Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sophia a Molly

22. 3. 2015

sofie300.jpegKočka, kastrovaná, nar. 8/2014

Sophia je jedním ze 4 koťátek z Mikulčič, které donesla kočka k lidem na zahradu. Paní chtěla po manželovi, aby je svázal do pytle a vyhodil do lesa, ale tomu jich bylo líto a kontaktoval nás. Kočku jsme vykastrovaly a Sophinka se u nás socializuje. Sophie je malá čipera, nejraději si hraje se svými sourozenci, bez kterých je zatím stále vystrašená. Na lidi si zvyká, je plašší po mamince. Když má spinkací náladu, přijde se pomazlit a nechá se hladit. Prozatím je obezřetná a neustále nás po koutku očka pozoruje, ale ráda se nechává uplatit nějakou mlskou. Do nového domova by měla odejít s některým svým sourozencem. 22.3.2015 byla umístěna do Uherského Hradiště, do domku se zahradou, společně s Molly.

Další fotky Sophie z pobytu u nás a ze společného domova s Molly zde.

Sophia byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Eva, Klára, Roman, pes Barney a kočka Sofie. Děkujeme!

molly300.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2014

Černá kočička Molly je ze Skalice, kde žila s kocourkem Chipem v nevyhovujících podmínkách. Po příchodu k nám byla velmi ustrašená a bála se lidí, ale po chvilce se mezi ostatními koťaty zabydlela a stala se z ní velká mazlivka. Je spíše klidnější povahy, i když má svoje hravé chvilky. Ráda u nás dovádí s ostatními koťaty. Není vhodná jako jedináček, pouze jako společnice ke kočce. 22.3.2015 byla umístěna do Uherského Hradiště, do domku se zahradou, společně se Sophií.

Další fotky Molly z pobytu u nás zde.

Molly byla adoptována na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

Zprávy z nového domova:

25.3.2015
Zasílám fotky. Holky se začínají rozkoukávat, přes den jsou ještě v ústranní, ale v noci prošmejdily každý kout, vyjedly granule. Zatím jsou pořád dost plaché, ale snad si zvyknou.

26.3.2015
Včera jsme jim dali konzervu, žraly obě, do rána ubyly i granule ( dáváme ty od vás a máme připraveny Royal Canin), ve stelivu byla ráno pěkná hromada. V noci opět řádily, běhaly nám v ložnici, převrhly květináč a nakonec si ustlaly u syna v posteli. Myslím, že se jim daří dobře, zvykají si rychle.

4.4.2015
Dobrý den,
zasílám pár fotek, holky jsou stále smělejší, dnes ráno za námi vlezly do postele. Hodně jim chutná, hlavně Sophii, ta žere snad nepřetržitě.

27.4.2015
Sophia a Molly jsou v novém domově už měsíc a poslaly nám fotky.

9.7.2015
Dobrý večer,
oběma se daří velmi dobře. Myslím, že obě jsou již plně adaptované. Pohybují se po celém domě, jsou stále spolu. Postupně se osmělily a začaly chodit na zahradu, dnes tam chodí denně a nejen do naší. Venku tráví celou noc, ráno se vrací na zavolání.
Tento týden Sophia přinesla myš, včera jsme u dveří našli ptáka. Sousedům sežraly oběd na terase, takže chutná jim hodně, hlavně Sophii, ta žere za tři. Zdravotně jsou úplně bez problémů, zatím jsme nic neřešili.
Za námi chodí i do postele, ale jen když se jim chce. Někdy jsou přítulné, chvíli na to se nenechají pohladit. Prostě kočky, drží si odstup J.
Přikládám aktuální foto, Sophie na škrabadle a Molly na terase.

28.10.2015
Telefonická zpráva:

Kočičky se mají skvěle, jsou z nich krásné kočičí dámy. Posíláme fotky.

molly350.jpg

 

 

 

 

Další fotky Sophie z pobytu u nás a ze společného domova s Molly zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Sophie a Molly

(Mirka L., 29. 10. 2015 20:21)

Ať se vám i dál krásně daří,jste nádherné kočičí slečny!!

krásným holkám

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 23. 3. 2015 21:48)

ze srdce přejeme ten nejmilejší a nejláskovější nový,stálý domov!!!