Jdi na obsah Jdi na menu
 


Alex

7. 12. 2007

ObrazekMourečka Alexe našla spolu se sourozenci u cesty poblíž Dubňan paní, která je odnesla na Městskou policii. Ta s prosbou, abychom se jich ujaly, kontaktovala nás. Alex je moc hodný a vrnivý kocourek, jehož největší zálibou jsou hry se sourozenci. 6.12.2007 byl umístěn do Hlincové Hory-Rudolfova.

Jeho noví majitelé nám napsali:

7.12.2007:
Dobrý den,
včera jsem si od vás dovezli kocourka Alexe. Přestože cesta byla dlouhá, Alex ji zvládl dobře. Když vylezl z přepravky, byl trochu vyjevený, ale jakmile uviděl škrabadlo, hned se protáhl a začal zkoumat nové prostředí. Poté se k nám začal lísat a už se od nás nehnul ani na krok. Vymazlený a dobře napapaný ulehl do pelíšku a vrněl a vrněl.......až usnul.

15.12.2007:
Dobrý den paní Tomalová,
Posílám vám slíbené fotky s Alexem.
Alex je takový náš "machánek". Stále vyžaduje něčí pozornost a pokud ji nemá, tak se snaží jakýmkoliv způsobem na sebe upozornit. Ze všeho nejvíce si oblíbil naši zeleň v bytě. A hned po ní police, ve kterých je, pro Alexe, plno zajímavých věcí. S jídlem nemá žádný problém, je stále při chuti a dobře prospívá. Alexova nejoblíbenější hračka je korková zátka. Děti se s ním podělily o malého plyšového čápa a ten se mu moc líbí.

22.3.2008:
Dobrý den,
po delší odmlce vám píši pár řádků o Alexovi a posílám fotky. Stala se nám radostná událost, po 3 měsících se nám vrátil ztracený kocourek Matýsek, takže má Alex kamaráda. Nejdříve se nedůvěřivě očichávali, prskali na sebe a měli tendence chránit si své teritorium. Teď jsou, ale dobří "kočičí kámoši". Všude musí chodit spolu a jakmile je každý v jiné místnosti, dávají nám náležitě najevo, že to tak nebude.
Alex je od konce února vykastrovaný, zvládl to dobře.

Fotografie z Alexova nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář