Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chovatelská burza Hodonín 7.7.2013 - zůstalo 7 koťat

7. 7. 2013

ČERNÁ NEDĚLE aneb Burza chovatelů drobného zvířectva v Hodoníně.

Z dnešní burzy jsme přivezly 7 koťat, jedno bylo přejeté před branou burzy, další dvě nám byly nahlášeny později.

Každoroční kotěcí sezona je pro nás útulkáře náročná až a...
ž, ale když se koná burza v Hodoníně, víme, že je zle. Nestalo se poprvé, že lidi přivezou na burzu koťata, ale když je nerozdají tak je zanechají svému osudu a klidně odjedou domů, k nedělnímu obědu. To, že koťata bez vody, jídla, v papírových krabicích ve třiceti stupňovém vedru zahynou, nikoho netrápí. Bohužel ani pořadatele.

Tentokrát jsme zavolaly POLICII, protože opuštění zvířete je trestný čin, naivně jsme si myslely, že policie nějak zakročí. Státní policie přijela. V autě byli tři policisté, sdělili nám, že tento čin se nevyšetřuje, protože se prý nedá dokázat, kdo to zvíře opustil a nechal ho tam. Na naši námitku, že od toho je policie aby vyšetřovala, řekli, že oni mají důležitější věci na starosti. Jeden policista, mladík v černých brýlích, nám řekl, že kdyby tam pobíhala opuštěná slepice, jestli bysme je taky volaly. Máme to řešit s veterinární správou.

Jak jsme odjížděly, běželo naproti nám další kotě a jedno už někdo stačil přejet!

Příští burzu tedy pozveme veterinární správu, ale máme pocit, že když ti lidi, kteří nekastrují, zjistí, že nemocné, zasvrabené a hubené koťata na burzu vzít nesmějí, vyhodí je o kus dál…


Fotky s popisky zde.

dehydrovane-kote-v-krabici.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nápad

(Vlaďka, 8. 7. 2013 9:37)

Posílám Vám nápad pro příští rok raději do mailu:-), nemusí se o tom veřejně vědět:-)))

OPRAVA

(DANIELA, 7. 7. 2013 22:18)

------"To nejhorší co je může v životě POTKAT-ne překlepové počkat",pardon.
Zdravím všechny Daniela Jestřábová

lidští bastardi!

(Daniela, 7. 7. 2013 22:15)

Těm kdo takto jedná s koťaty a kočkami vůbec patří jediné-TO NEJHORŠÍ CO JE MŮŽE V ŽIVOTĚ POČKAT!!!!!Těmto bastardům se to MUSÍ v životě vrátit v nejhorším!!!!!
Je mi z toho strašně smutno a pohled na fotky moc bolí u srdce.
Ženským z sos patří obrovský díky za vše co pro kočeny dělají,vážím si jich a věřím,že všichni co chodí na tyto stránky a jsou kočkomilové se mnou ve všem souhlasí a cítí stejný smutek jako já.
Koťátkům přeji,aby se dostala do dobrých a hodných rukou.
Daniela Jestřábová

Koťata

(Sedlákovi, 7. 7. 2013 21:47)

Po pěkném prodlouženém víkendu dost drsný konec díky našim "MILÝM"spoluobčanům,kteří si víkend určitě užili v pohodě až do konce,když se zbavili nechtěných koťat beztrestně.