Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výstava pro kočku 22.11.2009

18. 11. 2009

Dne 22.11.2009 pořádalo občanské sdružení Kočky-online v čele se Zuzanou Fenclovou podzimní umísťovací Výstavu pro kočku, a sice již tradičně v prostorách Chvalské tvrze v Horních Počernicích. Na výstavě své nové majitele vyhlíželo  145 koček z deseti soukromých útulků z Čech i Moravy a nového domova se dočkalo 97 z nich. Více informací o celkových výsledcích výstavy najdete na webových stránkách Kočky-online.

Mezi účastníky výstavy pochopitelně nemohly chybět ani kočky hodonínské, tedy kočky z našich depozit, které znáte z naší nabídky. Přivezly jsme jich celkem 21, samotné výstavy se zúčastnilo 20 z nich. Černobílého kocourka Flíčka si totiž jeho noví majitelé vyzvedli ještě před výstavou:

Obrazek

Začátek výstavy tentokrát provázela hustá mlha, návštěvníky čekající v dlouhé frontě na otevření výstavy to ale naštěstí neodradilo.

Obrazek

Po 10. hodině pak do stodoly a následně i do Špejcharu, kde jsme své kočky vystavovaly my, začali proudit první návštěvníci. Jako první se umístili zrzavobílí bráškové Pegas a Čak:

Obrazek

Následně se svých nových majitelů dočkalo ještě dalších 15 koček. Celkem tedy díky výstavě nový domov našlo za jediný den 17 našich svěřenců, což je o dva více než za celé 3. čtvrtletí 2009. Štěstí bohužel neměli Debie, Puk a Andělka a vzhledem k tomu, že letos se již žádná umisťovací výstava konat nebude, budeme doufat, že si pro ně jejich noví majitelé přijedou co nejdříve do Hodonína.

Velmi děkujeme za skvělou organizaci výstavy, za pomoc všech dobrovolníků, kteří se na přípravě výstavy podíleli, sponzorům, bez nichž by realizace výstavy nebyla možná, a především všem hodným lidem, kteří si na výstavu přišli pro nového člena rodiny nebo přinesli krmivo. Také děkujeme manželům Zdvihalovým, kteří pro nás na výstavě fotili. A na jaře příštího roku se budeme těšit v Praze opět na shledanou.:)

Obrazek

ObrazekObrazek
Krmivo, které s sebou na výstavu přinesli návštěvníci


Fotografie z výstavy najdete v naší
fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

imunfYzTtkUjMKdap

(hivpkg@ruzzjp.com, 20. 11. 2010 9:54)

EaGwHD <a href="http://zivkguwbujgj.com/">zivkguwbujgj</a>, [url=http://nwnadcwaztkz.com/]nwnadcwaztkz[/url], [link=http://pgnskbjtcnik.com/]pgnskbjtcnik[/link], http://moufakjrtfbb.com/

Gratulace!

(Hana M., 23. 11. 2009 10:38)

Dočetla jsem se na kocky-online, že bylo umístěno 17 koček z 20, což je skvělé, doufám, že to je pravda a mám ohromnou radost! Snad budou mít štěstí i ostatní kočky.

Gratulace!

(Hana M., 23. 11. 2009 10:38)

Dočetla jsem se na kocky-online, že bylo umístěno 17 koček z 20, což je skvělé, doufám, že to je pravda a mám ohromnou radost! Snad budou mít štěstí i ostatní kočky.

Andulka je nejkrásnější

(Alice - alice.kovandova@seznam.cz, 19. 11. 2009 20:26)

Milá Andulko. Přejeme Ti dobrou cestu a abys našla hodného pána nebo paničku. Určitě se přijdeme podívat a pokud už nebudeš pryč, s láskou Tě pochováme a podrbeme. Tvoji adoptivní rodiče Alice a Anička z Prahy.

Všechny jsou krásné a spokojené

(Gertruda, 19. 11. 2009 14:12)

spokojenost vyzařuje z jejich tváří! Přejeme nový, trvalý domov a láskyplnou náruč všem!
Kočičí smečka z úpatí Bílých Karpat......

Emilku..

(Nora, 19. 11. 2009 9:44)

Emčo přejeme Ti šťastnou cestu do Prahy...snad tam na tebe bude čekat tvoje nová rodina...kdyby nádodou ne, tak zase budeš lumpačit u paní Tomalové, kde se máš jako v kočičím ráji. Držíme Ti palečky....Tvoji adoptivní rodiče z Rousínova