Jdi na obsah Jdi na menu
 


Orin

2. 3. 2022

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 7/2021
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

21.12.2021 - V říjnu se někdo zbavil koťat tak, že je zanechal u obchodu paní Ištvánkové v Mutěnicích. V útulku nebylo místo, koťatům jsme tedy zaplatili kastraci, odčervení, dali paní krmivo a koťata zůstala u oznamovatelky a snažili jsme se jim najít domov. Nyní ale onemocněla, je potřeba podávat antibiotika a tak jsme je vzali k nám. Jsou to dva černí kocourci, dostali jména Merlin a Orin. 21.1.2024 - Orin je aktivní, mladý kocour a asi by se mu líbilo v domku s bezpečným výběhem. Ze začátku může být opatrnější (vždyť u nás čeká už celé dva roky), ale jisté je, že člověka miluje, rád spinká v posteli, užívá si hlazení a mazlení na klíně i v náručí. Je i hodně upovídaný. Vhodný jako parťák k vaší kočce, ideálně v domku. Je vhodný jako společník ke kočce, do bytu se zasíťovaním, ale raději do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Orin je adoptován na dálku - krmivo mu hradí Jitka Nešporová a psi Bobinka a Čenda a kočky Julča, Jonáš, Mína a Lemur. Děkujeme!

Orin je adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu hradí Ing. Radek Švec, kocouři Suteh a Orin a micina Stelinka. Děkujeme!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář