Jdi na obsah Jdi na menu
 


Benefiční koncert 5.10.2012 Brno

11. 9. 2012

koncert-1

Na den 5. října 2012 zorganizovalo taneční studio Bailadora v divadle Polárka 2. ročník akce Tančíme pro kočky (1. ročník zde), jejíž výtěžek byl tentokrát určen nejen pro náš útulek, ale i pro Brněnský Max. Oba útulky přijímají opuštěné kočky a starají se i o volně žijící kočky ve městech, kastrují, odčervují, léčí a připravují kočičky do nových domovů. Peníze pro svoji činnost získávají pouze a výhradně od dobrovolných dárců, prodejem věnovaných předmětů a skrze různé charitativní akce.

Akci navštívilo 30 diváků, čistý zisk z akce činil po úhradě nájmu za prostory 1780 Kč. Naše sdružení navíc akci přihlásilo do projektu Providentu Co nás baví a získalo tak díky vysokému počtu hlasů vás, našich fanoušků, a zčásti i fanoušků Brněnského Maxe a tanečního studia Bailadora, částku 15 000 Kč. Obě tyto částky byly rozděleny napůl mezi oba útulky.

My jsme si dále z akce přivezly výtěžek z prodeje našich charitativních předmětů ve výši 2 000 Kč. Celkový zisk pro náš útulek tak činí částku 10 390 Kč.

Děkujeme organizátorům za organizaci akce, všem účinkujícím za to, že vystoupili bez nároku na honorář, divákům za účast a všem, kdo jste hlasovali u Providentu, za Vaše hlasy. Dále pak velmi děkujeme Providentu za příspěvek, bez něhož by byl výtěžek z akce tak marginální, že by se vůbec nevyplatilo ji organizovat.

Fotky z akce najdete zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář