Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ravena

9. 1. 2024

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. cca 2022
Umístění:
depozitum Hodonín I.

29.8.2023 - Dnes jsme moc rádi, že jsme měli další příjem! Ne, zatím jsme se nezbláznili, ale tuto kočičku jsme opravdu přijali moc rádi! V neděli jsme informovali, že u vinných sklepů v Mutěnicích někdo odložil do boudy s krmením pro plašanky krabici s pěti nemocnými maličkými koťaty.
Máme v těchto případech vždycky vztek na pachatele, že se takto zbavuje své odpovědnosti a hlavně chceme to vyřešit a kastrovat mu kočku, aby se to neopakovalo. A tak jsme pátrali a zjistili jsme že soused opodál má kameru a ejhle - ze záznamu jsme získali fotky, jak starý pán na kole krabici s koťaty přiváží a odkládá do boudičky na krmení. Tak tentokrát už pachatel určitě trestu neunikne, podáme trestní oznámení, máme důkazy! Dál jsme vyšetřovali a pídili se po tom, kdo tento pán je a zjistili jsme to. Říkejme mu děda vinař. Jen nám bylo divné, že všichni kdo ho znají říkají, že on kočky moc nemusí a určitě žádnou nemá. Tak jsme dědu vinaře navštívili a zjistili - děda vinař opravdu žádnou kočku nemá. A protože ani žádnou nechce, když ta koťata u sebe objevil, měl takový nápad - převezl je tam, kde ví, že se o kočky starají. Věděl, že koťata mají matku a chtěl přestěhovat i ji, ale ta bohužel na něj nejdříve útočila (jak by ne) a potom mu utekla. Děda vinař netušil, že existujeme, nevěděl kam se obrátit o pomoc, prostě jen na svém pozemku nechtěl cizí kočku s koťaty. Neměl zlý úmysl, říkal že nevěděl co dělat, kočku matku nám popsal a my u něj nalíčili sklopec s tím, že on bude hlídat a ozve se nám jak se tu kočka objeví. Dokonce nám dal pro kočky finanční příspěvek! No ale kočka se u něj včera večer ani v noci neobjevila ...
Dnes ráno ale volala jiná paní z místa o kus dál, že tam má kočku hladovou a že kočka má asi plné cecíky. V hlavách se nám rozblikaly kontrolky ... Jo, je to mamina těch koťat. Hned je poznala a výsledek vidíte v albu na videu. Skvělé je, že kočka není plachá, je moc hodná. Nevěděla co dřív, jestli se nabaštit nebo se s každým mrnětem přivítat a zkontrolovat jestli jsou všichni v pořádku a jak se jí o ně Naďa starala ... Nakonec usoudila, že dobře. Koťátka mají antibiotika a očička mají všechna mnohem lepší. S dědou vinařem jsme domluveni. Má náš telefon a kdyby někdy něco, nic sám nebude podnikat, ale zavolá. Kočička dostala jméno Ravena. Koťata - Modena, Verona, Bibione a Bari.
9.1.2023 - Ravena je krásná kočička, hodná, klidnější, ráda se nechává hladit. Druhé kočky moc nemusí a bude se jí líbit jako jedináčkovi, v klidnější rodině, v domku se zahradou. Je vhodná spíše jako JEDINÁČEK, nejlépe do domku se zahrádkou. Zavolat nám můžete na 724 142 463. PODMÍNKY OSVOJENÍ najdete zde.

Další fotky zde.

Ravena je adoptována na dálku - na krmivo jí přispívá Nicole Schneiderwindová s kočičkami Mínou, Jednoočkou, Pepinkou a kocourkem Dastym. Děkujeme!

Raveně můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poděkování

(Šárka Szeligová , 30. 8. 2023 11:41)

Jste naprosto nejlepší, ani se nedá popsat, jakou jsem ze zprávy, že je kočička zase s koťátky, měla radost

Re: Poděkování

(Kočky SOS, 21. 9. 2023 17:46)

To paní Naďa také! Odpadlo krmení mrňousů, mamina se o všechno postará sama ... :-)
Podívejte se jaké už jsou to fešandy, už mají v přednabídce fotky.