Jdi na obsah Jdi na menu
 


Domino (nyní Edris), Pišta a Žanetka v 1. domově

domino06.jpg pista10.jpg zanetka14.jpg

Bílý kocourek s černými flíčky Domino, kterému jeho nálezci dali jméno podle zbarvení, se koncem srpna 2010 objevil u popelnic v Otrokovicích, kde žalostně mňoukal. Je to velký mazel, ale zároveň pořádný rošťák. Černý kocourek Pišta byl v 8/2009 odložen na sídlišti s krabicí a s miskou granulí. Byl plný parazitů, nyní je již v pořádku. Je milý a mazlivý. 3.4.2011 byli společně umístěni k pejskovi do Drnholce. Černobílou Žanetku si vzala na burze v Hodoníně holčička, maminka jí ale nedovolila si ji nechat, a tak skončila u nás. 8.4.2011 byla umístěna k Dominovi a Pištovi. 

Děkujeme paní Darje Čablové, která Domina během pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku, Martině Klapkové za podporu Pišty a Jindře Jiráskové za podporu Žanetky.


Z nového domova máme tyto zprávy:

8.11.2011:
Dobrý den! Moc vás společně s kočičkami zdravíme.Parádíme se na tu vaši kočičí soutěž! Žanetky si nemůžeme vynachválit je čím dál tím hodnější a mazlivější. Ale zase i velký rošťák, protože krade granule z poličky (tam si vždycky pěkně vyskočí a potom šup to dolů). Takže granule jsme přestěhovali. Domino (nyní Edrisek) je moc, moc hodňoučký. Pozor! Edris chytil svoji první myš. To byla rvačka, nemohli jsme mu ji vytrhnout, nakonec se nám to podařilo, ale byla na půl a pak chvíli zuřil. A abych nezapomněla, teď by pořád jen spal:-O, jenom s tím očičkem nás pořád trápí, čistíme mu ho každý den a kapeme mu visine. Je to dobře? No a nakonec Pišta opravdu největší miláček8-) Když kočičky vyčesáváme, tak je nejhodnější, ale Edrisek ho už hodně rychle dohání. Pišta si nejvíce oblíbil maminku. Pořád si ho nemůže vynachválit. Už jen kvůli tomu, že spí s naším pejskem. Tento týden vám nejspíše pošleme foto na soutěž. Foto z domova hned jak je stáhneme z foťáku. Přeji vám hezký den! Příště napíšu vice ;-)!!!!!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pozdrav z domova

(Musilovy, 12. 5. 2011 17:18)

dobrý den!Pozdrav z domova vám posílá Pišta,Žanetka a Domino.I my vás moc zdravíme.kočičky jsou moc milé a hodné.Žanetka si už u nás zvykla.Domino se velmi mazlí. Pišta ten je obvzlášť velký mazlík a spává s našim pejskem na sedačce.to je zatím vše ještě napíši a víc hezký den vám přejí MUSILOVY.