Jdi na obsah Jdi na menu
 


Puf

24. 2. 2014

dsc_0175.jpg

Kocour, nar. 25.4. 2013

Černý kocourek byl nalezen se svou maminkou u obchodu na rampě za sloupem, kde je našly prodavačky, jedno kotě do rána zemřelo a zbyly tam koťata dvě, ještě černobílý Muf. Vzaly jsme je k nám a jsou z nich krásní a hraví mazlíci. 24.2.2014 byl Puf umístněn do Liberce, do domku ke kočce a dvěma pejskům.

Děkujeme Janě a Tondovi Zapletalovým & kocourkům Flíčkovi a Mourinkovi a kočičce Míše, že Pufa po dobu jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!

Fotky Pufa z pobytu u nás i z nového domova najdete zde.

 
 
Zprávy z nového domova:

19.8.2024
Zdravíme z Liberce !
Dlužíme informace o kocourkovi, který k nám od Vás přijel autem do Prahy, s námi dorazil do Liberce a od té doby je u nás. Nejdřív asi měsíc trucoval a schovával se v šatně ve skříni, kde se i krmil :-)
Potom mu ale kočičí povaha nedala a začal všechno zkoumat, děti i naši jezevčíci se k němu chovali vlídně a tak postupně ochočil všechny kolem sebe a docela i britskou kočku Lucku. Má velkou zahradu, užívá léto z plných kočičích plic… je komunikativní - používá breptání - mňoukání  všeho druhu – hlásí se když přijde z venku, o jídlo, všechny zdraví a odpovídá na otázky … :-)
Mazlí se se všemi s námi i pejsky.
Kočičí strava připravená odborníky mu nejede  ( a rád se krmí z ruky), tak je pořád v kuchyni sleduje co se děje a vybírá laskominy…
Takže moc děkujeme za odchování kocouřího specialisty Pufa – Pepy ( na obě jména slyší).
My i Pufik Pepik zdravíme do Hodonína.
Kočkám zdar!
 
19.11.2014
Dobrý den,
dlužíme podzimní pokračování příběhu liberečáka z Hodonína. :-). Pepa -Puf se má skvěle, oproti své kočičí spolubydlící ,je neuvěřitelně výřečný, odpovídá, artikuluje a intonuje :-). V létě pomáhal vychovat kotě Jonáše, které už bydlí u sousedů... Kamarádí nejvíc s jezevčíky Tondou a Tuldou, když štěkají na kolemjdoucí psy, vybíhá  s nimi a zase se společně vracejí...Také u nich usíná. Užívá si zahrady  a honí listí. Uvidíme jak se bude u nás na horách koukat na sníh , jestlipak ho v Hodoníně viděl ? :-). Puf posílá pozdrav všem kočičím kamrádům. :-)
 
Foto zde.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jedním slovem

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 19. 11. 2014 18:29)

NÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDHERA!

Potěšení!

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 19. 8. 2014 21:40)

tak to je krásné psaní,hodně krásných let a pěkný pozdrav do Liberce z jihu Moravy.

to je dobře Pufíku!

(Daniela, 26. 2. 2014 11:31)

že i ty už máš svůj domov a svoje lidičky,moc Ti to i za všechny číče přeju,buď zdravý,opatrný a měj se moc pěkně!