Jdi na obsah Jdi na menu
 


Micinka 09

1. 6. 2023

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. cca 2020
Umístění:
depozitum Mikulčice

14.4.2023 - Přijali jsme dvě kočky z Hodonína, Micinku a Miu. Jejich majitelka se stěhovala a v novém bytě nesměla kočky mít. Tak se vystěhovala a nechala kočky zavřené v prázdném bytě a její přítel prohlásil, že když se nenajde nikdo kdo by si kočky v nejbižší době vzal, vypustí je ven na ulici. Takto nám to nahlásila jejch sousedka, které bylo koček líto a měla strach, že skutečně svou hrozbu vyplní. 26.4.2023 - Mia je mladá, je hodně mazlivá a brzy si u nás zvykla, ale Micinka nese situaci hůře, zatím se bojí a je smutná. 1.6.2023 - Micinka je kočička mírná, neprůbojná, moc hodná. Ke kočkám nekonfliktní, submisívní, může být umístěna k hodné, klidné kočce, ale kočičí kamarád není nutný, bude spokojená, když bude mít svoje lidi a přístup na zahrádku. Je vhodná jako společnice ke kočce, pouze do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Micinka je adoptována na dálku - na krmivo jí přispívají Šumberovi & kočky Matylda a Mína, kocouři Šmudlík, Ondrášek, Béďa, Gipsy a pejsek Miško. Děkujeme!

Micince můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář