Jdi na obsah Jdi na menu
 


Andy a Simir

15. 3. 2008

ObrazekObrazek

Bílozrzečka Andyho jsme spolu s jeho brášky dovezly v srpnu 2007 ze hřbitova, kde pobíhali mezi hroby. Je moc milý, hodný, mazlivý a vrnivý. Černý kocourek Simir se v říjnu 2007 přitoulal k rodinnému domku v Hodoníně k lidem, kteří už kočky mají, a tak jej dovezli k nám. Je to ohromný mazlík, jen si sednete, už ho máte na klíně. 15.3.2008 byli oba společně umístěni do Brna. Jejich noví majitelé nám napsali

15.3.2008:
První zprávy. Andy okamžitě prozkoumal náš byt, v klidu se najedl a momentálně se mu líbí válení po koberci, zatína do něj drápky a přitahuje se, takže to vypadá jako když se po boku se plazí. Simírka jsme museli vydolovat z botárky, dali ho do jeho domečku a prozatím na nás nevěřícně kouká. Zítra to bude určitě lepší.

2.4.2008:
Po delším čase se konečně ozývám. Kluci jsou v pohodě, jejich nejoblíbenější činnost je mít neustále čumáčky zabořené v misce. Hlavně Andy. Už jsme je museli trochu omezit, Andy totiž vypadal jako když čeká koťata. Jinak je to opravdu pan kocour, který si přijde pro pohlazení až sám uzná za vhodné,nerad se chová a hlazení probíhá v leže na křesle nebo sedačce.
Simírek je úplný opak. Ten svůj život zasvětil neustálému mazlení, jen si někdo z nás sedne má ho okamžitě na klíně. Neustále pronásleduje Andyho,buď ho čistí, častěji však provokuje a pokouší ho. Pelíšky jsme kupovali zbytečně,přes den Andy leží na naší posteli, večer okupuje křeslo,Simírek naopak, ten má své místo pod radiátorem no a večer samozřejmě s námi v posteli.
Jsou velmi inteligentní a brzy pochopili co smí a co ne. Dneska jsme jim koupili gumový kartáč na česání, poctivě se hodinu střádali a myslím,že jsme objevili další oblíbenou činnost.

5.7.2008:
Přeji hezký den,
kluci se mají dobře, Simírek je jako pejsek, pořád ho máme za patama. Andýsek je spíš takový lenoch, ale miluje vodu, pořád leze do vany, a to i když ji napouštíme. Jednou tam skočil, když byla z půlky plná, v klidu si tam seděl a koukala mu jen hlavička. Prostě hroznej hastrman, nejraději spí na posteli nebo v umyvadle! To Simírek leze do vany jen když se koupe přítel, chodí kolem vany nebo mu sedí na břiše a pozoruje vodu. Jinak pořád lítá a honí hračky, proto je divné, že Simírek, i když je pořád v pohybu, váží 5,20 kg, a Andýsek, vyhlášený lenoch a povaleč, má jen 4,80 kg. Přitom oba dostávají k jídlu to samé.
Zdravím vás a omlouvám se, že jsme tak dlouho nenapsali, polepšíme se.
PS: Posíláme i nějaké fotky Simírka a Andýska ('jsou horší kvality jelikož byly dělány telefonem).

17.8.2008:
Kluci se mají dobře, už budou mít skoro šest kilo. Simírek je pořád jako pejsek a Andýsek je nejraději v koupelně, takže se nic nemění. Jen je zajímavé, že když někdo z nás přijde domů, tak ho vítá Andýsek a Símírek leží na křesle, aniž by se pohnul, ale zato řve jak tygr. Jsme rádi že je máme! Děkujeme za ně a ať se Vám daří.

Fotografie z nového domova obou kocourků najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář