Jdi na obsah Jdi na menu
 


Indiana Jones

19. 4. 2014

ij-mala.jpgKocour, kastrovaný, nar. 8/2012

Indiana Jones se přitoulal na sídliště do Hluku, kde se o něj paní starala a krmila ho. Zavolala nám až v momentě, kdy byl zraněný a kulhal n zadní nohu. Dnes už je Indý v pořádku a je to veliký mazel, vhodný i k dětem, poslouží jim rád jako tahací hadrová panenka.:-) Je vhodný jako společník ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo do domku se zahrádkou.
Na II. umisťovací výstavě opuštěných koček 19.4.2014 v Brně byl Indiana Jones umístěn do Babic nad Svitavou, do domku jako jedináček.

Fotky Indiana Jones z jeho pobytu u nás i z jeho nového domova najdete zde

Děkujeme paní J.Liškové, že ho po dobu jeho pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku. Děkujeme!

Zprávy z nového domova:

19.4.2014

Tak jsme si Indyho přivezli domů a když jsme ho pustili, suverénně zamířil do postele. Když zjistil, že to zřejmě není jeho pelíšek a že tam začíná být poněkud přeplněno, uklidil se pod stůl v kuchyni. Mysleli jsme že se tam šel před náma schovat, ale zjistili jsme že si tam prostě hoví a přede a vůbec mu neva, když ho tam navštívíme. Tak jsme mu tam šoupli pelíšek a z jídelního stolu se tak stal bunkr Indiana Jonese. Posléze, až se trochu rozkouká a vystrčí čumák z pelechu, tak pošleme lepší fotky.  Posíláme vřelé pozdravy a děkujeme za úžasného nového člena rodiny. První foto zde.

25.4.2014
Dobrý den,
posílám pozdravy od kocoura. Všechno zatím v pořádku, je zdravý, při chuti a hodný, jen už se nám začíná drát ven, tak musíme  dávat větší pozor. Co se krmiva týče, vyzkoušeli jsme perfect fit a ten mu zatím jede, v mrazáku má hovězí odřezky, tak mu to občas trošku přilepšíme. Dneska se měl kocour jako v ráji, protože k nám přišly kamarádky na návštěvu - kocour byl uhlazen do hladka a spokojeně přecházel z jednoho klína na druhý :D.  Posílám nějaké fotky, ale nejsou moc akční, kocour se buď mazlí, kouká z okna, nebo spí :). 

9.5.2014
Zdravím,
tak jsme vybavili kocoura cedulkou zhotovenou ze staré vizitky, na které je adresa a telefonní číslo. připevněno je to izolepou, ale zdá se že to funguje a kocourkovi nevadí. Následně jsme kocoura pustili ven. Kocour se chodí pravidelně ukázat, když je poblíž a nemá zrovna něco důležitějšího na práci tak přiběhne i na zavolání. Okno v kuchyni má otevřené a pochopil že tudy se jde domů.
Zrovna jsme ho zavolali domů na večeři a kocour přiběhl i z několikasetmetrové vzdálenosti. Přes noc bude doma, doufáme že se unavil a nebude vyvádět jak včera :D. 
O Indyho tedy netřeba se bát, je to šikula. 

12.5.2014
Kocour nám do každého dne přinese něco nového, je to s ním opravdu dobrodružství. Kromě toho, že jsme se naučili slepovat marmoleum, jsme si dneska i potrénovali obratnost, výdrž a odolnost. Přišli jsme dneska domů z práce a zavolali na kocoura... obvykle přiběhne, ale tentokrát nějak nešel.... volali jsme asi půl hodiny, a nic. Pak se mi zdálo, že slyším odněkud mňoukání, tak podívám nahoru a okocour sedí na špici naší desetimetrové borovice  a nevypadá na to že by věděl jak slézt. Nechci ani domýšlet jak dlouho tam seděl, ale musel ho tam zahnat sousedovic kocour. Řeknu vám, že to vůbec nebylo jak v amerických filmech - kočka sedí na stromě, přijede svalnatý mladý hasič, vezme kočičku do náručí a ta se nechá dobrovolně a ráda něžně snést (aby ne, když je hasič takový fešák).  Kocour zatnul všechny drápy, vzpříčil se o větve a ani za všechny granule světa se nechtěl nechat sundat - nojo, nahoru je to halt větší legrace. O hodinu, desítky škrábanců a pytlík granulí později jsme sundali Indyho celého zkrvaveného (ta krev opravdu NEBYLA jeho) ze stromu a mohli jsme jít domů na večeři. Teď se nažral a šel do pelechu, my si lížeme rány a jsme zvědaví, co nám přinese zítřek....
Aby to nevypadalo že si stěžuju, máme ho rádi a jsme rádi že ho máme :) ale někdy je fakt trumbera. Foto zde.


 


 


 


 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Indiánku,

(Jorga Bucík Liduška Jenda, 20. 5. 2014 11:02)

jsi fakt moc krásný kluk a mám velkou radost, že se Ti daří tak skvěle, že máš evidentně chuť do života, a že jsi našel páníčky, kteří mají plné pochopení pro kočičí rošťárny...ať vám NIC nezkalí tu pohodu!!!

To známe!

(H. & spol., 17. 5. 2014 22:59)

Tak podobné kousky provádí i Axl, kterého jsme si vzali před Vánocemi z útulku. Na borovice a jiné stromy leze běžně, nicméně umí to i směrem dolů:-)
Dnes jsme ovšem objevili, že polámal několik větví na růži, která je pod místem, kde rád skáče. Zřejmě spadl dolů, zanechal tam jen omotané chlupy a ty polámané větve. Nic se mu nestalo a lumpárny vyvádí dál. Moc se s ním pobavíme. Indiana dostal své jméno po zásluze - je to dobrodruh a je moc hezký.

To známe!

(H. & spol., 17. 5. 2014 22:57)

Tak podobné kousky provádí i Axl, kterého jsme si vzali před Vánocemi z útulku. Na borovice a jiné stromy leze běžně, nicméně umí to i směrem dolů:-)
Dnes jsme ovšem objevili, že polámal několik větví na růži, která je pod místem, kde rád skáče. Zřejmě spadl dolů, zanechal tam jen omotané chlupy a ty polámané větve. Nic se mu nestalo a lumpárny vyvádí dál. Moc se s ním pobavíme.

krásné!

(Daniela, 17. 5. 2014 20:11)

Tento výlupek je opravdu eso-takový správný kocouří rošťačisko!Je v krásném prostředí a u lidí,kteří ho mají moc rádi,to je cítit ze všeho co napíší i z fotek.Moc to Indíkovi přeji a jeho lidičkám zase Indíka,zpestří a rozveselí jim život.Vše nejlepší a jen tak dále,ale OPATRNĚ vždy a všude,Indíku!
Daniela se svoují kočkopartou

Indian na borovici

(Iva, 13. 5. 2014 11:36)

Je to moc krásně a vtipně napsané a je že ho máte rádi, o tom nepochybuju, protože je to psáno s láskou. Přeji hodně veselých zážitků, jak víme z filmů, Indiana Jones zažil spoustu dobrodružství :-) takže se máte na co těšit!

Re: Indian na borovici

(Daniela, 13. 5. 2014 21:23)

Souhlasím s paní Ivou a přeji vám všem u Indiho doma a především tomu kocouřímu uličníkovi všechno nejlepší a stálé zdraví a pohodu!
Já a moji kočičáčci vás zdravíme

Indíku,buď opatrný

(Daniela, 10. 5. 2014 10:58)

a vždy se šťastně vracej ke svým hodným lidem.Moc tě pozdravují kočičáčci a Daniela

Pozdrav

(Hana Blahová, 27. 4. 2014 18:03)

Pozdravuji Indíka z Hluku a jsem moc ráda, že se má tak dobře. A také děkuji do Hodonína a Mikulčic, kde se o něj celý rok starali.

mám velkou radost,

(Jorga Bucík Liduška Jenda, 20. 4. 2014 16:17)

že Indy konečně také našel milující domov!!! Přeju Vám hodně radosti a dlouhý společný život, naplněný kočičí i lidskou láskou:)