Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kočičí zahrada 2

25. 11. 2008

"Namáhavá cesta, kdy jsme se sousedkou Verčou vláčely samorost z lesa na zahradu, pět hodin práce ing. Martina Rösche (nyní by to již zvládl rychleji, nicméně byla to premiéra, a tak bylo třeba před každým krokem důkladně zvážit další postup), no a nakonec kontrola kočičí části týmu, zda je vše v pořádku a způsobilé k užívání" - tak ve zkratce probíhala stavba kočičího stromu v Chýni u Petry.

 

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Časem ještě přibydou další sedátka a možná i nějaký pelíšek zavěšený na větvích, nicméně to již budou úpravy spíše kosmetické...

Na jinak rovném povrchu představuje samorost podepřený na třech místech a uchycený do země pomocí železných tyčí vítanou rozhlednu, škrabadlo a dekoraci v jednom.

Necháte se inspirovat? 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

cesta k sousedům

(Verča, 29. 12. 2008 13:58)

Jasně že k nám čičinky chodí a nejen na zahradu... :) Původní záměr byl totiž udělat něco podobného i na druhé straně u nás (ve vedlejší zahradě) a nad plotem to spojit jako takový kočočí přelez (i je za plotem vidět na zemi kousek připraveného kmenu). Bohužel drahá polovička začla být velmi proti, tak zatím se stavbou na naší půlce musím počkat...

samorost

(Karin, 3. 12. 2008 11:44)

Tak to je paráda :-) Díky za inspiraci, kdybych třeba někdy měla zahrádku...

kočičí zahrádka

(Petra, 3. 12. 2008 10:08)

Hrozí, ale ony tam chodí i tak, mají díru pod plotem. A sousedovic čičky zase chodí k nám.:)

kočičí zahrádka

(Karin, 3. 12. 2008 9:14)

Tak to je nádhera :-) Kočičky vypadají krajně spokojeně! Nehrozí, že by mohly ze samorostu přeskočit plot k sousedům? Nebo tam normálně chodí?