Jdi na obsah Jdi na menu
 


Honza 11

10. 9. 2023

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2022
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

28.6.2023 - Oznamovatelka z Vacenovic nahlásila, že po bývalých nájemnících zůstali u domu kočka s dvěma koťaty a kocour. Nájemníci tu zanechali také králíčka, tomu se jí podařilo najít domov, ale neví co s kočkami, protože právě odjíždí, tak je nebude mít ani kdo nakrmit ... Kočka i kocour jsou hubení, mají průjem, kočka ač sama odrostlé kotě, má dvě koťata. Kočka Lucka, kocour Honza a koťátka jsou dvě kočičky - Barborka a Vivien. 10.9.2023 - Honza je mladý kocourek úžasné povahy. Má rád lidi, kočky, psy. Je velice zvídavý, všechno rád pozoruje, u všeho asistuje. Běhá po zahradě jak malé kůzle. Skáče, prohání ostatní, chce si s nimi hrát. Je moc hodný a jemný, takže člověka pohladí, bez drápků. Miluje pusinky a moc rád se mazlí. Domov hledá v domku se zahradou u podobně aktivního kočičího kamaráda. 21.3.2024 - Dnes byly Honzovi odstraněny některé zoubky. Je vhodný jako společník ke kočce, POUZE do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Honza je adoptován na dálku - na krmivo mu přispívá Jana Kosňovská spolu s Amálkou, Sněhulkou, Kulíkem, Pusíkem a Musjou. Děkujeme!

Honzovi můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář