařilo a tak jsme Foresta přijali, má starší zranění na nožičce.
3.3.2018 - Forest je zdravý, ale nechce se mu opustit karanténní klec! Je možné, že se mu nelíbí to velké množství koček kolem. K malým dětem nevhodný.
26.3.2018 - Forest už je normálně v kontaktu s kočkami, k člověku je mazel a je zamluvený! 5.4.2018 - Forest odjel do nového domova, do Prahy, do bytu, kde bude rozmzlovaným jedináčkem.

Další fotky  zde.

Forest byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Sylva, Josef a kocouři Brumelo a Dron. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

9.4.2018
Dobrý večer,
Forestovi půldenní samota zjevně nevadila, dobře se vyspal a má teď spoustu síly na hraní.a snaží se dosáhnout na odložené peříčko.
Hezký večer do Hodonína!
J.

06.jpg14.4.2018
Dobrý večer,
kocour nám dělá samou radost!
Už má očichaný celý byt, dokonce i v ložnici už byl, přestože tam za zrcadly bydlí dva divní kocouři, co se opičí a nejsou cítit. Je moc hodný, takový kliďas s živým zájmem o dění kolem a hravou povahou. Občas na nás pomňoukne a my chceme věřit, že tak vyjadřuje svoji spokojenost. Jen tu misku kdybychom mu prý plnili víc, to by pak život neměl chybu ;) Kdybyste chtěla vědět víc, zavolejte, ráda povyprávím. Snad Vás přiložené fotky potěší aspoň zčásti tak, jako nás těší Forest – vlastně teď už asi spíš Míša, Mišák, Mišáček, protože jak jste sama podotkla, je nakřížený s medvídkem.
Marie, Petr a Míša J.

4.5.2018
Dobrý den,
o minulém víkendu se Mišák Forest poprvé vydal z Prahy na venkov. Hodinovou cestu zvládnul statečně a na chalupě se rozkoukal neuvěřitelně rychle. Po příjezdu se vůbec nikam neschoval, hned první večer si zmapoval půlku přízemí, druhý den zbytek a třetí den už se podíval i do podkroví. Vesele proháněl peříčko přes čtyři místnosti, a když se unavil, prospal se na peci. A v noci dokonce spal v posteli na posteli s námi. Je zkrátka úžasný. Právě na mě mňouknul, ať Vás od něj nezapomenu pozdravit J.
Mějte se pěkně! J.

p5200130.jpg27.6.2018
Dobrý den,
kocourek zdraví, dává vědět, že se má dobře, hezky se mu spravila srst, pěkně o sebe dbá, s chutí baští, rád si hraje, ještě raději se mazlí a učí se mluvit ;). Cesty na chalupu zvládá dobře a líbí se mu tam, jak dosvědčují přiložené fotky. Je to úžasné zvířátko, děkujeme za něj a přejeme Vám i všem (nejen) hodonínským kočkám hodně zdaru! J.

Další fotky  zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Luxusní krasavec!

(Daniela se svou kočkopartou, 20. 4. 2018 22:43)

Teda Míšánku,jsi okouzlující kocourek a jsi určitě u strašně moc hodných a milujících lidiček.Měj dlouhý,krásný a zdravý život,kocourku milený.