Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bývalá "hudebka" Hodonín

15. 8. 2022

Během léta jsme byli opakovaně upozoňováni, že na místě bývalé hudební školy v Hodoníně se pohybují koťata. Toto místo je sice uprostřed města, ale opuštěné, po demolici budovy hojně zarostlé a je oplocené. A jak jsme na místě zjistili, toto místo si ke svému porodu vybrala plachá kočka a má tu tři svá koťata. Domluvili jsme se s obyvatelkou přilehlého bytového domu a ta kočky krmí, na podzim budou odchyceny ke kastracím.
20.10.2022 - Všechny kočky jsou po kastraci. Přestože si na svou krmičku pomalu a postupně zvykají, nejsou to mazlíci, nelze je přijmout do útulku a hledat domovy. Nejsou zvyklé žít ve společnosti lidí, nikdy nebyli v uzavřené místnosti. Všichni jsou označeny nástřihem ucha, což je mezinárodní označení pro kastrovanou, volně žijící kočku.

K dnešnímu dni žijí na oploceném místě kde dříve byla hudební škola v Hodoníně 4 kočky. Všechny jsme kastrovaly, krmivo dodáváme.
Každou z těchto kočiček si můžete
 adoptovat na dálku a přispívat jí na krmivo 150,- Kč měsíčně, stačí nám napsat na náš email kocky.sos@seznam.cz a k trvalému příkazu pak dát do poznámky: "plašanky hudebka".

Kočičky z hudebky jsou adoptovány na dálku - na krmivo jim přispívá Kenšin. Děkujeme!

mensi.jpgDalší fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář