Jdi na obsah Jdi na menu
 


Karmen (nyní Agi)

17. 6. 2008

ObrazekKrásná kočka s bílým flíčkem na krku černá jako uhel živořila ve stavebninách. Jen občas dostala od kolemjdoucích něco k jídlu, a tak byla po příchodu k nám pořádně vyhládlá. 10.2.2008 byla umístěna do Hodonína k pejskovi. Bohužel v novém domově onemocněla a po neúspěšné léčbě, kdy žádné léky nezabíraly a ona byla čím dál zeslábější, byla 17.6.2008 uspána. Z jejího ani ne půlročního pobytu v novém domově jsme dostaly tyto zprávy:

12.2.2008:
První dny už máme za sebou a Karmen nyní AGI, Aguška je spokojená stejně jako my. Je to báječná společnice a pěkná čertice.
Po příchodu se rozkoukávala a byla si trochu nejistá, ale nic jí nebránilo, aby si to tu u nás pěkně všechno prošla a očichala. Večer se přišla pomazlit a trošku si odpočinout po náročném prozkoumávání.
Ráno nám Aguš udělala budíček, začala po nás skákat a chtěla si hrát. Až když viděla, že nás vyhnala z postelí, tak si do ní sama lehla a spinkala.
Představili jsme jí dalšího člena, našeho pejska, Agi na něj syčela a chrčela. Ale na druhý den se už na sebe koukali, ale ani jeden z nich se neodvážil k tomu druhému přiblížit. Dnes už jde Aguš i sama do kuchyně, kde má pejsek pelíšek a kouká na něj, co se bude dít. Věřím, že s odstupem času z nich budou kamarádi.
Agi je náš mazílek, sama se přijde pomazlit, když si chce hrát, tak běhá po bytě a nedá se chytit. Je úžasná a já Vám za ni moc děkuji.

15.5.2008:
Dobrý den,
Aguška je u nás maximálně zabydlená. Jen s pejskem kamarádky asi nikdy nebudou:). Nic si neprovedou jen se očichávají, chodí kolem sebe, ale ani jedna nemá o tu druhou zájem, tak jsme se rozhodli pořídit Agince kamarádku. Jen musíme počkat až ten prcek trochu vyroste.:)
Bohužel je Aguška nemocná, před čtrnácti dny nám přestala jíst a hodně pohubla. Při návštěvě paní veterinářky jsme se dozvěděli, že má zvětšená játra a žloutenku. Takže dostala chudinka několik injekcí a léky. V práci jsem si musela vzít dovolenou, protože mi jí bylo tak líto, nechat ji samotnou doma.Tak jsem jí v těch těžkých chvílích dělala společnici a opečovávala ji.
Dneska jí je už o hodně lépe, dokonce i přibrala, a ráno mě chodí opět budit.:) Pravidelně mě doprovází do koupelny a dělá mi společnici při vaření.:)) Když je venku hezky, leží na parapeti a vyhřívá se.
Jsem ráda, že jsem si vybrala právě ji, protože je báječná...no, nemohu si ji vynachválit.:)
Zasílám Vám pár foteček a přeji krásný zbytek dne.

Fotky z nového Aginčina domova si můžete prohlédnout v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář