Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ajk

17. 9. 2006

ObrazekAjk se k nám dostal 7.8.2006 i se svou matkou a 3 sourozenci až z Lopeníku. Dovezla je paní z dovolené, protože kdyby je tam nechala, místní je nechtěli, zabili by kočku i s koťaty. 17.9.2006 umístěn do Brna. Umístěni už byli i jeho maminka Micka a bráškové Otík, Bolek a Pusík.

Ajkova nová majitelka nám napsala:

18.9.2006:
Dobrý den, paní Tomalová,
Ajk už tu po bytě pobíhá s Adélkou jak drak, ani je nestíháme sledovat:-). Už spolu papali, hrají si, pořád vrní. Máme první fotky. Zítra je pošlem.

18.9.2006:
Dobrý den,
posíláme fotky našeho nového člena rodiny Ajka. Je to moc velký mazlík a přítula. Od té doby, co jsme si ho přivezli domů se od nás nehne ani na krok a v noci spí střídavě na hlavě mně nebo mému příteli . Ajk, z jehož jména se postupně vykrystalizovalo jméno Ájínek se má moc dobře, papá a na kočičí záchod se naučil hned bez velkého přemlouvání. S naší kočičkou Adélkou se skamarádil hned druhý den, dovádí spolu jako dvě správná koťátka, občas zahlédnu, jak kolem nás proběhne mourovatá šedorezavá čára a my jen tak tak stíháme uskakovat závodům našich kočičích miláčků. Ještě jednou vám za Ajka moc děkujeme.
Moc si vážíme práce a energie, kterou vkládáte do záchrany koček. Přejeme, aby co nejvíce Vašich svěřenců našlo hezký nový domov.

 

Náhledy fotografií ze složky Ajk v novém domově

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář