Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lolinka 03

15. 3. 2023

2.jpgKočka, kastrovaná, nar. 3/2022
Umístění:
depozitum Mikulčice

11.12.2022 - Oznamovatelka nahlásila, že na ulici v Dolních Bojanovicích se už několik dní zdržuje černá kočka. Nikomu v okolí nepatří a tak jsme ji vzali k nám. 3.3.2023 - Lolinka dnes odjela do nového domova, do Dolních Bojanovic, do domku se zahradou, kde bude jedináčkem. 15.3.2023 - Lolinka se vrátila zpátky k nám, jako důvod bylo uvedeno, že se vyprazdňuje mimo WC a návštěva veterináře nepomohla. Ale Lolinka není nemocná ani u nás nevykonává potřebu mimo WC domníváme se, že důvodem bylo silikátové stelivo, nedostatek trpělivosti a chyběla snaha problém řešit. 1.2.2024 - Lolinka je mazlivá, klidná kočička, vyhraje si s koulodráhou i s plyšovými myškami. Kočičí kamarády dobře toleruje, ale v domku se zahradou může být jedináček, je zvyklá i na pejska. Je vhodná jako společnice ke kočce nebo i JEDINÁČEK, do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Lolinka byla do 3/2023  adoptována na dálku - na krmivo jí přispívala Zdeňka Formánková Markovičová z Vyškova. Děkujeme!

Lolince  můžete přispívat formou adopce na dálku na krmivo.

Lolinka je adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu přispívají Judáš, Verdel a Štěpánka. Děkujeme!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář