Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bag

31. 1. 2011

ObrazekBag je jedním ze sedmi koťat, které našla paní v srpnu 2009 na procházce v lese. Koťata byla asi 10 dní stará, schoulená v krabici od piva. Na tom samém místě našla tatáž paní před rokem Picassa a rok předtím Kryšpína. Bag je velmi hravý, milý a věrný asistent při veškerých domácích pracech - bude za vámi chodit jako pejsek. 11.9.2010 byl umístěn ke kočce do bytu, ale svůj nový domov si bohužel dlouho neužil. V lednu 2011 zemřel na leukémii.

Děkujeme paní Aleně Čechové a panu Petrovi Ledvinovi, kteří Baga během pobytu u nás podporovali formou  adopce na dálku.

Z jeho krátkého pobytu v novém domově máme tyto zprávy:

1.11.2010:
Bag už s námi vesele komunikuje, chodí se mazlit, ale občas se splaší:). S kočičkou jsou kamarádi, zvládají jíst z jedné misky, dokonce si i spolu schrupnout, i když to jen výjimečně, ale občas také lítaj chlupy:). Očkování jsme zvládli v pořádku, byl u pana doktora hodný. Vše je tedy v pořádku, jak je ostatně vidět z fotek :).

20.1.2011:
Dobrý den. Přidali jsme nové fotky baga,myslím,že jsou poznat.:)

Fotografie z nového domova najdete ve fotogalerii na rajče.net.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

kocourek Bag

(Iva Mrkvová, 10. 2. 2011 9:57)

To je moc smutne, ze kocourek umrel na leukemii, byl moc pekny a podle fotek je zrejme, ze si s kocickou na sebe brzy zvykli a meli se radi. Preji mu, at se mu dobre dari v kocicim nebicku.

Bag

(Štěpánka, 11. 2. 2010 11:54)

Dobrý den..moc se nám Bag líbí, chtěla bych vás poprosit jestli byste nám nemohli poslat ještě nějaké jeho fotky..můj e-mail je stepanka.rokytova@centrum.cz
moc děkuji