Jdi na obsah Jdi na menu
 


Antonio

2. 4. 2024

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 3/2022
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

4.8.2023 - Dnes jsme přijali kocoura, který se objevil na místě, kde se krmí plaché kočky v objektu Armaturky v Hodoníně. Mladý, mazlivý, ale nekastrovaný. Zveřejněno na FB v místní skupině, zda ho někdo nehledá, ale zatím se nikdo nepřihlásil. 28.11.2023 - Antonio je obrovský mazel, který člověka miluje velkou kocouří láskou. Když něco děláte, Antonio asistuje a pomáhá, je velice zvědavý. S kočkami to moc neumí, při jídle si brání misku vrčením. Ale na kočičí kamarády si postupně zvyká a lepší se to. 2.4.2024 - Bohužel Antonio onemocněl, má rakovinu mízních uzlin a není vhodný k umístění do nového domova.

Další fotky zde.

Antonio je adoptován na dálku -  na krmivo mu přispívají Marcela Dvořáková s manželem Martinem a kočičkami Torinkou a Proužkem. Děkujeme!

Antoniovi můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Antonio

(Šárka Szeligová , 8. 10. 2023 22:00)

To video jak pije jogurtové mléko je skvělé. Já jsem takto dnes přišla o jednu pečenou mrkev, jsme doma na takovéto zacházení zvyklí

Re: Antonio

(Kočky SOS, 8. 10. 2023 23:02)

My jsme také hodně zvyklí ... :-)