Jdi na obsah Jdi na menu
 


Alan

17. 6. 2012

alan01.jpgMourek Alan pochází od paní Katzerové z Moravské Nové Vsi, která se ve svém domě v Moravské Nové Vsi starala o 10 kočičích nalezenců. V květnu 2011 jsme u ní nechaly vykastrovat 8 kocourů a od té doby tam pravidelně 1x měsíčně zavážíme krmení. Nyní však onemocněla a je upoutána na lůžko, takže se o kočky nemůže dál starat. Alan a dalších 9 koček zůstaly opuštěné u domu.. Domluvily jsme prozatím, aby kočkám sousedky dávaly krmení, a pro kočky hledáme nový domov. Nyní je zvyklý na výběh, je tedy vhodný do domku se zahrádkou. 17.6.2012 byl jako jedináček umístěn do Kytlice k lidem, kteří žijí celoročně na chatě.

Děkujeme Kamile Englerové a Pavlovi Zahradníkovi, kteří Alana během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

Fotky Alana najdete zde, fotky všech koček z Moravské Nové Vsi zde.

 


Z nového domova máme tyto zprávy:

5.9.2012
Alánek se má skvěle, ale bohužel jak byl zavřený a toužil jít ven, tak potom jak mohl jit, tak chytil závan divočiny a už se nemazlí, ale u chalupy se drží jako klíště. Občas nakoukne, aby se přesvědčil zda tam jsou... Mám jedinou fotku, když byl ještě zavřený, posílám v příloze...... tak snad mu brzy pořídí kamaradku...už se nad tím uvažuje.

Videa, kde je Alan:


Video pochází z května 2011, kdy jsme byly u paní Katzerové poprvé.


31.12.2015
Pozdrav od Mourečka (Alánka)

alan450.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

28.12.2018
alan.jpgZdraví vás MOUREČEK (Alánek) z Kytlic na severu Čech... "mám se dobře, pořád papám kapříky... teď v zimě moc ne, ale přece jen Ježíšek donesl Carnilove s kapříkem a ten mi tedy jede... tak zatím čauky mnauky... a pomnouk pro ty vaše vážne marody... držte se..".

 

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ALÁNEK

(DANIELA FAKTOROVÁ, 5. 10. 2012 9:08)

Tak Moureček(Alánek)už je vzal na milost,a chodí se každý večer válet na gauč a po rodičích dělá kotrmelce....moc velké pokroky už udělal...slyší na jméno a už i přijde,ale stále je velmi ostražitý,papá všechno a hooodně,a sílí a sílí.Po velkém zvažování to zatím na kamarádku nevypadá(ona už jedna chodí na návštěvu).takže jak budou fotky,tak zašlu.....s pozdravem Faktorová...moc pozdravů pro Nadu a její kočičáčky(specielně pro toho šilhavého kocourka),všem držím palce...myslím na vás