Jdi na obsah Jdi na menu
 


Benefiční taneční show Hodonín 26.6.2010

11. 5. 2010

V sobotu 26.6.2010 se v Hodoníně uskutečnila benefiční taneční show, jejíž výtěžek byl věnován na činnost našeho o.s. Kočky SOS Hodonín. Stejná akce se konala již v listopadu 2009 ve Zlíně a i tentokrát bylo zcela vyprodáno. Zatímco ve Zlíně se sešli převážně naši kočkomilní příznivci a přátelé a příbuzní tanečnic, sestávalo publikum v Hodoníně především z lázeňských hostů, protože show se konala v jednom ze sálů hodonínských lázní.

Obrazek

Obrazek

Celou show pro nás i tentokrát zorganizovala Sandra Šilhanová, které tímto velmi děkujeme. Náš velký dík patří i všem tanečnicím, které vystoupily bez nároku na honorář, a rovněž řediteli hodonínských lázní panu ing. Milanu Sýkorovi za bezplatné poskytnutí sálu a ubytování pro naše dvě pražské kolegyně, jakož i paní Mgr. Ivě Kljunić Briešťanské, která nám poskytnutí sálu a ubytování zajistila.

Díky bezplatnému vystoupení tanečnic a poskytnutí prostor bude moci být celý výtěžek ve výši 9.400,- Kč použit na činnost našeho občanského sdružení, což nám nyní, v období, kdy se na nás koťata ze všech stran jen hrnou, velmi pomůže. Takže ještě jednou DĚKUJEME!

Obrazek

 


Sestřih fotografií z celého víkendu

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář