Jdi na obsah Jdi na menu
 


Amélie

17. 2. 2008

ObrazekTříbarevná kočička Amélie byla nalezena v lednu 2008 v Kyjově lidmi, kteří už mají své 3 kočky. Je milá, hravá, ale vystačí si sama, ostatní kočky nevyhledává. Lidi miluje. 17.2.2008 byla umístěna do Břeclavi do domku se zahrádkou. Její nová majitelka nám napsala:

17.2.2008:
Amálka po příjezdu do nového domova brzy opustila přepravku a začala se seznamovat s novým prostředím. Nebyla nijak stresovaná, jen opatrná a trochu plachá. Navečer použila už i svou toaletu. Moc nejedla, jen se napila vody a dala si suché krmivo.
Usnula na křesle. Jen zrána se hlasitě ozývala. Byla asi trochu hladná, ale spíše nechtěla být sama. Dnes dopoledne prošmejdila halu a zabydlela se na schodišti, kde nyní od oběda spinká. Je vidět, že ráda běhala po žebříku. Tak snad to vzájemné seznamování postupem času zvládneme.

Obrazek


23.3.2008:

Fotografie z Amálčina nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.


Amálka je v pořádku a konečně spokojená s tím, že se může libovolně proběhnout i po dvorku. Už má zmapovaný interiér i přilehlý venkovní terén včetně okolí. Jen aby už přibylo těch slunných teplých dnů. Zasíláme pár fotografií se záběry jejich oblíbených aktivit.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář