Jdi na obsah Jdi na menu
 


Agáta(03)

19. 4. 2014

agata03.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 14.9.2012

Bílomourečka Agáta se spolu se sourozenci narodila kočce Mary v Dubňanech u zdravotního střediska. Paní, která tam o nich věděla, je donesla k nám, když byly koťatům 3 dny. Agáta je milá, hravá, veselá a společenská kočička.
Na II. umisťovací výstavě opuštěných koček 19.4.2014 v Brně byla Agáta umístěna do Letonic, do domku jako jedináček.

Fotky Agáty z pobytu u nás i z nového domova najdete zde.

Děkujeme panu Alijevu Vjačeslavovi, kocouru Kuzovi a kočce Líze, že ji po dobu jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!

Zprávy z nového domova:

24.4.2014
Cestu jsme zvládli samozřejmě s mňoukáním, ale v pořádku.
Doma se seznámila s naším bytem, prolézala všemi poličkami, které ji byly dostupné a až se tímto akrobatickým výkonem unavila, zalezla pod válendu a usnula. Další dva dny nechtěla vůbec s námi kamarádit, zalezla si do vestavné police a při pokusu ji pohladit na každého z nás syčela a bránila se tlapkou. Zlom nastal až třetí den, kdy se konečně nechala pohladit a dnes dokázala vlézt klukovi do klína a začala vrnět, takže to vypadá, že bude u nás spokojená. Jen s tím jídlem by to mohlo být lepší,  zatím toho moc nepojedla.
Nejvíc se jí ze začátku líbila počítačová myš  ( je to správný kybernetický predátor ), což je patrné na první fotografii.
Ještě jednou děkujeme za kočičku.

25.12.2015
Přeji Vám a celému Vašemu kolektivu za Vaši obětavou práci se čtyřnohýma mazlíčkama nesčetně úspěchů v novém roce, hodně zdraví a pohody.
Kočičku Agátku, kterou jsme od Vás získali minulý rok v dubnu z umisťovací výstavy v Brně, jsme si  velice oblíbili.
Je zvyklá doma i v přírodě, nosí nám na dvorek ukázat myši, co ulovila. Ptáci před ní mají respekt a musejí odletět na strom. Ráno, když vstanu dám ji najíst a ona mě jde za odměnu vyprovodit skoro až k autobusové zastávce.
Posílám Vám foto našeho mazlíčka.

agata400.jpg

 

 

 

 

 

 




Fotky Agáty z pobytu u nás i z nového domova najdete zde.