Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tequila

17. 2. 2019

teq4.jpgKočka, kastrovaná, nar. 2016
Umístění:
depozitum Starovičky

10.7.2018 - Byli jsme upozorněni na případ tří opuštěných koček z Podivína. Jejich majitelka odešla, v bytě zůstaly kočky s jejím přítelem, ten se však stěhuje a kočky nechce a tak je vypustil z bytu ven. Přestože jsou to kočky dvouleté, ani jedna není kastrovaná! Oznamovatelka nám sdělila, že ona už má své kočky a o tyto se nezvládne starat a tak tři kočky - Tequilu, Jovanu a Monami bereme k nám.
3.8.2018 - Všechny tři jsou trošku bázlivější, potřebují čas, aby si zvykly, ale mazlení májí rády.
16.10.2018 - TEQUILA JE U NÁS MOC NEŠŤASTNÁ Z VELKÉHO MNOŽSTVÍ KOČEK. NAL
ÉHAVĚ JÍ HLEDÁME DOMOV, kde určitě může mít jednu nebo i dvě kamarádky, ale potřebuje lásku a pozornost člověka. 17.2.2019 - Tequila odjela do nového domova, do Uherského Brodu, do domku, kde bude rozmazlovaným jedináčkem u pána v důchodu.

Další fotky zde.

Tequila byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Anička, Petr a kočičáci Idoušek a Bublinka. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

img_20190302_111815.jpg3.3.2019
Vážení,
touto cestou bych Vás ráda informovala, jak se daří Tequile v novém domově.
Tequila, dědeček jí říká Teky, se první dva dny schovávala všude možně po bytě, tak jsme jí párkrát hledali, nicméně postupem času se otrkala, a teď je největší kamarádka hlavně s dědečkem.
Dostala nový pelíšek a škrabadlo, ale nejvíce se jí líbí parapety oken, kde se střídavě dívá do ulice nebo do zahrady. Když se nás sejde u dědečka více, tak se ze začátku schovává za lednicí, ale po chvilce vyleze a jde si nás obhlédnout. Je velmi čistotná, na záchod jsme ji párkrát posadili a hned si na něj zvykla. Když si člověka očíhne tak je velmi mazlivá a přítulná. Tuto sobotu jsem ji česala a moc se jí to líbilo, krásně se nastavovala. Ještě je trochu lekavá, např. když dědeček znenadání vstane a jde do jiné místnosti, ale už méně jak na začátku, jen se jí vůbec nelíbí vysavač.
V příloze posílám fotky ze včerejška, kde je na parapetu, ze kterého kontroluje co se děje na zahrádce. Dědečkovi se moc se Teky moc líbí, hned druhý den, co Taky přišla jí koupil onen pelíšek a zásoby masových konzerv tak na dva měsíce. 
S přáním hezkého zbytku víkendu, K.

30.9.2019
Teky je stále trochu lekavá a vyhýbá se větší společnosti, ale za lidmi co zná se vždy dojde pohladit. Zpočátku se jí moc nechtělo ven, teď už je to lepší. Při teplejších dnech je venku i celý půlden. Přijde jen na dědečkovou zavolání. V bytě si našla pár míst, takže již přesně víme, kde ji máme po vysávání hledat :-). Zrovna dneska mi dědeček volal, že mu donesla před dveře svou první ulovenou myšku. Jsou s dědečkem skvělí parťáci. V příloze zasílám fotky z dubna tohoto roku a z předchozí soboty, kde je vyfocená na svém místečku na skříni.
S přáním hezkého zbytku dne S.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář