Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tančíme pro kočky 23.6.2011

24. 6. 2011

pozvanka.jpg

Dne 23. června 2011 se v prostorách Staré radnice v Brně uskutečnil benefiční taneční koncert, který pro nás zorganizovala Markéta Polášková ve spolupráci s tanečním studiem FoxFit.

Taneční představení bylo zaměřeno především na oblíbený andaluský lidový tanec - flamenco. Za doprovodu živé hudby se nám představily brněnská flamencová skupina Alma y la Vida a její hosté - skupina Aires del Sur z Olomouce a lektorky tanečního studia FoxFit.

Vystoupení se mělo původně konat na nádvoří Staré radnice, bohužel nám však nepřálo počasí, když těsně před začátkem začalo silně pršet. Připravené nazvučení museli tedy organizátoři narychlo přesunout do krytého prostoru. Všichni účinkující vystoupili bez nároku na honorář, výtěžek ze vstupného ve výši 3 000 Kč byl na závěr večera předán naší předsedkyni Nadě Tomalové.

Děkujeme všem, kteří se na benefici podíleli - tanečnicím, hudebníkům, zvukařům, moderátorce a především Markétě Poláškové za perfektní organizaci. Krásný pocit ze solidarity a profesionálního nasazení, který jsme po představení měly, nezkazil ani nízký počet diváků ani déšť, i když je nám jasné, že kdyby se představení konalo venku, bylo by ještě krásnější. Děkujeme také všem, které počasí neodradilo a přišli nás podpořit!

Rovněž děkujeme Brněnskému kulturního centra za zapůjčení prostor.

Fotky z benefice najdete na rajčeti a na facebookové stránce tanečního studia Fox Fit.

 

bez-nazvu.jpg
Kočky SOS Hodonín a Markéta Polášková hosty pořadu Vlna z Brna
Tématem rozhovoru byl právě benefiční koncert.


Video z benefice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář