Jdi na obsah Jdi na menu
 


Andulka 03, Indián 02, Lotka 02 a Líza 02

8. 11. 2013

 

andulka03-01.jpg indian02-04.jpg lotka02_01.jpg


liza-stranky.jpg

Černého Indiána a jeho sourozence Sisi a Laskonku odložil v 8/2011 jejich majitel v krabici na parkovišti pod kolo auta. Nebýt toho, že řidiče auta kolemjdoucí při startování upozornil, že pod kolem něco má, byli by už všichni tři mrtví. 13.6.2012 byl umístěn do bytu do Břeclavi.
Bílomourku Andulku k nám přivezla paní, která má od nás
Koletku. Andulka se k ní přitoulala na dvůr, ale zůstat nemohla, protože Koletka nesnáší druhé kočky. Byla vyhublá, ale jiinak v pořádku. 19.6.2012 byla umístěna k Indiánovi.
Zrzečku Lotku jsme spolu se sourozenci Luisou a Adámkem dovezly od lidí z Bojkovic, kterým se namnožily kočky a oni neměli tolik peněz, aby je všechny mohli uživit. To, že majitelé neměli peníze, bylo vidět i na kočkách - všechna tři koťata byla velmi hladová. 5.7.2012 byla umístěna k Indiánovi a Andulce do Břeclavi. 
Líza se k nám dostala od lidí, kteří se museli vystěhovat z bytu. Byo to moc smutnéjak pro Lízu, tak pro její majitele. Líza začátky v útulku nesla velice těžce a prakticky neopouštěla skrýš, kterou si vyhlédla. Později, když se začala odvažovat ven, ostatní kočky věděly, že se bojí a hnaly ji zpátky. Přesto to Líza nevzdala a teď už se normálně pohybuje po bytě. Ráda se nechá hladit a chovat. Je velice bystrá a když kouká, tak vypadá jako moudrá sova. :-)
8.11.2013 byla umístěna k Indiánovi, Andulce a Lotce do Břeclavi.

Děkujeme rodině Vykoukalových a Koukalových & kočkám Mau, Xeně, Fren a Hubertovi, kteří Indiána během jeho pobytu u nás podporovaly formou adopce na dálku. Děkujeme též Michaele Rejžkové, která stejným způsobem podporovala Andulku.

Fotky Indiána z jeho pobytu u nás najdete zde, fotky Andulky najdete zde, fotky Lotky zde a fotky Lízy zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář