Jdi na obsah Jdi na menu
 


Laskonka 03

11. 11. 2023

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2023
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

20.9.2023 - Seniorka, která má v Mikulčicích maličké hospodářství objevila u koz maličké kotě. Asi ho tam někdo hodil, takto malé kotě se dobrovolně od matky nevzdaluje. Je to kočička 4 - 5 týdnů stará, teprve začíná sama papat. 11.3.2024 - Laskonka je milá a mazlivá kočička, má ráda kočičí kamarády, ke kterým se ráda tulí nebo si s nimi hraje a v novém domově kočičího kamaráda potřebuje. Je zvyklá i na pejsky. Je vhodná jako společnice ke kočce, do bytu se zasíťovaním nebo do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Laskonka je adoptována na dálku - na krmivo jí přispívá Ing. Helena Vaculíková (a kočičky Felix, Muf, Malvínka, Bizon, Amálka a Tulačka). Děkujeme!

Laskonce můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zájem o následnou adopci

(Natálie Profotová, 2. 10. 2023 18:00)

Dobrý den, pokud by bylo možno si kočičku do budoucna adoptovat, měli bychom zájem. Můžeme nabídnout prostorný třípokojový byt, dva kočičí kamarády (kočka a kocour, oba 2 roky) a jeden pejsek, který je na kočky zvyklý od malička (nevšímá si jich), proto bychom chtěly kočičku od koťátka, aby si na psa zvykla). Do budoucna určitě plánujeme zasíťovat balkon.
Kdyby byla možnost, byli bychom rádi za zprávu.

Děkuji mockrát a přeji hezký den.

Re: Zájem o následnou adopci

(Kočky SOS, 2. 10. 2023 19:45)

Dobrý den paní Profotová,
děkujeme za nabídku nového domova, ale zatím je to hodně předčasné.
Laskonka má jenom 6 týdnů, nedávno začala sama papat, měla by být u své mámy ... Od nás bude moci odejít ve věku 3 měsíců, to znamená cca v listopadu. Pak ji najdete v rubrice "Kočky, které čekají na nový domov".
Až bude v nabídce, můžete se nám ozvat. Podívejte se do rubriky "Podmínky osvojení" a "Pořídili jste si kočku z útulku" ... tady najdete spoustu informací.
Ale zasíťovaní balkonu je u nás podmínka. Nestačí plánovat, už máte dvě kočičky, které tam mohly trávit od jara spoustu času.