Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kočičí byt 1

9. 5. 2007

V oblasti "kočičí architektury" více než kde jinde platí, že co si člověk sám neudělá, to nemá. A tak jsme se jednoho dne vydali do OBI a nakoupili pár šuplíků a laťky na žebřík. Výsledek můžete posoudit sami:

Obrazek
Příčky žebříku a trámy postupně (jak je zrovna čas) omotáváme prádelní šňůrou,
aby si kočky mohly lépe brousit drápky.

Obrazek
 Jasmínka


Přizpůsobili jste i Vy svůj byt kočičím spolubydlícím?
Pošlete nám fotky a podělte se s námi o své nápady. Autor nejlepšího nápadu od nás za odměnu dostane kočku dle vlastního výběru :-)


Fotky majitelů koček, kteří se nechali inspirovat nápady z oblasti kočičí architektury, najdete také v naší fotogalerii na Kočky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

strom

(zdenka, 25. 11. 2007 22:14)

My jednou přinesli domů obří silnou větev, skoro samorost, připevnili ji k podlaze a kočka mohla šplhat až ke stropu, kde měla připevněnou "budku". Mrzí mě, že nemám fotku, ale nápad jistě postačí. Takže nemusíte do OBI, zajděte nejdřív do lesa...

bodujete

(zdenka, 25. 11. 2007 22:11)

teda tohle je zatím nejlepší co jsem viděla. fakt bodujete :-)

Kočičí nápady

(Marcela V., 19. 7. 2007 14:48)

Taky pěkný nápad je na Adélce. Zdravím všechny kočičáky, já asi vyrobím to z těch rohožek, protože máme málo místa a na tento nápad nám snad nějaké to místečko vybyde, naše Mančule se umísťuje všude a pořád a drápe taky všechno (kromě drápadla), Cindy, jako postarší dáma moc ne.

odměna

(Kočky SOS, Petra, 22. 6. 2007 14:46)

Bohužel na čtenáře má asi spíš opačný účinek. Kromě "kočičího bytu 2", který je od naší známé, nám totiž své nápady nikdo jiný neposlal.:-)

odměna

(Ivana, 22. 6. 2007 14:40)

Slibovaná odměna za fotografii nemá chybu :o))) Stejně jako vybavení azylu